thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
κλείσε όσο πιο νωρίς τα εισιτηρια σου, τουλάχιστον 2 μήνες πριν και απόφυγε, όσο το δυνατόν, μεγάλες γιορτές...
κλείσε όσο πιο νωρίς τα εισιτηρια σου, τουλάχιστον 2 μήνες πριν και απόφυγε, όσο το δυνατόν, μεγάλες γιορτές...
αν μπορείς να προγραμματίσεις το ταξίδι σου πιο πριν, τόσο το καλύτερο
Μονο 2 μηνες??
Κ βαλε
Μη πας Ιουνιο για να αποφυγεις το june gloom
Αγαπητε φίλε Bakalhs εδώ σας βρίσκω λάθος!!! Με όλο τον σεβασμό ακόμα και ο Αριστοτέλης πριν αρχίσει να φιλοσοφεί διένυσε τεράστιες αποστάσεις του τότε γνωστού κόσμου και όχι μόνο!Ἡ ῥοπὴ πρὸς περιήγησιν ἀνὰ τὸν κόσμον καὶ ἐν γένει πλάνηταν βίον εἶναι σύμπτωμα βαθυτάτης παρακμῆς.
Ἐπιπροσθέτως οὐδόλως συμβάλλει εἰς τὴν εὐημερίαν ἐξ οἰκονομικῆς ἀπόψεως ἑνὸς ἑκάστου - τὸ ἀντίθετον.
Εἰδικῶς ἡμεῖς οἱ Ἕλληνες, ὄντες φορεῖς ἀνωτέρου πολιτισμοῦ, εἰς οὐδὲν ἔχομεν νὰ ὠφεληθῶμεν ἐκ τοῦ συγχρωτισμοῦ μετ' ἀλλοφύλων.
Τὸ μελλοντικὸν Ἐθνικὸν Ὁλοκληρωτικὸν κράτος θὰ ἐλέγχῃ αὐστηρῶς ὄχι μόνον τοὺς εἰσερχομένους ἐν τῇ ἐπικρατείᾳ, ἀλλὰ καὶ τοὺς ἐπιθυμοῦντες νὰ ταξιδεύσωσι ἐκτὸς αὐτῆς, ὡς ἔπραττεν ἡ ἀρχαία Σπάρτη.
Αγαπητε φίλε Bakalhs εδώ σας βρίσκω λάθος!!! Με όλο τον σεβασμό ακόμα και ο Αριστοτέλης πριν αρχίσει να φιλοσοφεί διένυσε τεράστιες αποστάσεις του τότε γνωστού κόσμου και όχι μόνο!
Τη ρήση "Πας μη Έλλην βάρβαρος" δεν πρέπει δηλαδή να την αποκτήσουμε με ιδία εμπειρία? Και απο τα ταξίδια που έχω κάνει μπορώ να την επιβεβαιώσω ανεπιφύλακτα!!!
Όσο για τις βάρβαρες... είναι κι αυτές στο πρόγραμα της διασκέδασης του Μέγα-Έλληνα πεοφόρου Ταξιδευτή!!!
Τα ταξίδια είναι οι νέες εκστρατείες εξάπλωσης του "εθνικογαμισμού"
Μην μας τα κόβετε* σας παρακαλω με όλο τον σεβασμό!
*Ο καθένας κάνει ότι θέλει και είναι ελευθερος στο βαθμό που τον σηκώνει η τσέπη του ή είναι ευπροσδεκτος να πάει όπου θέλει! Απο εσάς όμως τον μέγα θεωρητικό θα θέλαμε ως μικρότεροι σε ηλικία την "ιδεολογική κάλυψη"! Δεν θέλω να νιώθω κατώτερος Έλλην όταν πέρνω το αεροπλάνο για τα βαρβαρικά εδάφη...
Στο τέλος Μαΐου πάω για 10 ημέρες λατινική Αμερική για δουλειά με την εταιρεία που εργάζομαι.Κατά σειρά:Μοντεβιδέο,Μπουένος Άιρες,Σαντιάγο
ISM auditor σὲ παπόρι, ἀρχηγέ;
Ό,τι θές για Los Angeles,εδώ πέρα jimy μου.ευχαριστω
λεω γiα la αν καταφερω να μαζεψω τα φραγκα
λεω να ανεβω γερμανια κ απο κει με luftuhansa με το a380
Ό,τι θές για Los Angeles,εδώ πέρα jimy μου.
Το ξέρω σαν τη Θεσσαλονίκη,αφού έχω ζήσει καιρό εκεί πέρα.
Καλή Ανάσταση να έχεις
Ό,τι θές για Los Angeles,εδώ πέρα jimy μου.
Το ξέρω σαν τη Θεσσαλονίκη,αφού έχω ζήσει καιρό εκεί πέρα.
Καλή Ανάσταση να έχεις
Καλά να περάσεις κ εσύ.καλο πασχα
καλη ανασταση
κ να φερεις κ την jane για καφε μια φορα
Αν σου πώ ότι δεν έχω πάει σε κανένα από όλα αυτά?Εισαι εκτος συναγωνισμου εσυ γιγαντα
ε λεω να παω disneyland
universal studios
hard rock cafe
Τι αλλο??
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=162911.0;attach=654827;image[/img[/URL]]
ρε συ γιορκιε εδω εισαι στο χολυγουντ η στο εξοχικο σου στη λουτσα?
[/quote] Στο Los Angeles τα περισσότερα σπίτια μοιάζουν με χωριατόσπιτα.
Δεν έχουν καλές κατασκευές.