Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
με μπερδευεις τυπε..αλλα εχω μυτη εγω...θα την βρω την ακρη..το νου σου :S :S :SΘα ήθελες δλδ??
Πάντως τον θείο όχι.
με μπερδευεις τυπε..αλλα εχω μυτη εγω...θα την βρω την ακρη..το νου σου :S :S :SΘα ήθελες δλδ??
Πάντως τον θείο όχι.
βαζω το χερι μου στην φωτια για εσενα αλλα πρεπει να ρωτησω....
με ψηφισες?
ε ρε ποστη...προδοσια και απο την ιδια την οικογενεια σου....:S :S :S :S :S :S
βαζω το χερι μου στην φωτια για εσενα αλλα πρεπει να ρωτησω....Ρε νιμου τρουμπ,τρένο πας. :S :S :S
ε ρε ποστη...προδοσια και απο την ιδια την οικογενεια σου....
με ψηφισες?
με ψηφισε το νιμου....Δεν απαντάει. :S
με ψηφισε το νιμου....
θα ζωστω με «jungle juice» που είναι ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο και δραστικό υγρό, το οποίο μετά την κατάποση, ξυπνά ζωώδη ένστικτα ενώ παράλληλα προκαλεί συμπτώματα μέθης. Ο χρήστης πέφτει σταδιακά σε hangover το οποίο μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες. Ανάλογα παραλυτική είναι και η επίδραση του Rohypnol, ή Roofie – ευρύτερα γνωστού ως «ναρκωτικό του βιασμού».
Θα σας ποτισω ολες εδω μεσα και θα σας δωσω βορα στον καυλωμενο ποδολαγνο....
με ψηφισε το νιμου....
θα ζωστω με «jungle juice» που είναι ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο και δραστικό υγρό, το οποίο μετά την κατάποση, ξυπνά ζωώδη ένστικτα ενώ παράλληλα προκαλεί συμπτώματα μέθης. Ο χρήστης πέφτει σταδιακά σε hangover το οποίο μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες. Ανάλογα παραλυτική είναι και η επίδραση του Rohypnol, ή Roofie – ευρύτερα γνωστού ως «ναρκωτικό του βιασμού».
Θα σας ποτισω ολες εδω μεσα και θα σας δωσω βορα στον καυλωμενο ποδολαγνο....
Τρουμπ άρχισες να κερνάς καφεδάκια τους αναλγητους και αναίσθητους συντρόφους ?? :S
πτου σου ξεβρακωτεβαζω το χερι μου στην φωτια για εσενα αλλα πρεπει να ρωτησω....
τον ψηφισες?
μην πτυεις πολυ σωστα ρωταει...πτου σου ξεβρακωτε
μην πτυεις πολυ σωστα ρωταει...
μην πτυεις πολυ σωστα ρωταει...