life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Eτσι ε???? δεν μου ταχεs πει αυτα!!!!!!!!εκι αραζα εγο περιμενα ενα γκομενακι.....
καπνιζαμε κ το κατι τις......
Το βραδυ δεν εχει στριπομαγαζο!!!!!! τιμωρια!!
Eτσι ε???? δεν μου ταχεs πει αυτα!!!!!!!!εκι αραζα εγο περιμενα ενα γκομενακι.....
καπνιζαμε κ το κατι τις......
α μι το χαλασ αποψε εχι προτα σταρ κ μετα καραμελα κ αλκατραζEτσι ε???? δεν μου ταχεs πει αυτα!!!!!!!!
Το βραδυ δεν εχει στριπομαγαζο!!!!!! τιμωρια!!
α μι το χαλασ αποψε εχι προτα σταρ κ μετα καραμελα κ αλκατραζ
στι σιρα ολα αποψε
δε μπορισ ινε καψουρα ι τζουλαρα με τισ κυταριτιδεσΝαι ....αλλα καπωs πρεπει να σε τιμωρησω......ισωs σου κοψω την καραμελα........Τα αλλα δεν κοβονται....ατιμη εξαρτηση!!!
Σ αρεσει η Τζουλαρα ε??????? Λεω να την πεσω στην Μπουμπου αν ερθω!!!!!δε μπορισ ινε καψουρα ι τζουλαρα με τισ κυταριτιδεσ
που εχι αροστενο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αλεξανδρατου βλεπο τι κιταριτιδα που εχιποια ειναι η τσουλαρα?
αλεξανδρατου βλεπο τι κιταριτιδα που εχι
και τρελενομε life97 αποψε θα σε βαλο να κατσισ διπλα στι μπουμπου
εχω φοτο τισ μπουμπουσ αλα θα παρεξιγιθουμε εδο μεσαΕχει ωραια .......μαξιλαρια για προσκεφαλο....Θα βαλω το κουρασμενο μου κεφαλι αναμεσα...και μετα θα βαλω το...ακουραστο!!
κιριε ΝΟΚΙΑ αφτοσ ετσι θα θελε να ινε,μονο στο μπλε κουστουμι μιαζουν
τισ Γκανασ με ιεραλδικο σιμβολο ενα φορτιγακι
Καλησπερα, τι εγινε ο μοσχομυριστος δεν ειναι εδω?Με φοβαται,εχω πολλα για τη γουνα του?
Σιγά μην πάει να ράψει και στην Savile Row.
ο σικαμπαλα ινε αφτοσ θα μαθενε μπαλα στο γεροΡιμπο κε τορα ινε στιν εγιφτοΝαι στου Scabal !
ο σικαμπαλα ινε αφτοσ θα μαθενε μπαλα στο γεροΡιμπο κε τορα ινε στιν εγιφτο
εσενα το καβαλο δε χριαζετε να στον φτιαχνουν ουτε δεξια ουτε αρστερα, ελιψι πλεονΒρε άσχετε , ηλίθιε και αγράμματε το No 12 της Savile Row λέμε .
Εκεί , βέβαια που έχει κάτι για σένα ( ready to wear , personal tailoring κ.λπ )
Γιατί το bespoke θέλει και παιδεία !