Νέα

Πόσο θα πάει το «μαλλί» σε δέκα χρόνια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παντως freddie η λυση νομιζω δεν ειναι να μην δινεις (μ)πουρμπουαρ αν δεν σου φτανουν τα λεφτα σου, αλλα να κανεις αλλη μια δουλεια για να βγαλεις περισοτερα.. :grin:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
...εχω δικο μου μαστορα που εμπιστευομαι και ειναι παιδικος μου φιλος...

Τελικα banal είναι αυτο εδω το site!

Ακου εκει, εχει λεει παιδικο φιλο... μαστορα!
Με συνεργειο! Μες τη μουτζουρα!
Τι decadance θεε μου!

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Τελικα banal είναι αυτο εδω το site!

Ακου εκει, εχει λεει παιδικο φιλο... μαστορα!
Με συνεργειο! Μες τη μουτζουρα!
Τι decadance θεε μου!
Σαμσουνγκ ανθρωπε βαλιτσα λιγα λογια για το φιλαρακι μου ε?

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Μη το προχωράς άλλο Freddie, εκτίθεσαι:
1)Γιατί αυτός που έσκασε τα παραπάνω ήταν λαμόγιο? Κάποιος που του τα παίρνουν χωρίς λόγο μάλλον μαλάκας είναι, όχι λαμόγιο...
2) Πως το ξέρει ο φίλος σου πόσα της έσκασε ο προηγούμενος πελάτης? Ο νταβάς της ήταν και του τα ‘λεγε?
3) Άρα λυπάμαι, αλλά η στατιστική σου (του ενός ατόμου, του φίλου σου δηλαδή) είναι και πλαστή, ΕΚΤΟΣ από ενός ατόμου!
“Άπειρες φορές”. Μάλιστα. Δηλαδή οι φορές που «δε χάλασε μετά» (γιατί θα σου έχουν τύχει και τέτοιες, δε μπορεί, αν σου τύχαιναν μόνο «χαλασμένες» θα το ‘χες κόψει το σπορ) είναι παραπάνω από άπειρες? Πως το εξηγείς αυτό? Δεν είναι μαθηματικώς άτοπο κάτι να είναι περισσότερο από το άπειρο?
Αλλά που κολλάς?
Να που μάθαμε και κάτι επιστημονικό σήμερα που δε το ξέραμε... Το γάλα ας πούμε, είναι υπηρεσία, δεν είναι προϊόν. Συνέχισε, πες μας κι άλλα.
Αν καταλαβαίνω καλά είσαι ΥΠΕΡ του ελέγχου που γίνεται (όσος γίνεται) στις καφετέριες από την εφορία, και θα ήθελες να επεκταθεί αυτός και στα μπουρδέλα, και στα CG ίσως. Θα πήδαγες πιο καλά τότε.
Είναι μια άποψη κι αυτή. Σου είπα, δε θα προσπαθήσω να στην αλλάξω.
Όλα δυστυχώς...
Έχω μπει ήδη στο ψυγείο για να αντέξω τη θέρμη του παρακαλετού σου
Δυστυχώς δε καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις. Σε ρώτησα εγώ ποιό σχολείο έβγαλες?
Και μια που «απλά και μόνο» διαφωνείς μαζί μου, μη λες χοντράδες (ότι καλύτερα θα ήταν να έμπαινε η εφορία στα μπουρδέλα) για να υποστηρίξεις (μέχρι τέλους) την άποψή σου. ΣΚΕΨΟΥ λίγο, ότι ίσως έχεις λάθος θεώρηση για ορισμένα πράγματα... Και τότε δε θα σε ειρωνεύεται κανένας.
Σταυρακα ακου δω:Ο φιλος μου δεν ηξερε απο πρωτο χερι πω ςπηγε καποιος και τα εσκασε στην πουτανα του δρομου...απλα ηξερε την αλλαγη στη συμπεριφορα της εν λογω παλλακιδος...αυτη την πληροφορια τη μαθαμε απο το σαιτ...για το λαμογιο η μαλακα πες τον οπως θες που τα εσκασε τοσο χοντρα...οσο για το 'απειρες φορες'που μου εχει τυχει ειναι καθαρα σχημα λογου ρε φιλε εκει κολλας?Εννοω πως μου εχει τυχει ουτε μιε ουτε δυο....οσο αναφορα τις ειρωνιες σου για ξαναδιαβασε τις λιγο...και βεβαια με ρωτησες σε ποιο σχολειο τα εμαθα αυτα...Το κλεινω εδω κανοντας σου μαι ερωτηση...γιατι τοσο πολυ 'αρπαχτηκες'με την τοποθετηση μου?Δε μιλαω γαι ενα πουρμποιρ μια στο τοσο...και σιγουρα δεν ειναι ο μονος παραγοντας που καθοριζει τις τιμες δηλ το ποσο κοστολογει μια πουτανα το μουνι της...αλλα συμβαλλει...γιατι ξαναλεω κολλαω στο οτι η αγορα των μπουρδελων και γενικα εκδιδομενων γυναικων ειναι μη ελεγχομενη...αν καποιας πορνης της κανουν συχνα 'δωρακια'τοτε μπαινει μες το μυαλο της η 'αυξηση'...κια ρε Σταυρο σταματα επιτελους να κανεις την τριχα τριχια :uglystupid: απο αυτα που λεω δεν ειπα προς θεου να μπει η εφορια στο μπουρδελο...η να γαμαμε και να μας κοβουν και αποδειξη... :uglystupid:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ρε παιδιά... τι λέμε...
όσο και να πάει.. πάλι θα πηγαίνουμε να γαμάμε.... ;)

