Νέα

Που εχουμε ταξιδεψει; ειναι τα μελη του μπου πολυταξιδεμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Δανια, Σουηδια, Γερμανια, Ολλανδια, Βελγιο, Αγγλια, Γαλλια, Αυστρια, Ισπανια, Ιταλια, Κροατια, Σκοπια, Ρουμανια, Ουκρανια, Ρωσια, Γιβραλταρ, Τουρκια, Αιγυπτο, Ομαν, ΗΑΕ, Πακισταν, Ινδια, Σρι Λανκα, Μαλαισια, Κινα, Ταιβαν, Ιαπωνια, Ν.Κορεα, ΗΠΑ, Καναδας, Παναμας, Βραζιλια, Αργεντινη, Ουρουγουαη, Τζαμαικα, Μπαχαμες, Συρια, Λιβανος, Ισραηλ, Ταυλανδη.. μπορει να ξεχασα και κατι... :think: :think: :think:

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Δανια, Σουηδια, Γερμανια, Ολλανδια, Βελγιο, Αγγλια, Γαλλια, Αυστρια, Ισπανια, Ιταλια, Κροατια, Σκοπια, Ρουμανια, Ουκρανια, Ρωσια, Γιβραλταρ, Τουρκια, Αιγυπτο, Ομαν, ΗΑΕ, Πακισταν, Ινδια, Σρι Λανκα, Μαλαισια, Κινα, Ταιβαν, Ιαπωνια, Ν.Κορεα, ΗΠΑ, Καναδας, Παναμας, Βραζιλια, Αργεντινη, Ουρουγουαη, Τζαμαικα, Μπαχαμες, Συρια, Λιβανος, Ισραηλ, Ταυλανδη.. μπορει να ξεχασα και κατι... :think: :think: :think:
  ΥΓ και δεν ειναι μουσια οντως εχω παει :woldman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο φιλεας φογκ εισαι τυπε? :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885

Εμπορικάντζας φίλε :idiot: :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• -grave-digger-.jpg
    -grave-digger-.jpg
    152,7 KB · Εμφανίσεις: 43

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε εχεις δει μια εκπομπη καινουρια που καλυπτει κηδειες? :rockon: :rockon:

Notforyou

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Γερμανία,Ιταλία  και Ντουμπάϊ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σε απαντηση λοιπον φιλου που μου ζητησε απο αλλο thread να απαντησω στην ερωτηση του συγκεκριμενου θεματος.

Ειμαι πενηνταρης. Ξεκινησα να δουλευω στα 25 μου.

Επι 12 χρονια δουλευα σε μια πολυεθνική στο τομέα των τηλεπικοινωνιών σαν υπεύθυνος πωλήσεων με έδρα το Μόντρεαλ στο Καναδά και το Ντάλας στις Ηνωμένες πολιτείες. Απο τα γραφεία αυτά είχα υπευθυνότητα πωλήσεων στη Βόρειο και στη Νοτια Αμερική. Αρα ταξίδευα πολύ συχνά σε όλες αυτές τις χώρες μένοντας συνήθως  3-4 μέρες σε κάθε μία για επαγελματικούς λόγους ( παρουσιάσεις, διαπραγματεύσεις, συμβόλαια κλπ ).

Οποτε όμως ήθελα και μου άρεσε ένα μέρος συνδύαζα το επαγγελματικο ταξίδι με άδεια και διακοπές. Τη νότια αμερική την έχω γυρίσει 12 φορές σύνολο, ολες σχεδον τις πρωτευουσες. Επισης εχω μεινει στο Sao Paulo και στη ρεσιφε στη βραζιλια μεγαλα χρονικα διαστηματα.

Στις διακοπες μου οταν δουλευα Αμςρικη πηγαινα κουβα (3 φορες ), santa doningo ( 2 φορες ) και Cancun στο Μεξικο ( 2 φορες )

Αργότερα έκανα την ίδια δουλειά με έδρα το city στο Λονδίνο και Αρμοδιότητα σε άλλες ευρωπαικές και αφρικανικες γεωγραφικές περιοχές. Λιγο πολυ σε ολες τις Ευρωπαικες πρωτευουσες εχω ταξιδεψει για τριημερα και τετραημερα.

Στοκχολμη και Αμστερνταμ εχω μεινει πιο μεγαλα χρονικα διαστηματα. Επισης απο τη δουλεια στο Λονδινο ταξιδεψα στη Νιγηρια (Λαγος ) 3 φορες στο Μαροκο αλλες δυο, και στη Κενυα για δουλεια στο Ναιρομπι κσι για διακοπες στη Μομπασα. Επισης 2 φορες στο γιοχανεσμπουργκ και μια φορα Ζαμπια στη Λουζακα μια φορα.

Τα τελευταια 10 χρονια εχω γυρίσει Ελλάδα και κάνω την ίδια δουλειά σε μια Ελληνική εταιρεία. Απο την Ελλαδα ταξιδεψα σε ολη τη Βαλκανικη πολλες φορες και Μοσχα μια και εκει ηταν η αρμοδιοτητσ μου. Η μονη κοντινη και ενδιφερουσα χωρα που δεν εχω παει ειναι η Ουκρανια.

Απο διακοπες Αιγυπτο 2 φορες, Ταυλανδη 5 φορες, Ινδιες 1 φορα, και περυσι μια φορα Μαδαγασκαρη.

Τελος εμεινα και για 3 μηνες στη Τζιακαρτα (Ινδονησια ), και για 1 μηνα στο Τοκιο για επαγγελματικους λογους, και απο 1 εβδομαδα Σιγκαπουρη και Χονγκ Κογκ.

Εχω αλλαξει 12 διαβατηρια μεχρι στιγμης.
Ολο και κατι θα ξεχασα αλλα κουραστηκα να γραφω.

Συγνωμη αν κουρασα !!
Καλα ταξιδια σε ολους !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom