podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
επιτέλους ένας φυσιολογικός άνθρωπος
την άννα λέτε ρε?
μάλλον σας θυμίζει το πουτάννα γι αυτό :S
επιτέλους ένας φυσιολογικός άνθρωπος
όχι ρε..τη μαργαρίτα λέμετην άννα λέτε ρε?
μάλλον σας θυμίζει το πουτάννα γι αυτό :S
και σε μενα.... ροκακι πρεπει να ειναι και ξηγημενη...προς το παρον δεν μιλαει πολυ και δεν την εχω βολιδοσκοπησει... αλλα εχει κατι ωραιο...Τη Μαργαρίτα τη Σαλονικια λες ?
αλβανοφερνει λετε να ειναι το φετινο αλβανο της εκπομπης :SΤη Μαργαρίτα τη Σαλονικια λες ?
καλυπτει το κενο τηςη αξιολογηση εγινε
ο βυζοπινοκιο (ραφαελα) εχει 3μισαρια βυζια και 4αρα μυτη
www.imagebam.com/image/3664521079874764] [/URL] www.imagebam.com/image/6cee8d1079874774] [/URL]
εγκρινει και ο Ροκο...η μαργαρίτα όμορφη ρε!!! κι εγώ την εγκρίνω για όλους εσάς!
αγαπημενος παιχτης του πουλιου για φετος μακραν ο μπουρτζοβλαχος κουτσοδοντης η αλλιως αδυνατος αιβαζης (αντωνης)
βαρια κουβεντα οταν εχει περασει και αυτοη ελενα νομιζω ειναι και επισημως η ασχημοτερη παιχτρια ριαλιτυ στην ιστορια της ελληνικης τιβι
αν ειχαμε μεινει εγω κι αυτη οι τελευταιοι ανθρωποι του πλανητη κι επρεπε να γαμηθουμε απλα για να διαιωνιστει το ειδος θα προτιμουσα να κοψω τον πουτσο μου, να τον περασω απο την κιμαδομηχανη και να τον ριξω στα σκυλια
είναι και ντελιβεράς σε σαντουιτσάδικο. Νομίζω στο στυλ που ψάχνεις.κι εγώ το γουστάρω πολύυυ το πιπίνι!!!
οταν γυναικα σου λεει οτι χρειαζεται 6 μηνες για να δωσει ενα φιλι ειναι βεβαιο οτι εχει παει 2-3 φορες για πρωκτοραφηΗ Κρητικια είναι η μεγάλη ψεύτρα και δήθεν η αγαμητη! Ακου λεει έξι μήνες για να δώσει ένα φιλί
οταν γυναικα σου λεει οτι χρειαζεται 6 μηνες για να δωσει ενα φιλη ειναι βεβαιο οτι εχει παει 2-3 φορες για πρωκτοραφη
νομος