Νέα

ποτε κανατε τελευταια μια καλη πραξη;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.310
Πόντοι
506
Δεν ειναι μονο στην Ρωσια αυτο φιλε,σε ολες τις χωρες ισχυει,πηγαινε Πολωνια,Τσεχια,Σλοβακια,να δεις πως ζουν εκτος πολης.
Τα ξερω πολυ καλα γιατι εχω παει  :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.310
Πόντοι
506
Φιλε εισαι για ταυλανδη οκτωμβρη;Κανονιζω να παρω και τον μητσο μαζι.
Μολις χθες πηγε εκει μια γνωστη μου απο Μοσχα ,μου εχουν πει καλα πραγματα και θελω να παω, αν ταιριαξει παμε

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
συνεχεια κανω καλες πραξεις στην ζωη μου..

βοηθαω φιλους οταν εχουν μεγαλη αναγκη, ψυχολογικη, η κατι αλλο

θα δωσω λεφτα σε ζητιανους στο δρομο, αλλα οταν κανει μπαμ οπως πχ οταν εχει κομενα χερια, ποδια κλπ... Τοτε ναι, μην ξεχνατε και της σπειρες.. μην δινετε σε τσιγγανες κυριως εχουν νταβατζηδες...

Βοηθαω οποιον εχει αναγκη,θα βοηθησω εναν τυφλο να περασει απεναντι, μια γρια να ανεβει τα σκαλια...

Οτι μπορω... πιστευω πως το καρμα μια μερα θα με ανταμηψει ...αλλα δυστηχως συμβαινει το αντιθετο... πανε στραβα αρκετα πραγματα στην ζωη μου, και σας ανθρωπος, σαν πνευμα αξιζω πολλα.... το πιστευω και ο ιδιος...

Εαν ειχα δισεκκατομυρια θα βοηθαγα καναν φτωχο,θα χα δωσει κανα φραγκο σε ιδρυματα με παιδακια που τα εχω αδυναμια κλπ..

Αυτα... αλλα δυστηχως ξερω πολυ κοσμο που εχει κανει πολλες καλες πραξεις στην ζωη του και υποφερει..

Δεν ξερω ποτε θα καλυτερεψει η ζωη μου,δεν περιμενω ενα μαγικο ραβδι να αλλαξει, προσπαθω και ο ιδιος με της μικρες προσπαθειες μου και της δυνατοτητες μου,αλλα κοντρα,κοντρα,κοντρα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
δεν λεει και πολλα η ταυλανδη
μονο για ψωνια
Κανεις λαθος φιλε,ειναι μαγευτικα εκει,αρκει να μην πας στους σεξοπροορισμους,εκει γινεται χαμος απο τουριστες.
Εγω παω Κο Σαμουι και πραγματικα αραζεις και περνας τελεια,ειναι σαν να ζεις σε παραδεισο.Το νησι ειναι γεματο απο ρωσους
ειδικα την περιοδο σεπτεμβρη οκτωμβρη και νοεμβρη.και μιλαμε για ανθρωπους αρχοντικους,βλεπεις κατι ρωσιδες απιστευτης ομορφιας.

Επισκέπτης
συνεχεια κανω καλες πραξεις στην ζωη μου..

βοηθαω φιλους οταν εχουν μεγαλη αναγκη, ψυχολογικη, η κατι αλλο

θα δωσω λεφτα σε ζητιανους στο δρομο, αλλα οταν κανει μπαμ οπως πχ οταν εχει κομενα χερια, ποδια κλπ... Τοτε ναι, μην ξεχνατε και της σπειρες.. μην δινετε σε τσιγγανες κυριως εχουν νταβατζηδες...

Βοηθαω οποιον εχει αναγκη,θα βοηθησω εναν τυφλο να περασει απεναντι, μια γρια να ανεβει τα σκαλια...

Οτι μπορω... πιστευω πως το καρμα μια μερα θα με ανταμηψει ...αλλα δυστηχως συμβαινει το αντιθετο... πανε στραβα αρκετα πραγματα στην ζωη μου, και σας ανθρωπος, σαν πνευμα αξιζω πολλα.... το πιστευω και ο ιδιος...

Εαν ειχα δισεκκατομυρια θα βοηθαγα καναν φτωχο,θα χα δωσει κανα φραγκο σε ιδρυματα με παιδακια που τα εχω αδυναμια κλπ..

Αυτα... αλλα δυστηχως ξερω πολυ κοσμο που εχει κανει πολλες καλες πραξεις στην ζωη του και υποφερει..

Δεν ξερω ποτε θα καλυτερεψει η ζωη μου,δεν περιμενω ενα μαγικο ραβδι να αλλαξει, προσπαθω και ο ιδιος με της μικρες προσπαθειες μου και της δυνατοτητες μου,αλλα κοντρα,κοντρα,κοντρα...
:thumbsup:

κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο

Επισκέπτης
Κανεις λαθος φιλε,ειναι μαγευτικα εκει,αρκει να μην πας στους σεξοπροορισμους,εκει γινεται χαμος απο τουριστες.
Εγω παω Κο Σαμουι και πραγματικα αραζεις και περνας τελεια,ειναι σαν να ζεις σε παραδεισο.Το νησι ειναι γεματο απο ρωσους
ειδικα την περιοδο σεπτεμβρη οκτωμβρη και νοεμβρη.και μιλαμε για ανθρωπους αρχοντικους,βλεπεις κατι ρωσιδες απιστευτης ομορφιας.
προτιμω σαντορινη
εχει και εβραιες μουναρες και ρωσσιδια
αλλα δεν ειναι καλη πραξη αυτο,  :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:thumbsup:

κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο
ναι δε βαριεσαι...

δεν θα κανω καλες πραξεις σε ατομα που ειναι ενταξει γενικα δεν εχουν προβλημα για να αισθανθω ξερω γω αξιαγαπητος..

εκει αντιθετα θελει κακια και εγωισμο και γενικα ανταγωνισμο..

οποιος εχει αναγκη ομως... μερικες φορες δεν μου εχουν πει ουτε ευχαριστω...το οποιο ειναι τσαμπα..

αδικια..

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
σημερα καθ οτι εκανα να τα βρουν ενα ζευγαρι....και να αγαπηθουν...και φυσικα εγω ειμαι λιωμα τωρα απο το πιομα οπος παντα :tooth: δε γαμιετε το συμπαν.....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Το επίπεδο ζωής έξω απ' την Μόσχα που θυμίζει τριτοκοσμική χώρα? :P

:grin:

Σε ποσοστα πληθυσμου εχουμε 5 φορες μεγαλυτερη εγκληματικοτητα απο τους ρωσους. Ελλαδα σε ολα πρωτη  :rockon:

δεν παίζει αυτή η σύγκριση :S

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τελευταια φορα που καναμε καλη πραξη, εμεις οι νωντοτυποι, ηταν οταν εντοπισαμε τον κλαρινοχεστη σταμουλη στο μεταξι και τον αφησαμε να συνεχισει την τσαρκα του χωρις να τον λιανισουμε... :rockon: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τελευταια φορα που καναμε καλη πραξη, εμεις οι νωντοτυποι, ηταν οταν εντοπισαμε τον κλαρινοχεστη σταμουλη στο μεταξι και τον αφησαμε να συνεχισει την τσαρκα του χωρις να τον λιανισουμε... :rockon: :rockon: :rockon:
σε ψαχνει ο πιεξ χοντρε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom