nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.310
- Πόντοι
- 506
Τα ξερω πολυ καλα γιατι εχω παειΔεν ειναι μονο στην Ρωσια αυτο φιλε,σε ολες τις χωρες ισχυει,πηγαινε Πολωνια,Τσεχια,Σλοβακια,να δεις πως ζουν εκτος πολης.
Τα ξερω πολυ καλα γιατι εχω παειΔεν ειναι μονο στην Ρωσια αυτο φιλε,σε ολες τις χωρες ισχυει,πηγαινε Πολωνια,Τσεχια,Σλοβακια,να δεις πως ζουν εκτος πολης.
Ελπιζω να συμφωνεις οτι πολωνες και σλοβακες ειναι τα πιο καυλιαρικα μουνια.Τα ξερω πολυ καλα γιατι εχω παει![]()
Να κάνω εγώ μία τώρα; να σε βοηθήσω με τα ελληνικά...
εν πάση περιπτώσει
Δεν εχω διαφωνήσει και ποτε μαζι σουΕλπιζω να συμφωνεις οτι πολωνες και σλοβακες ειναι τα πιο καυλιαρικα μουνια.
Φιλε εισαι για ταυλανδη οκτωμβρη;Κανονιζω να παρω και τον μητσο μαζι.Δεν εχω διαφωνήσει και ποτε μαζι σου![]()
Μολις χθες πηγε εκει μια γνωστη μου απο Μοσχα ,μου εχουν πει καλα πραγματα και θελω να παω, αν ταιριαξει παμεΦιλε εισαι για ταυλανδη οκτωμβρη;Κανονιζω να παρω και τον μητσο μαζι.
δεν λεει και πολλα η ταυλανδηΜολις χθες πηγε εκει μια γνωστη μου απο Μοσχα ,μου εχουν πει καλα πραγματα και θελω να παω, αν ταιριαξει παμε
Κανεις λαθος φιλε,ειναι μαγευτικα εκει,αρκει να μην πας στους σεξοπροορισμους,εκει γινεται χαμος απο τουριστες.δεν λεει και πολλα η ταυλανδη
μονο για ψωνια
συνεχεια κανω καλες πραξεις στην ζωη μου..
βοηθαω φιλους οταν εχουν μεγαλη αναγκη, ψυχολογικη, η κατι αλλο
θα δωσω λεφτα σε ζητιανους στο δρομο, αλλα οταν κανει μπαμ οπως πχ οταν εχει κομενα χερια, ποδια κλπ... Τοτε ναι, μην ξεχνατε και της σπειρες.. μην δινετε σε τσιγγανες κυριως εχουν νταβατζηδες...
Βοηθαω οποιον εχει αναγκη,θα βοηθησω εναν τυφλο να περασει απεναντι, μια γρια να ανεβει τα σκαλια...
Οτι μπορω... πιστευω πως το καρμα μια μερα θα με ανταμηψει ...αλλα δυστηχως συμβαινει το αντιθετο... πανε στραβα αρκετα πραγματα στην ζωη μου, και σας ανθρωπος, σαν πνευμα αξιζω πολλα.... το πιστευω και ο ιδιος...
Εαν ειχα δισεκκατομυρια θα βοηθαγα καναν φτωχο,θα χα δωσει κανα φραγκο σε ιδρυματα με παιδακια που τα εχω αδυναμια κλπ..
Αυτα... αλλα δυστηχως ξερω πολυ κοσμο που εχει κανει πολλες καλες πραξεις στην ζωη του και υποφερει..
Δεν ξερω ποτε θα καλυτερεψει η ζωη μου,δεν περιμενω ενα μαγικο ραβδι να αλλαξει, προσπαθω και ο ιδιος με της μικρες προσπαθειες μου και της δυνατοτητες μου,αλλα κοντρα,κοντρα,κοντρα...
προτιμω σαντορινηΚανεις λαθος φιλε,ειναι μαγευτικα εκει,αρκει να μην πας στους σεξοπροορισμους,εκει γινεται χαμος απο τουριστες.
Εγω παω Κο Σαμουι και πραγματικα αραζεις και περνας τελεια,ειναι σαν να ζεις σε παραδεισο.Το νησι ειναι γεματο απο ρωσους
ειδικα την περιοδο σεπτεμβρη οκτωμβρη και νοεμβρη.και μιλαμε για ανθρωπους αρχοντικους,βλεπεις κατι ρωσιδες απιστευτης ομορφιας.
ναι δε βαριεσαι...
κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο
Οχι Αρκετα πραγματα εχουν ηδη η θαλασσες μας
κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο
Το επίπεδο ζωής έξω απ' την Μόσχα που θυμίζει τριτοκοσμική χώρα?![]()
Σε ποσοστα πληθυσμου εχουμε 5 φορες μεγαλυτερη εγκληματικοτητα απο τους ρωσους. Ελλαδα σε ολα πρωτη![]()
σε ψαχνει ο πιεξ χοντρε..τελευταια φορα που καναμε καλη πραξη, εμεις οι νωντοτυποι, ηταν οταν εντοπισαμε τον κλαρινοχεστη σταμουλη στο μεταξι και τον αφησαμε να συνεχισει την τσαρκα του χωρις να τον λιανισουμε...![]()
![]()
![]()
σαν να λενε η πουτανες σαγαπω σε πελατηας ψαχνει....δεν παω συγγρου![]()
![]()
εφαγες ολα τα σοκολατακια και σου επεσαν βαρια?σαν να λενε η πουτανες σαγαπω σε πελατη![]()