Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.362
- Πόντοι
- 3.656
φευγω για Α.Τ. περιοχης...κρυψου να γλυτωσεις το αυτοφωρο.Λες να εννοουσε οτι ο τρουμπ ειναι καλος γαμιας με τον κωλο??!!!! :S
φευγω για Α.Τ. περιοχης...κρυψου να γλυτωσεις το αυτοφωρο.Λες να εννοουσε οτι ο τρουμπ ειναι καλος γαμιας με τον κωλο??!!!! :S
Να που πήγε και σε άλλο παιχνίδι ο υιοθετημένος.
Στο 1.38 εμφανίζεται.
γραψε του πορδομεταναστηρε σεις να πω κάτι...
όποτε μπαίνω στα λεωφορεία μου έρχεται να ξεράσω το 90% είναι γέροι, 70+
και το έχω ακούσει/διαβάσει και αλλού ότι όσο περνάνε τα χρόνια ο πληθυσμός (στη χώρα μας) θα αποτελείτε κυρίως από γέρους
εγώ πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει επειδή όλοι είμαστε πουστάρες
παραδεχτείτε το... μπορεί να γαμάτε γυναίκες αλλά κατα βάθος όλοι θέλετε να δοκιμάσετε τι γεύση έχει η αντρική πούτσα ή να νιώσετε μία πούτσα στο κωλαράκι σας
μη ντρέπεστε, την αλήθεια πείτε
εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας οπότε όποιος θέλει να με γκαστρώσει είναι ευπρόσδεκτος
τον περιμένω με ανοιχτές
αγκάλες(?)
σιγά ρε raopau, λέμε καμία μαλακία μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι :S
εσύ τις τραβάς κιόλας
μόνο για το θρεντ και για το power of love 2
λοβ ις ιν δι εαρ.....
λοβ ις ιν δι εαρ.....
υπαρχει μια λανθανουσα ερωτικη σχεση μεταξυ σας...Μαζεψε τον δικο σου ρε μεγαλε που εχει κανει το νημα ψαχτηρι για πουτσες!!!! :S
υπαρχει μια λανθανουσα ερωτικη σχεση μεταξυ σας...
υπαρχει μια λανθανουσα ερωτικη σχεση μεταξυ σας...
ενας υφερπων ερωτισμος....Η λαοθαλασσα που συμμετειχε στην ψηφοφορια αλλιως αποφασισε...
σε εχει πιασει ο ρομαντισμος λογω ημερων..ενας υφερπων ερωτισμος....
η σχεση ροπαο τεντυ ειναι συγκινητικη....σε εχει πιασει ο ρομαντισμος λογω ημερων..
δεν αποσυρονται οι μηνυσεις..αυτη τη δουλεια θα κανουμε??θα υπαρξει οριστικη λυση οπως στο νημα πικερ..η σχεση ροπαο τεντυ ειναι συγκινητικη....
σταματηστε ολες της διωξεις που του κανατε χτες εσυ και ο μπρο (ευχαριστω) για την υπερασπιση μου...
τωρα ολα ειναι κατανοητα.....
δεν αποσυρονται οι μηνυσεις..αυτη τη δουλεια θα κανουμε??θα υπαρξει οριστικη λυση οπως στο νημα πικερ..
καπως πρεπει να διαμορφωθει ενα πλαισιο..Θα γίνει έκτακτο ΓΣ?