Νέα

Που εχουμε ταξιδεψει; ειναι τα μελη του μπου πολυταξιδεμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
κλείσε όσο πιο νωρίς τα εισιτηρια σου, τουλάχιστον 2 μήνες πριν και απόφυγε, όσο το δυνατόν, μεγάλες γιορτές...

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
Τουρκια Ισπανια Βελγιο Εμιρατα Αφρικη Παναμα Τζαμαικα Τρινιταντ Αγγλια  :hi: ολα για δουλεια

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
αν μπορείς να προγραμματίσεις το ταξίδι σου πιο πριν, τόσο το καλύτερο

Επισκέπτης
Ἡ ῥοπὴ πρὸς περιήγησιν ἀνὰ τὸν κόσμον καὶ ἐν γένει πλάνηταν βίον εἶναι σύμπτωμα βαθυτάτης παρακμῆς.

Ἐπιπροσθέτως οὐδόλως συμβάλλει εἰς τὴν εὐημερίαν ἐξ οἰκονομικῆς ἀπόψεως ἑνὸς ἑκάστου - τὸ ἀντίθετον.

Εἰδικῶς ἡμεῖς οἱ Ἕλληνες, ὄντες φορεῖς ἀνωτέρου πολιτισμοῦ, εἰς οὐδὲν ἔχομεν νὰ ὠφεληθῶμεν ἐκ τοῦ συγχρωτισμοῦ μετ' ἀλλοφύλων.

Τὸ μελλοντικὸν Ἐθνικὸν Ὁλοκληρωτικὸν κράτος θὰ ἐλέγχῃ αὐστηρῶς ὄχι μόνον τοὺς εἰσερχομένους ἐν τῇ ἐπικρατείᾳ, ἀλλὰ καὶ τοὺς ἐπιθυμοῦντες νὰ ταξιδεύσωσι ἐκτὸς αὐτῆς, ὡς ἔπραττεν ἡ ἀρχαία Σπάρτη.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ἡ ῥοπὴ πρὸς περιήγησιν ἀνὰ τὸν κόσμον καὶ ἐν γένει πλάνηταν βίον εἶναι σύμπτωμα βαθυτάτης παρακμῆς.

Ἐπιπροσθέτως οὐδόλως συμβάλλει εἰς τὴν εὐημερίαν ἐξ οἰκονομικῆς ἀπόψεως ἑνὸς ἑκάστου - τὸ ἀντίθετον.

Εἰδικῶς ἡμεῖς οἱ Ἕλληνες, ὄντες φορεῖς ἀνωτέρου πολιτισμοῦ, εἰς οὐδὲν ἔχομεν νὰ ὠφεληθῶμεν ἐκ τοῦ συγχρωτισμοῦ μετ' ἀλλοφύλων.

Τὸ μελλοντικὸν Ἐθνικὸν Ὁλοκληρωτικὸν κράτος θὰ ἐλέγχῃ αὐστηρῶς ὄχι μόνον τοὺς εἰσερχομένους ἐν τῇ ἐπικρατείᾳ, ἀλλὰ καὶ τοὺς ἐπιθυμοῦντες νὰ ταξιδεύσωσι ἐκτὸς αὐτῆς, ὡς ἔπραττεν ἡ ἀρχαία Σπάρτη.
Αγαπητε φίλε Bakalhs εδώ σας βρίσκω λάθος!!! Με όλο τον σεβασμό ακόμα και ο Αριστοτέλης πριν αρχίσει να φιλοσοφεί διένυσε τεράστιες αποστάσεις του τότε γνωστού κόσμου και όχι μόνο!
Τη ρήση "Πας μη Έλλην βάρβαρος" δεν πρέπει δηλαδή να την αποκτήσουμε με ιδία εμπειρία? Και απο τα ταξίδια που έχω κάνει μπορώ να την επιβεβαιώσω ανεπιφύλακτα!!! :rockon:

Όσο για τις βάρβαρες... είναι κι αυτές στο πρόγραμα της διασκέδασης του Μέγα-Έλληνα πεοφόρου Ταξιδευτή!!! :2funny: :2funny:  
Τα ταξίδια είναι οι νέες εκστρατείες εξάπλωσης του "εθνικογαμισμού"
Μην μας τα κόβετε* σας παρακαλω με όλο τον σεβασμό!

*Ο καθένας κάνει ότι θέλει και είναι ελευθερος στο βαθμό που τον σηκώνει η τσέπη του ή είναι ευπροσδεκτος να πάει όπου θέλει! Απο εσάς όμως τον μέγα θεωρητικό θα θέλαμε ως μικρότεροι σε ηλικία την "ιδεολογική κάλυψη"! Δεν θέλω να νιώθω κατώτερος Έλλην όταν πέρνω το αεροπλάνο για τα βαρβαρικά εδάφη...

