podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
καλέεεεεεεεεε η άλλη του ακούμπαγε την πούτσα μπροστά στην κάμερα :o
Ρε σύγαυρε, ούτε συ δε την ψήφισες
qυπάρχουν μύστες που τη βρίσκουν με την νέρτζυ?
q
Ναι , το σωμα της πάντως ειναι ίσιο, δεν ξεχωρίζει μέση, σανιδέ, το κορμί της το φιδίσιο που είναι μπρός και πίσω ίσιο.
Οι δημοσιογραφίσκοι του σκάι θα κάνουν απεργία που το κανάλι τους έχει πολύωρο σκουπιδοπρόγραμμα? My style rocks kai pol. Πόσο σκουπίδια πια.
πως και δεν έσκασε ακόμα νήμα για βράνιες, τοσιτς και το σέρβικο γκιλφ γ'διαλογής?
Μαζέψουρε δείτε λίγο το θρεντ μου (για τις ανώμαλες φάσεις) και πείτε μου γνώμη σας γιατί δεν ξέρω τι να κάνω και είμαι αγχωμένος...
tnx
Δε μπορώ άλλες πουτάνες διάσημεςΑν δε μπορείς να συλλάβεις το νόημα και το επίπεδο αυτών των εκπομπών μπορείς να αυτοκτονήσεις παρέα με τον Βράνιες τύπε.
ρε δείτε λίγο το θρεντ μου (για τις ανώμαλες φάσεις) και πείτε μου γνώμη σας γιατί δεν ξέρω τι να κάνω και είμαι αγχωμένος...
tnx
ΜαζέψουΔε μπορώ άλλες πουτάνες διάσημες
καλά είναι πολύκαστρο-αξιούπολη τέντι, υπηρέτησα ένα τρίμηνο εκεί.
ανεβαίνεις θεσσαλονίκη και συνεχίζεις με κτελ.
οι λάθρο πρέπει να ξεμπουκώσουν κάπου, επιβάλεται να πας.
https://[URL unfurl="true"]www.to10.gr/wp-content/uploads/2019/01/KARLEUSA-VRANJES.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ποιοί είναι αυτοί?
υπάρχει κάπου το βιντεάκι να το δω?
εγω ως διοργανωτης της ψηφοφοριας οφειλω να απεχω, ώστε να διασφαλιζω το αδιαβλητο και αντικειμενικο της ψηφοφοριας…
γενικα οποιον και να ρωτήσεις εδώ μεσα θα σου πει ότι φημίζομαι για την αντικειμενικοτητα και το ακεραιο του χαρακτηρος μου...
κι εγώ έτσι το σκέφτηκα όταν τα δήλωσα ρε συ...
αλλά τώρα μου ήρθε κάπως απότομο...
+ το ότι θεσσαλονίκη με κτελ λογικά πάω ε? (αεροπλάνο δεν έχω μπει ποτέ)
+ το ότι δεν ξέρω αν θα βρω σπίτι/γκαρσονιέρα επιπλωμένη να μένω ή αν πάνε και άλλοι σαν εμένα να συγκατοικούσαμε
+ το ότι δεν έχω ξαναμείνει μόνος :S
η αλήθεια είναι ...πως ναιυπάρχουν μύστες που τη βρίσκουν με την νέρτζυ?
Το ίδιο μου βγάζει και μενα ( όχι για το ψοφια όμως, όσο για το λεσβία)Εμένα μου δείχνει για λεσβία η οποία όμως γαμιέται και με αρσενικά αλλά μάλλον είναι ψόφια. Παρ' όλα ταύτα, ναι, την γουστάρω κι εγω. Μου αρέσει το πρόσωπό της και τα μαλλιά της.