barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.209
- Πόντοι
- 5.506
πτου σου μερες που ειναι
Περάσαμε μπροστά μπράδερ
Που είναι ο πούστης ο νηματοθέτης να το λήξει γαμώ τον Φετφατζίδη του.
πτου σου μερες που ειναι
ητανε δικαιο εγινε πραξη.-
σου την εχω στημενη....Ανακοινωση :
Μολις εληξε η ψηφοφορια κατα την προγραμματισμενη εδω και καιρο ωρα, ητοι στις 22:49....
Δυστυχως παρα την υπερπροσπαθεια, το ζευγος κερδισε με μολις 1 ψηφο!!!
Πραγματικα, ατυχια και γκινια....
χαιρετω το αδιαβλητο της διαδικασιας.Κριμα και παλι κριμα...
Αλλο 1 λεπτο να ειχαμε, θα το γυρνουσαμε...
Αλλα οι κανονες της ψηφοφοριας ηταν γνωστοι και διαφανεις εδω και καιρο...
δεν υπαρχει αναγκη για εκδηκητικες συμπεριφορες...το παραδειγμα του φιλτατου τζηλου ας ειναι προς αποφυγην..σου την εχω στημενη....
κοπριτες....καλα χριστουγεννα
σε καταλαβαινω τυπε μου αλλα υποστηριζω και την διαφανεια της διαδικασιας που τηρηθηκε κατα γραμμα...σε αλλα νεα και ενω δεν ειμαι ρουφιανος και απεχθανομαι τετοιου ειδους πρακτικες υπαρχει μια αναρτηση απο εναν ξεβρακωτο που σε χαρακτηριζει "πουστη" λιγο πιο πανω...1 λεπτο ακομα να κρατουσε η ψηφοφορια!!!1 λεπτο μονο θεε μου!!!!γιατι θεε μου????!!!!!!
ελα ρε τρουμπ γτ δεν ειχες πει τπτ στο αμορε για την ψηφοφορια...? Ηθελες να του κανεις εκπληξη...?σας πτυω...
+ το ότι μας θέλετε ζευγάρι με τον τρουμπάκη τον καυλιάρη μου? που γαμάει και ωραία
ποταποι τρισαθλιοι τζιτζιφιογκοι...
παραπεμπεσαι στην Γ.Σ των σκληρων καριοληδων με το ερωτημα της αποταξης....... σε συμβουλευω να παρεις τον αλεξ για συνηγορο.... :S :S :Sποταποι τρισαθλιοι τζιτζιφιογκοι...
ειναι κριμα αυτες τις αγιες ημερες..θείο κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την ντροπή...