podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Από την στιγμή που καθόμαστε και δίνουμε τηλεθέαση σε τηλεοπτικά "σκουπίδια".. είμαστε άξιοι της μοίρας μας!
Από την στιγμή που δίνουμε κώλο πες
Από την στιγμή που καθόμαστε και δίνουμε τηλεθέαση σε τηλεοπτικά "σκουπίδια".. είμαστε άξιοι της μοίρας μας!
κοιμαμαι αργα ειναι η αληθεια, τα χριστουγεννα ξυπναγα 7 το πρωι και τωρα ξυπναω 5-5:30 το απογευματι ώρα κοιμάσαι εσύ ρε καυλιάρη?
θες να ξενυχτάμε παρέα? ;)
πες μου και ότι μένεις στις φοιτητικές εστίες ζωγράφου να καυλώσω!!!![]()
κοιμαμαι αργα ειναι η αληθεια, τα χριστουγεννα ξυπναγα 7 το πρωι και τωρα ξυπναω 5-5:30 το απογευμα
Είχα δει μέχρι την πρώτη βδομάδα, το σταμάτησα γιατί δεν προλαβαινα με τη σχολή αλλά τώρα που ξεμπερδεψα με κάτι μαθήματα θα το συνεχίσω.... Το προφυλακτικά δεν ξέρω πως μου ήρθε, έψαχνα ένα τελείως καμμένο όνομα να βάλω και μου ήρθε αυτό, δοκίμασα και κάτι αλλά αλλά δεν τα δεχότανγια πες τίποτα ρε προφυλακτικά...
το είδες σήμερα το επεισόδιο ή βλέπεις ακόμα τα προηγούμενα?
πως σου ήρθε και έβαλες για όνομα το προφυλακτικά?
Βάλτε την Ολυμπία στην ψηφοφορία
Eκανες ενα λάθος και το διορθωσα....κι εγώ το ίδιο, είναι κυλιόμενο το ωράριο μου σαν [size=20pt]άεργος[/size]...
τώρα είμαι στη φάση που κοιμάμαι 8-9 το πρωί και ξυπνάω κατά τις 4 το απόγευμα. αλλά αύριο έχω να πάω κάπου 8:30 και δεν ξέρω αν μείνω σερί ή να κοιμηθώ λίγο...
έπεσα και σε μέρα που κερδίζω σερί στο λολ και δεν θέλω να σταματήσω
καλησπέρα στους κυρίους![]()
Καλως την κυρια
ο κυρ νάσος γιορτάζει και ούτε ένα κουραμπιέ - κρεμπιέ :S πως τα λέτε εσείς αυτά, δεν μας κέρασε :S
ο κυρ νάσος γιορτάζει και ούτε ένα κουραμπιέ - κρεμπιέ :S πως τα λέτε εσείς αυτά, δεν μας κέρασε :S
Τελικα εσυ με ποιον εισαι : με τον νασο ή με τον τρουμπακη????
Πεταξε τις ποδαρες εξω η σατανιστρια και μας καψωσε, γαμω τον αη γιαννη τον βαπτιστη!!!!![]()
σε τι νημα καταντησες ρε κακομοιρε![]()
![]()