You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Που δίνετε τον οβολό σας τις περισσότερες φορές?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sinister
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.322
- Πόντοι
- 22.266
στην καταραμενη γκομενα μου!!!!!!!!!!!!!!!! πολλα περισοτερα απο οτι δινετε ολοι σας για τις αλλες!!!!Ας δούμε λοιπόν που ξοδεύουμε τα λεφτά που με τόσο κόπο βγάζουμε...
αυτο στρεει???????
pitbull86
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
τα δινουμε στις ρουμανες....γενικα οπου και να ναιΑς δούμε λοιπόν που ξοδεύουμε τα λεφτά που με τόσο κόπο βγάζουμε...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σε freelancer και μπουρδελα
sinister
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
I feel you apolyte. Και η πιάτσα επίσης... Έχει την αγωνία του και αυτό. Η αναζήτηση, το ψάξιμο στο δρόμο, το μιλητό, το ψώνισμα. Μια μικρή περιπέτεια.σε freelancer και μπουρδελα
sinister
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
[quote author=mpozanis link=topic=166183.msg4314317#msg4314317 date=1359232321]
ρε μαγκες τα call girls από πρακτορεία πως τα εμπιστεύεστε ότι νάνε στέλνουνε.
[/quote]
Τσεκάρεις το site αυτό πρώτε άνθρωπε και μετά επιλέγεις. No reviews = κασκαντέρ, high risk. Bad reviews = stay away. Good reviews = go ahead.
ρε μαγκες τα call girls από πρακτορεία πως τα εμπιστεύεστε ότι νάνε στέλνουνε.
[/quote]
Τσεκάρεις το site αυτό πρώτε άνθρωπε και μετά επιλέγεις. No reviews = κασκαντέρ, high risk. Bad reviews = stay away. Good reviews = go ahead.
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
στις πιατσες της ομονοιας
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αν και με τα λοβερδοπογκρομ μας την εχουν σπασει λιγο αλλα κατι αρχιζει να κινειται και παλιI feel you apolyte. Και η πιάτσα επίσης... Έχει την αγωνία του και αυτό. Η αναζήτηση, το ψάξιμο στο δρόμο, το μιλητό, το ψώνισμα. Μια μικρή περιπέτεια.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ελα ρε τυπεστις πιατσες της ομονοιας
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ενοειται σε πιατσες του κεντρου αθηνας
συνέχισε και μετά θα τα δίνεις και για τα φάρμακα για το AIDS
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
να και ο λοβερδος clubσυνέχισε και μετά θα τα δίνεις και για τα φάρμακα για το AIDS
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 111
- Like
- 531
- Πόντοι
- 1.211
Στα μπουρδέλα του Μεταξουργείου.
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
να και ο λοβερδος club
αν θες να κολλήσεις AIDS κανένα πρόβλημα, μακάρι ο λοβέρδος να έκανε σωστά την δουλειά του να έκλεινε και εσάς μέσα που πάτε με εξαθλιωμένα πρεζόνια θύματα traficing και καμαρώνετε!
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
γιατι πιο ευκολα κλες το δεκαρικο σε μια αποτυχιαΣτα μπουρδέλα του Μεταξουργείου.
Επισκέπτης
Aγαπητοί φίλοι,
Όλοι μας εδώ μέσα κάνουμε λίγο είτε πολύ το άθλημα.
Η ψηφοφορία είναι πολλαπλών επιλογών κι έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε τον ψήφο σας αν κάνατε κάπου λάθος.
Ως πρωτάρης (τότε δεν υπήρχαν και πολλά, πολλά) ξεπαρθενιάστηκα σε έναν οίκο ανοχής.
Δεν πολυπήγαινα όμως αν κι η κατάστασή τους (δεκαετία του 90) ήταν καλύτερη από αρκετούς τωρινούς.
Πλέον με την εμφάνιση των studios αποφεύγω να πάω σε οίκους ανοχής. Call girl αν γνωρίζω ότι είναι καλό θα το πάρω ή έστω θα ρισκάρω. Είμαι γενικά της άποψης να στερηθώ περισσότερο έχοντας περισσότερη άνεση - καθαριότητα.
Από πιάτσα δεν έχω πάρει ποτέ κι ούτε πρόκειται. Σε στριπτιζάδικα αλλά και κωλόμπαρα έχω πάει με το ζόρι, υπό την έννοια με έχουν πιέσει οι κολλητοί στο παρελθόν. Ούτε κι από εκεί έχω ψωνίσει.
Αυτά εν ολίγοις, περιμένω να ανοίξει η κουβέντα!
Όλοι μας εδώ μέσα κάνουμε λίγο είτε πολύ το άθλημα.
Η ψηφοφορία είναι πολλαπλών επιλογών κι έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε τον ψήφο σας αν κάνατε κάπου λάθος.
Ως πρωτάρης (τότε δεν υπήρχαν και πολλά, πολλά) ξεπαρθενιάστηκα σε έναν οίκο ανοχής.
Δεν πολυπήγαινα όμως αν κι η κατάστασή τους (δεκαετία του 90) ήταν καλύτερη από αρκετούς τωρινούς.
Πλέον με την εμφάνιση των studios αποφεύγω να πάω σε οίκους ανοχής. Call girl αν γνωρίζω ότι είναι καλό θα το πάρω ή έστω θα ρισκάρω. Είμαι γενικά της άποψης να στερηθώ περισσότερο έχοντας περισσότερη άνεση - καθαριότητα.
Από πιάτσα δεν έχω πάρει ποτέ κι ούτε πρόκειται. Σε στριπτιζάδικα αλλά και κωλόμπαρα έχω πάει με το ζόρι, υπό την έννοια με έχουν πιέσει οι κολλητοί στο παρελθόν. Ούτε κι από εκεί έχω ψωνίσει.
Αυτά εν ολίγοις, περιμένω να ανοίξει η κουβέντα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις