kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.071
- Πόντοι
- 6.256
Πιο ασχημη κύπρια δε βρήκαν?
ωραια ειναι η αννα, να μας δειξει και λιγο κωλαρακι βεβαια να εχουμε πιο σωστα συμπερασματαKαι τωρα στο κοκκινο δωματιο η ασχημη ετεροθαλης αδελφη της Αγγελικης Ηλιαδη απο τη Κυπρο
Εσύ τάκη με την χειραψία τις αφήνεις 8 μηνών εγκύους.Αυτες τις δευτεραντζες εγω θα τις πηδουσα με το καλησπερα...θα ειχα συντριψει τον ανταγωνισμο αν κανανε δεκτη την αιτηση μου...
Αν και φαινεται να εχει σωματαρα, φοραει σωβρακοφανελα απο μεσα... :Sωραια ειναι η αννα, να μας δειξει και λιγο κωλαρακι βεβαια να εχουμε πιο σωστα συμπερασματα
Αυτες τις δευτεραντζες εγω θα τις πηδουσα με το καλησπερα...θα ειχα συντριψει τον ανταγωνισμο αν κανανε δεκτη την αιτηση μου...
τύπε φωτογραφίες θα δούμε μετά το παιχνίδι, ανάλογα σε ποιο γραφείο θα βρίσκεταιωραια ειναι η αννα, να μας δειξει και λιγο κωλαρακι βεβαια να εχουμε πιο σωστα συμπερασματα
Εσύ τάκη με την χειραψία τις αφήνεις 8 μηνών εγκύους.
Mαργαριτα η Ντεμυ του φτωχου..
όπου ακούς πολλά κεράσια...
σκυλί που γαυγίζει...
όσα δε φτάνει η αλλεπού...
:S
Είσαι και επιλεκτική παναθεμά σε.εγώ πάντως τον ιον και χοντρόπουτσα να είχε δεν του καθόμουν...
δεν μου αρέσει καθόλου...
το πολύ πολύ να του την έγλειφα χωρίς να γδυθούμε και χωρίς χέρια...
αυτουνου του εκατσε καμια εκει μεσα? γιατι μεχρι το 2ο επεισοδιο που ειδα ολες κλασμενο τον ειχανεγώ πάντως τον ιον και χοντρόπουτσα να είχε δεν του καθόμουν...
δεν μου αρέσει καθόλου...
το πολύ πολύ να του την έγλειφα χωρίς να γδυθούμε και χωρίς χέρια...
Όλες μια ΙΟΝ αμυγδάλου ονειρέυονται.αυτουνου του εκατσε καμια εκει μεσα? γιατι μεχρι το 2ο επεισοδιο που ειδα ολες κλασμενο τον ειχαν
αυτουνου του εκατσε καμια εκει μεσα? γιατι μεχρι το 2ο επεισοδιο που ειδα ολες κλασμενο τον ειχαν