christos_021187
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.277
- Πόντοι
- 486
Ο θηλυκος Πινοκιο - και ο χαζοβλακας, Ντενις ο βρωμερος !! :S :S
Το έχω απορία καιρό τώρα, Πινόκιο γιατί λέει ψέματα ή ότι απλά μοιάζει
Ο θηλυκος Πινοκιο - και ο χαζοβλακας, Ντενις ο βρωμερος !! :S :S
Μπετυ μπου. Τσιμπουκι, κωλο ,παμε..η ζενια
Και τα δυο..Το έχω απορία καιρό τώρα, Πινόκιο γιατί λέει ψέματα ή ότι απλά μοιάζει
Καλά σε αυτη την μαλάκια όλοι πρέπει να έχουν πιστοποιηθεί ως χλεχλεδες τατουάζ σώμα κρεατινης και ουσία περιοχομενο μηδέν ούτε να μιλήσουν δεν ξέρουν
Ρε και ο καινουργιος ειναι personal trainer.Τι στον μαυρο πουτσο ποσοι υπαρχουν σε αυτο το επαγγελμα?Πιο πολυ και απο τους παπαδες ειναι.Και πως γινεται με τοσους personal trainer να ειμαστε ο πιο παχυσαρκος λαος της ευρωπης??
H κορη του Ευλογητου με ποιον θα ζευγαρωσει τελικα;
Στο προηγουμενο poL υπηρχε ενας κλοουν, τωρα μπορει να μπει και δευτεροςΜόλις κλείσει το Τριώδιο θα μπει ο γιός του μεγάλου κλόουν
Στο προηγουμενο poL υπηρχε ενας κλοουν, τωρα μπορει να μπει και δευτερος
γαμπρο ψαχνει η νυφη ;Αυτή η Ιταλίδα από το Φιερι ακόμα ψάχνεται. Προ εβδομάδων είχε βγεί στην Αννίτα για να βρει γαμπρό
ο φιλλιπος ουτε χαρτι personal δεν εχει ο τυπος, παλια πριν το παιχνιδι ειχε ανεβασει storie στο insta οταν ηταν στο γυμναστηριο και ελεγε ''φερτε μου τα χαρτια σας να τα κανω κωλοχαρτο''όταν κάποιος δεν έχει τελειώσει κάποια σχολή
πηγαίνει γυμναστήριο
και μετά λέει ότι είναι personal trainer
αυτό
σαν να πάω εγώ να αγοράσω τέμπερες και να λέω είμαι ζωγράφος
Ntenis ο βρωμερος, μεγαλο καλοπαιδο! :Sο φιλλιπος ουτε χαρτι personal δεν εχει ο τυπος, παλια πριν το παιχνιδι ειχε ανεβασει storie στο insta οταν ηταν στο γυμναστηριο και ελεγε ''φερτε μου τα χαρτια σας να τα κανω κωλοχαρτο''
Αν και δεν το είχα παρατηρήσει έχει μασταρια η Ραφαέλα.