baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
Η αργυρούς έφυγε ρε ΠΑΠΑΡΑ.τι λες ρε, έφυγε η Αργυρώ, σοβαρά??
στείλε την 5Ι στο παιχνίδι.
Η αργυρούς έφυγε ρε ΠΑΠΑΡΑ.τι λες ρε, έφυγε η Αργυρώ, σοβαρά??
Η αργυρούς έφυγε ρε ΠΑΠΑΡΑ.
Τράβα γλυψε την ΙΙΙΙΙ.:S
η αργυρώ
της αργυρούς
μάθε μπαλίτσα...
τι λες ρε, έφυγε η Αργυρώ, σοβαρά??
Πολύ γκαυλοράπανο η συντοπιτισσα
ναι ρε πολυ πουστης, με γυναικα και παιδια τι να σου πωπιο αρρενωπή πάντως από τη λούγκρα αδερφό της
ο οποίος είναι πιο πούστης κι από εμένα :S
Το πουστόμετρο πώς μετράει?πιο αρρενωπή πάντως από τη λούγκρα αδερφό της
ο οποίος είναι πιο πούστης κι από εμένα :S
τι είναι το 5Ι καυλάκο? γιατί το είχα ξαναδεί κάπου, δεν ξέρω αν το είχες ξανα γράψει εσύ, τι σημαίνει?
ναι ρε πολυ πουστης, με γυναικα και παιδια τι να σου πω
Το πουστόμετρο πώς μετράει?
Πενταγιώτισσα, ο τρελός έρωτας του Βάρου.
μια χαρα ηταν ο κουκου.....τωρα θυμιθηκα μια φορα σε λαιβ κυριακης ο σαββας αντι να τον πει κουκουρικη ειπε ''κουκουρουκου εε κουκουρικη'' ....μπορει και να μην ακουσα καλα αλλα νομιζω ετσι τον ειπεπούστης μεταφορικά ρε πουστράκια... έλεος δηλαδή... :S
δε βλέπατε nomads?
μια χαρα ηταν ο κουκου.....τωρα θυμήθηκα μια φορα σε λαιβ κυριακης ο σαββας αντι να τον πει κουκουρικη ειπε ''κουκουρουκου εε κουκουρικη'' ....μπορει και να μην ακουσα καλα αλλα νομιζω ετσι τον ειπε
21 είμαι ρε πορδεα είσαι κι εσύ από αυτούς ε... :S μπράβο... άθλιος...
ρε θύμισε μου πόσο χρονών είσαι, γιατί σε έχω στο μυαλό μου για πολύ μικρό 17? 19? ή κάτι άλλο είχες πει?
υγ. ευτυχώς που το bou έχει γραμματικό έλεγχο αλλιώς θα είχα γίνει ρεζίλι πολλές φορές... αλλά τώρα σωστά τα βγάζει? θυμήθηκα με "η" όλα, αλλά θύμισε μου με "ι", γιατί? εγώ θύμησε μου θα το έγραφα κανονικά
Από τον τίτλο και μόνο δεν θα την βλέπαμεκαι για να σας γλιτώσω από 1 ώρα χαμένη από τη ζωή σας,
αν πέσετε ποτέ πάνω σε μία ταινία που λέγεται ρομίνα/romina
απλά κάντε εμετό και προσπεράστε την. μην τη δείτε ποτέ.
Καθισες στο σπίτι σου για να δεις μιαν ταινία που τεν ελενε Ρομινα;;;;;;και για να σας γλιτώσω από 1 ώρα χαμένη από τη ζωή σας,
αν πέσετε ποτέ πάνω σε μία ταινία που λέγεται ρομίνα/romina
απλά κάντε εμετό και προσπεράστε την. μην τη δείτε ποτέ.
Καθισες στο σπίτι σου για να δεις μιαν ταινία που τεν ελενε Ρομινα;;;;;;