Επισκέπτης
Αγαπητε φίλε Bakalhs εδώ σας βρίσκω λάθος!!! Με όλο τον σεβασμό ακόμα και ο Αριστοτέλης πριν αρχίσει να φιλοσοφεί διένυσε τεράστιες αποστάσεις του τότε γνωστού κόσμου και όχι μόνο!
Τη ρήση "Πας μη Έλλην βάρβαρος" δεν πρέπει δηλαδή να την αποκτήσουμε με ιδία εμπειρία? Και απο τα ταξίδια που έχω κάνει μπορώ να την επιβεβαιώσω ανεπιφύλακτα!!! :rockon:

Όσο για τις βάρβαρες... είναι κι αυτές στο πρόγραμα της διασκέδασης του Μέγα-Έλληνα πεοφόρου Ταξιδευτή!!! :2funny: :2funny: 
Τα ταξίδια είναι οι νέες εκστρατείες εξάπλωσης του "εθνικογαμισμού"
Μην μας τα κόβετε* σας παρακαλω με όλο τον σεβασμό!

*Ο καθένας κάνει ότι θέλει και είναι ελευθερος στο βαθμό που τον σηκώνει η τσέπη του ή είναι ευπροσδεκτος να πάει όπου θέλει! Απο εσάς όμως τον μέγα θεωρητικό θα θέλαμε ως μικρότεροι σε ηλικία την "ιδεολογική κάλυψη"! Δεν θέλω να νιώθω κατώτερος Έλλην όταν πέρνω το αεροπλάνο για τα βαρβαρικά εδάφη...

Ἐξαιροῦνται αἱ χῶραι τῶν βαρβάρων Σκυθῶν ὅπου δέον ὅπως μεταβαίνωμεν πρὸς ἀνανέωσιν τοῦ γενετικοῦ ὑποβάθρου, δεδομένου ὅτι ὁπωσδήποτε ἡ ἐνδογαμία μακροπροθέσμως βλάπτει βεβαίως.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
Στο τέλος Μαΐου πάω για 10 ημέρες λατινική Αμερική για δουλειά με την εταιρεία που εργάζομαι.Κατά σειρά:Μοντεβιδέο,Μπουένος Άιρες,Σαντιάγο

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
ευχαριστω
λεω γiα la αν καταφερω να μαζεψω τα φραγκα
λεω να ανεβω γερμανια κ απο κει με luftuhansa με το a380
Ό,τι θές για Los Angeles,εδώ πέρα jimy μου.
Το ξέρω σαν τη Θεσσαλονίκη,αφού έχω ζήσει καιρό εκεί πέρα.

Καλή Ανάσταση να έχεις  :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Εισαι εκτος συναγωνισμου εσυ γιγαντα
ε λεω να παω disneyland
universal studios
hard rock cafe
Τι αλλο??

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

καλο πασχα
καλη ανασταση
κ να φερεις κ την jane για καφε μια φορα :grin: :hi:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
καλο πασχα
καλη ανασταση
κ να φερεις κ την jane για καφε μια φορα :grin: :hi:
Καλά να περάσεις κ εσύ.
Παντρεμένη γυναίκα πού να την φέρω ρε συ?  :cheesy:

Εισαι εκτος συναγωνισμου εσυ γιγαντα
ε λεω να παω disneyland
universal studios
hard rock cafe
Τι αλλο??
Αν σου πώ ότι δεν έχω πάει σε κανένα από όλα αυτά?  :2funny:
Η Disney είναι στο Anaheim.
Δεν είναι καν στην ευρύτερη περιοχή του L.A,αλλά στο Orange County,στου διαόλου το πέταμα.
Universal City που είναι στο Valley δεν βρίσκω λόγο να πας κατα κεί(εκτός αν είναι να επισκεφτείς κανα πορνο στούντιο  :cool2: , όλα εκεί πάνω είναι)

Όταν είναι να πας πές μου,επειδή είναι τεράστιο κ θα θες να αποφύγεις(όσο γίνεται) τα L.A traffic jams,καλό είναι να μένεις σχετικά κοντά στα μέρη που θα θές να επισκεφτείς.

:headbang: Έχω φάει κ γώ τρελή κίνηση στον 405 freeway..
vehicles-sit-in-rush-hour-traffic-between-the-interstate-405-and-10-picture-id481496208

6a00d8341c630a53ef0133f1f87e64970b-800wi

;)

Συνημμένα

• 20151223_yorkieinhollywood.jpg
    20151223_yorkieinhollywood.jpg
    384,4 KB · Εμφανίσεις: 53

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
κοντά στο LA είναι το Getty Museum που είναι πολύ καλό. Όντως το LA είναι απέραντο

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=162911.0;attach=654827;image[/img[/URL]]

ρε συ γιορκιε εδω εισαι στο χολυγουντ η στο εξοχικο σου στη λουτσα?

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=162911.0;attach=654827;image[/img[/URL]]

ρε συ γιορκιε εδω εισαι στο χολυγουντ η στο εξοχικο σου στη λουτσα?
[/quote] Στο  Los Angeles τα περισσότερα σπίτια μοιάζουν με χωριατόσπιτα.
Δεν έχουν καλές κατασκευές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom