Επισκέπτης
αλλος γαμησε τη μιση αθηνα εσυ γαμησες τη μιση υδρογειο.....
μπαααα
που τετοια τυχη
αλλος γαμησε τη μιση αθηνα εσυ γαμησες τη μιση υδρογειο.....
πω πω πωΣυναγωνιστή ελπίζω να συνεχίσεις έτσι την λαμπρή σου πορεία και να μην χρειαστεί ποτέ να παραθέσεις διπλα στο όνομα χώρας την απευκταια έκφραση <<Με γαμήσανε>>
Γερμανια . Σκωτία , Λυών , Τσεχία , Σαουδική Αραβία , Ύεμένη , Αίγυπτο , Όμαν !!
Καιεγω σαν ναυτικος εχω κανει στην κυριολεξια τον γυρο του κοσμου,ενδεικτικα αναφερω Μαρροκο,Βραζιλια,Αργεντινη,Αυστραλια,Ινδονησια,Ιαπωνια,Σιγκαπουρη,Λιβανο,Τουρκια,Κυπρο,ΓερμανοΙταλιοΓαλλοΑυστριοΙσπανιοΤσεχοΠολωνιΟυγγαριΕλβετιΟλλανδοΠορτογαλλοΔανοΣουηδια,Αμερικη,Παναμα................ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....... , οπουδηποτε ΑΛΛΛΛΛΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Μακρια απο εδω και οχι για την χωρα αλλα για ολους εμας τους κατοικους της
Γερμανια . Σκωτία , Λυών , Τσεχία , Σαουδική Αραβία , Ύεμένη , Αίγυπτο , Όμαν !!
ΟΔΙΚΩΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΕΛΒΕΤΙΑ,ΑΝΔΟΡΡΑ
ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΑΤΜΟΠΛΟΪΚΩΣ (ευγενικη χορηγια του Π.Ν.)
ΙΤΑΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΜΟΝΑΚΟ, ΙΣΠΑΝΙΑ + ΒΑΛΕΑΡΙΔΕΣ + ΚΑΝΑΡΙΑ, ΑΖΟΡΕΣ, ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ Η.Π.Α., ΤΥΝΗΣΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΚΥΠΡΟΣ
ΑΤΜΟΠΛΟΪΚΩΣ (το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι;)
ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΡΩΣΣΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΤΥΝΗΣΙΑ, ΜΑΡΟΚΟ, ΙΤΑΛΙΑ + ΣΙΚΕΛΙΑ + ΣΑΡΔΗΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΣΚΩΤΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΣΘΟΝΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ Η.Π.Α. + ΚΑΝΑΔΑ, ΜΕΞΙΚΟ, ΠΟΡΤΟ ΡΙΚΟ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ + ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ Η.Π.Α. + ΚΑΝΑΔΑΣ + ΧΑΒΑΗ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΧΟΓΚ ΚΟΓΚ, Ν.ΚΟΡΕΑ, ΤΑΥΛΑΝΔΗ
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ
ΠΟΛΩΝΙΑ, ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ
ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΑΜΕ (κάποιες τις είδαμε κυριολεκτικα με το κυάλι)
ΔΑΝΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΛΙΒΥΗ, ΙΣΡΑΗΛ, ΣΥΡΙΑ, ΙΡΑΝ, ΙΡΑΚ, ΚΟΥΒΕΙΤ, ΟΜΑΝ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΥΕΜΕΝΗ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ + ΧΙΛΗ (ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ-ΜΑΓΓΕΛΑΝΟΣ), ΒΙΕΤΝΑΜ, ΚΙΝΑ, ΙΝΔΙΑ, ΜΑΛΑΙΣΙΑ, ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ, ΣΟΥΔΑΝ, ΓΚΑΜΠΟΝ, ΝΙΓΗΡΙΑ
Τι θυμόμαστε: Αμαζόνιο και Βανκούβερ (ως τοπία), Ταλίν (παλιά πόλη), Κάϊρο (Πυραμίδες), Καζαμπλάνκα (για το χαβαλέ στα παζάρια), Οδησσός (χμ!!), Βαλένθια, την βαρεων βαρών αραπίνα ταξιτζου στη Νέα Ορλεανη που στην κλισέ ερώτηση <<δεν φοβάσαι;>> έβγαλε το Μαγκνουμ ή κάτι τέτοιο από το ντουλαπάκι...
Άσχετο, εσωτερικοί προορισμοί: Μέτσοβο για βουνό, Σαμοθράκη για θάλασσα
εγω εχω παει κοσταντζα οπου της επαιρνα δυο δυο επεσε πολυ οι καλυτερες μερες τις ζωης μου..
Δεν βρηκα κατι αναλογο. θα ηθελα να μπει και δημοσκοπηση αλλα δεν το βρισκω ας με βοηθησει ενας μοντ
παω πρωτος,,,,
Επαγγελματικα και μη ταξιδια
ΕΥΡΩΠΗ
-Αλβανια (Δεν γαμησα)
-Βουλγαρια (Δεν γαμησα ακομα)
-Τουρκια (Δεν Γαμησα)
-Ρουμανια(Γαμησα)
-Τσεχια (Δεν Γαμησα)
-Ουκρανια (Γαμησα)
-Ρωσια (Γαμησα)
-Γερμανια (Γαμησα)
-Ελβετια (Δεν Γαμησα)