Πρωτη επαφή με γυναίκα στα 14 σε ένα μπουρδέλο στο Κολωνάκι. Οδός Πλουτάρχου πρέπει να ήταν. Με μία θείτσα πουτάνα. Κακό γαμήσι. ΠΟλύ κακό.
Κι υποτίθεται με είχε πάει εκεί ένας ξάδερφος μου μεγαλύτερος για να με προσέξει και καλά...
Αρχίδια! Σιχάθηκα το γαμήσι με την καριόλα.
Μετά από λίγο αρχίσαμε να πηγαίνουμε στη Φυλής με συμμαθητές. Δεν θυμάμαι αν ηταν η πρώτη πουτάνα που πήρα από αυτές, αλλά η κυρά Δέσποινα έκανε φοβερά γαμήσια! Επαιρνε τελειο τσιμπούκι, ερχόταν από πάνω ή πισωκολλητά χωρίς πρόβλημα και καθόταν αρκετά στο δωμάτιο. Μία φορά δεν είχε δουλειά καθόλου ( ήταν αργία και η Φυλής ήταν άδεια) κι έτυχε να βρίσκομαι με χρήματα πάνω μου από χαρτζηλίκια. Πήρα το θάρρος και της είπα αν ήθελε να κλείσει το μπουρδέλο για λίγο, μιας και δεν είχε και τσατσά εκείνη την ημέρα και να πηδηχτούμε με την ησυχία μας. Γέλασε και συμφώνησε.
Μπήκε σε λίγο στο δωμάτιο ενώ εγώ είχα καυλώσει μόνο στο άκουσμα του κλειδώματος της πόρτας του μπουρδέλου. Της έδωσα δύο φορές το αντίτιμο μιας επίσκεψης κι άρχισα να τη γαμώ. Πήδηξα δύο φορές σε μισή ώρα σε όλες τις στάσεις. Από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου.
Τότε αναθεώρησα και την άσχημη ιδέα που είχα για τις πουτάνες.
Με γκόμενα πήγα πολύ αργότερα. Φιλανδέζα τουρίστρια στον Πόρο. Με ξέσκισε στο γαμήσι η ρουφιάνα. Από Σάββατο βράδυ έως Κυριακή μεσημέρι, πήδηξα 6 φορές. Γαμήσι, ύπνος, γαμήσι.
Το πουλάκι μου μετά είχε κρυφτεί μία εβδομάδα από τον φόβο του...