marko_kolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2018
- Like
- 26
- Πόντοι
- 6
θα του γαμουσα ταντερα αν ημουνα μεσαπες τα...
θα του γαμουσα ταντερα αν ημουνα μεσαπες τα...
τέντυ, αντί να βάζεις αγγούρια στον πάτο σου, ξεστραβώσου και πήγαινε να σπουδάσεις τίποτα...
21εσύ πόσο είσαι?
αν μου βρείς δουλειά με καθαρά 1200€ μένω μόνος μου και αύριο
αντί να δείχνουν πορνίδια, μας δείχνουν το μπουχέσα συνέχεια...θα του γαμουσα ταντερα αν ημουνα μεσα
ωραία ΣΚΑΣΕ τότε, και παρακολούθησε power of loveτι να σπουδάσω βρε μπούρδα?
έχω σπουδάσει ήδη αλλά δεν μου αρέσει αυτό που σπούδασα για δουλειά
και δεν μπορώ να σπουδάσω κάτι που θέλω αν δεν έχω λεφτά για ιιεκ
και έτσι που έχουν γίνει τώρα οι σχολές (τει) πήγα και έφυγα... γιατί ο καθένας με μέσον που γίνεται "καθηγητής" μπορεί να σου βάλει 10 ή 1 με το έτσι θέλω και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό, όπως γινόταν παλιότερα να σου βαθμολογήσει το γραπτό και άλλος
και τέλος
άντε γαμήσου
ότι θέλω θα κάνω
η μαλακια ειναι οτι ο παραγωγος ειναι απο μουσουλμανικη χωρα και το κονσεπτ δεν ειναι απελευθερωμενοαντί να δείχνουν πορνίδια, μας δείχνουν το μπουχέσα συνέχεια...
η μαλακια ειναι οτι ο παραγωγος ειναι απο μουσουλμανικη χωρα και το κονσεπτ δεν ειναι απελευθερωμενο
επρεπε να εχει μια πισινα θερμαινομενη, ενα τζακουζι, ενα μασαζοκρεβατι, ενα ρινγκ με λασπες κλπ και να βαζει δοκιμασιες στις παιχτριες να παιρνουμε κι εμεις ματι
νυσταξαμε με τις μαλακιες του τσιπρα και του καρποζηλου
aαντε γαμησου ρε μαλακα για φωτιες ο τσιπρασ για χιονια ο τσιπρασ και γιαυτοσ ο τσιπρας αντε να γαμησου μουνιη μαλακια ειναι οτι ο παραγωγος ειναι απο μουσουλμανικη χωρα και το κονσεπτ δεν ειναι απελευθερωμενο
επρεπε να εχει μια πισινα θερμαινομενη, ενα τζακουζι, ενα μασαζοκρεβατι, ενα ρινγκ με λασπες κλπ και να βαζει δοκιμασιες στις παιχτριες να παιρνουμε κι εμεις ματι
ναι ρε γαμώτο...δυστυχώς, έχεις δίκιο...πέρισυ είχαμε χουφτώματα και όταν έπεσε η τηλεθέαση ήρθε το game of love να τους δείξει πως γίνεται η δουλειά...η μαλακια ειναι οτι ο παραγωγος ειναι απο μουσουλμανικη χωρα και το κονσεπτ δεν ειναι απελευθερωμενο
ναι ρε γαμώτο...δυστυχώς, έχεις δίκιο...πέρισυ είχαμε χουφτώματα και όταν έπεσε η τηλεθέαση ήρθε το game of love να τους δείξει πως γίνεται η δουλειά...
Φέτος δεν έβαλαν μυαλό
aαντε γαμησου ρε μαλακα για φωτιες ο τσιπρασ για χιονια ο τσιπρασ και γιαυτοσ ο τσιπρας αντε να γαμησου μουνι
Σε γαμάει ταξιτζής?τόσο είναι τα καυλιά που γλείφω ρε καυλιάρη
εσύ μένεις μόνος? αν θέλεις να συγκατοικήσουμε...
μπορώ να δίνω 250€ το μήνα
(που μέχρι στιγμής τα δίνω στο beat και στο lydia hotel)
μακαρι να εμενα μονος, ν σπουδαζα πχ εκτος αθηνας αλλα που τετοια τυχη...ποιο beat λες αυτο με τους καφεδες?τόσο είναι τα καυλιά που γλείφω ρε καυλιάρη
εσύ μένεις μόνος? αν θέλεις να συγκατοικήσουμε...
μπορώ να δίνω 250€ το μήνα
(που μέχρι στιγμής τα δίνω στο beat και στο lydia hotel)
Μην του κολας πολυ..κολομπα ειναι ο κυριος...μακαρι να εμενα μονος, ν σπουδαζα πχ εκτος αθηνας αλλα που τετοια τυχη...ποιο beat λες αυτο με τους καφεδες?
Σε γαμάει ταξιτζής?
μακαρι να εμενα μονος, ν σπουδαζα πχ εκτος αθηνας αλλα που τετοια τυχη...ποιο beat λες αυτο με τους καφεδες?
Μην του κολας πολυ..κολομπα ειναι ο κυριος...