pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
εκδηλωθηκε
δε σε γουσταρει ρε μαλακα λεμεφιλο σε βλεπει
δε σε γουσταρει ρε μαλακα λεμεφιλο σε βλεπει
ροζα γιατι δεν δηλωσεις συμμετοχη στο pol?χαμος..
ολοι τους εκει μεσα κριντζαρουν πολυ αργια οταν την πεφτουν στις γυναικεςΟαλβανοςο αγγλος απο τα τιρανα, ουτε ο ιδιος δεν πιστευει τι λεει..
αφου δεν το χει με τις γυναικες, καλυτερα θα ταιριαζε με τον ποδολαγνο
εχω σταματησει να την παιζω κοριτσια του φορουμ, τωρα την παιζω μονο με ξεκωλα του ινμσταγραμprofilaktika άσε την και γράφε και με τα δύο χέρια
δεν ξερω ποτε ειναι η επομενη ψηφοφορια για προθυπουργο αλλα εγω θα ψηφισω μονο οποιον κανει κατι και για εμας τους φοιτητες, μονο ενα πασο εχουμε και το μονο που χρησιμεύει για δωρεαν λεπτα και mb στο κινητοομοιότητες του κρητικού bisexual με τον τσίπρα
>> αντιπαθητικοί και οι δύο από την πρώτη εμφάνιση, κι όμως έχουν μπαστακωθεί μέχρι τις επόμενες εκλογές/ψηφοφορία
πεσιμο οτι να΄ναι..ολοι τους εκει μεσα κριντζαρουν πολυ αργια οταν την πεφτουν στις γυναικες
χαχαΡε ο τσιπρας αν ειχε εστω και 1 γραμμαριο αξιοπρεειας θα επρεπε να ειχε πςρει την πουλαρα μονος του
εετσιι... -τραβελος - βασιλειας καρναβαλος- τυπε, μουτρα για τιβι ειναι αυτα; :S
Ενας νωντοτυπος θα της εδινε μποξερακι για να μυριζει την πουτσιλα του.
To θεσ κατουρημένο?αυτό σκεφτόμουν κι εγώ ότι θα ήθελα να μου έκανε κάποιος δώρο αν ήμουν εκεί μέσα
Έτοιμη η τύπισσα για "μπροστάρισσσα" στο μεγαλύτερο άρμα της Πάτρας εφέτος!
ειναι η πρωτη τους γυναικα τυπε γι αυτο (παρθενοι)Tι σαλιαρίσματα και γούτσου γούτσου είναι αυτά, σα γυμνασιόπαιδα κάνουνε