podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
από πότε οι άντρες οι βαρβάτοι άρχισαν να φοράνε κολάν?
έχω χάσει επεισόδια
έχω χάσει επεισόδια
Mlk με έχει πάει τσιρλιπιπι θές να σου στείλω πεσκέσι?από πότε οι άντρες οι βαρβάτοι άρχισαν να φοράνε κολάν?
έχω χάσει επεισόδια
να του στειλω εγω που εχω πετρα στο νεφρο και κατουραω αιμα κατι μερες?Mlk με έχει πάει τσιρλιπιπι θές να σου στείλω πεσκέσι?
Mlk με έχει πάει τσιρλιπιπι θές να σου στείλω πεσκέσι?
Κοκτειλ. :S :S :Sνα του στειλω εγω που εχω πετρα στο νεφρο και κατουραω αιμα κατι μερες?
μια χαρα ηταν το περσινο, καλυτερο και απο το 1...φετος θα ειναι για τον πουτσο, ποιον τον ενδιαφερει να βλεπει τι γινεται στην ομαδα των τουρκων? (εκτος απο τον ποδολαγνο) ουτε επικοινωνια θα υπαρχει μεταξυ των παικτων και κατα συνεπεια δεν θα υπαρχει ίντριγκα ουτε τσακωμοί ουτε τιποτα, ακομα και οι αγωνες επειδη ακριβως δεν θα υπαρχει ανταγωνισμος δεν θα εχει εδνιαφερον, πέρυσι ειχαν παιχνει 2-3 παιχνιδια με τους τουρκους και ηταν βαρετα, α αντζουν νομιζει οτι θα πορωθούν ελληνες και τουρκοι αλλα θα παρει τα αρχιδια οταν δει οτι τα νουμερα θα ειναι πολυ πιο κατω απο περυσι...Το Survivor έχει καταντήσει εντελώς βαρετό και προβλέψιμο!
Γι'αυτό εξάλλου από πέρυσι κιόλας η τηλεθέαση ήταν σε πολύ χαμηλά νούμερα.. ειδικά μετά την δεύτερη βδομάδα προβολής.
επειδή βαριόμουν είπα να βγάλω καμιά αλήθεια στη φόρα
Ρε μουνί γαμάς μουνιά?
ξέρεις και photoshop καυλιάρη? γραφίστας είσαι? ή φωτογράφος?
Δεν με νοιαζει τι κανει, φτανει να ειναι εκει για να υπαρχει λογος να βλεπω το POL....αλλα και αν ηταν κανονικη πουτανα , ακομα καλυτεραη ρένια εκεί μέσα για μένα είναι το πιο σιχαμένο αντιπαθητικό ηλίθιο πλάσμα
τη σιχαίνομαι ακόμα και από το κρητικό fake ζευγάρι...
κοροιδεύει το μικρό σαν κανονική πουτάνα που περιμένει να τελειώσει η βάρδια της να πάρει τα χρήματα
μόνο εγώ το βλέπω?
εσάς σας πείθει?
Ρε μουνί γαμάς μουνιά?
Χαρισε το στον πόρδο να φτιάξει φόρεμα. :SEνα τέτοιο λεοπαρδέ σα του αγριοτράβελου το έχω σε κάλυμμα καναπέ (δώρο), είναι στη ντουλάπα από τα early 90ς, ντρέπομαι να το χρησιμοποιήσω.