Νέα

Που χάθηκαν εκείνες οι πιπεράτες περιγραφές του καταλόγου ανά οίκο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nikolakis_o_Kammenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ωραία τα εξειδικευμένα θέματα που δημιουργήθηκαν, για τα μπορντ και σθούντιο, αλλά μέσα από τις αλλεπάλληλες (έως και καθημερινές) καταχωρήσεις και την προσθήκη καινούργιων σελίδων (καμμία 200αρα σε ορισμένες περιπτώσεις), ανά θέμα, θαρρώ χάνεται η ατμόσφαιρα και η συνοχή που υπήρχε διαβάζοντας κείνα κει τα σχόλια (όπου δυστυχώς είναι λίγα πλέον, έως ανύπαρκτα  :(, ανά καταχώρηση, -[κάποια ήταν πολύ ποιήτικα τα άτιμα...]-). Επίσης.... δυστυχώς και πάλι οι πληροφορίες ανά καταχώρηση, είναι ελαφρώς μπερδεμένες έως ψιλοχωλένουν. Μήπως να κάνουμε κάτι να βελτιώσουμε την κατάσταση;  :sunglasses:

Με χαρά βρίσκομαι μαζί σας (μην σας τρομάζει το ύφος γραφής)... άντε και το site να αποκτήσει τα περισσότερα counts εν Ελλάδι  :).

*Κατανοώ και την αστάθεια του site, μεταξύ των άλλων.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εγω παντως που εκανα αναφορα για μπουρδελακι εκανε καμια 15αρια μερες να εμφανιστει...
και γενικα απο κριτικες ειναι κενο το συστημα...

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Και εγω φιλε θα ηθελα να υπαρχουν οι παλιες κριτικες του καταλογου απο την αλλη ομως δεν εχει και νοημα γιατι οι πουτανες συνεχεια αλλαζουν. Καλυτερα συμπερασματα και πανω απο ολα πιο καυλωτικα στην ημερισια ενημερωση για μπουρδελα και στουντιο.

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
εγω δεν καταλαβα γιατι σβηστηκαν οι κριτικες και ο καταλογος σπιτιων

Stories