πόσο και πως;;... θα βρούμε τον τρόπο... ;)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Στην Αρχαία Αθήνα το "μαλλί" ήταν 1 οβολός ο οποίος ισοδυναμούσε με το 1/6 της δραχμής.

Για σύγκριση ένα μεροκάματο ήταν 1 έως 1,5 δραχμές.

Κάτι ξέραν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και ιδιαίτερα ο Σόλωνας που είχε κανονίσει να εισπράττεται και φόρος επί του "μαλλιού".

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Να που μάθαμε και κάτι επιστημονικό σήμερα που δε το ξέραμε... Το γάλα ας πούμε, είναι υπηρεσία, δεν είναι προϊόν. Συνέχισε, πες μας κι άλλα.
...Το γαλατακι αγορινα μου που πινεις,ειναι αποτελεσμα των υπηρεσιων του γεωπονου η του βοσκου που φροντισε να το συλλεξει,των εργατων που εργαστηκαν για τη συσκευασια και τη συντηρηση του και τελος του χονδρεμπορα και του μπακαλη που το φυλαγε στο ψυγειο του μεχρι να ερθεις εσυ και να το παρεις,να το πιεις και να 'καρδαμωσεις'...καθε προιον ειναι συνισταμενη πολλων υπηρεσιων....και καθε υπηρεσια μπορει να συμβαλλει στην παραγωγη προιοντων...ασε ρε Σταυρο που μιλας σα το ρεπορτερ του δελτιου ειδησεων του σταρ...κοψτο το ρημαδι,εχει παρενεργειες :jerking:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
παντως freddie η λυση νομιζω δεν ειναι να μην δινεις (μ)πουρμπουαρ αν δεν σου φτανουν τα λεφτα σου, αλλα να κανεις αλλη μια δουλεια για να βγαλεις περισοτερα.. :grin:
...και να ερχομαι στο μασατζιδικο ας πουμε της Στουρναρη και να σκαω...λεμε τωρα ενα 30αρι εξτρα για πουρμπουαρ... :grin:Αφου κι εσυ ο ιδιος δεσποτα καταδικαζεις το να δινει παραπανω καποιος χρηματα στον αγοραιο ερωτα γαι να μη χαλα η πιατσα...το εχεις δηλωσει στο θρεντ 'μασατζιδια που γαμας'ουκ ολιγες φορες...

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Δεν νομιζω να  εχει ανεβει πολυ η τιμη σε 10 χρονια καπου στα 5-10Ε πριπου.Οχι παραπανω ,βεβαια  και αναλογα με τον τζιρο που θα υπαρχει.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
freddie krueger,

Ότι και να πω,
παραμένεις freddie krueger.
Άρα ας μη πω τίποτα άλλο.

πάω να πιω το γάλα μου.

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
freddie krueger,

Ότι και να πω,
παραμένεις freddie krueger.
Άρα ας μη πω τίποτα άλλο.

πάω να πιω το γάλα μου.
Τα λογια ειναι περιττα...εγω παραμενω φρεντυ κι εσυ σταυρος.... :Pασε και μια σταγονα γαλα και για μενα αδερφε!?!!!!!Θα σου αφησω και pourboir!!!!χα χα χα χα :2funny: :2funny: ;)

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
σε σφηνοπότηρο, μην ξοδευομαστε.. ετσιιιιι ????
....Δεσποτα μου τα σεβη μου...αλλα νομιζω οτι εισαι λιγο διχασμενος...απο τη μια μας λες στο θρεντ για τα μασατζιδικα να μη δινουμε-θα τη πω τη λεξη τρωγομαι-πουρμπουαρ γιατι χαλαμε την πιατσα κι απο την αλλη οσοι δεν δινουν ειναι 'σφιχτοχερηδες'και σπαγγοι?Διαλεξε τελικα σε ποια οχθη θες να εισαι :grin:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
To μπουρμπουαρ ας ειναι στην κριση του καθενος αλλα καλο θα ηταν μονο αν μεινεις ΥΠΕΡ-ευχαριστημενος και τα δεις ολα κωλυωμενα και εχεις και τα γκαφρα πανω σου για κατι εξτρα,αλλιως τα @@ μου και οσο ειναι η ταριφα να δινουμε.
Περισσοτερο εξαρταται και ποσο ''ψωνιζεται''και η καθεμια και δεν παρεχει καλες υπηρεσιες επειδη δεν παιρνει πουρμπουαρ,αρχιδια κρασατα αν θελει καλα ειναι

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Stories

Νέο!