Νέα

Πόσο θα πάει το «μαλλί» σε δέκα χρόνια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ποιο πιστευετε πως θα ειναι το 'αντιτιμο'για να γαμησεις στη Φυλης και το Μεταξουργειο,μετα απο 10 χρονια,δεδομενου πως πριν δεκαετια ηταν 3000δρχ=9(!!!!!!)ευρω?Εκανες τη βολτα σου κι επαιρνες για τη  πλακα σου δυο σερι 'γυρους'...σπερμα μονο να ειχες....για τα στουντιο εκεινη την εποχη δε γνωριζω σε τι τιμες βρισκονταν αφου αγνοουσα και την υπαρξη τους....Τι λετε συναγωνιστες?Σε μια δεκαετια θα γαμαμε με 40ευρω στη Φυλης?Δηλαδη θα μας ερχεται 'ο κουκος αηδονι'?ΥΓ:Υπηρχαν πριν κατι χρονια και 30αρια στα μπουρδελα,τωρα ευτυχως καταργηθηκαν....

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Νομιζω οτι πρεπει να λαβεις υποψιν και την επιδραση του πληθωρισμου στους υπολογισμους σου.Το οτι καποτε γαμουσες με ενα 5000 δε σημαινει οτι το αντιστοιχο σημερινο ποσο θα ηταν 15 ευρω...Συνεπως λιγο ατοπο μου κανει...

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Νομιζω οτι πρεπει να λαβεις υποψιν και την επιδραση του πληθωρισμου στους υπολογισμους σου.Το οτι καποτε γαμουσες με ενα 5000 δε σημαινει οτι το αντιστοιχο σημερινο ποσο θα ηταν 15 ευρω...Συνεπως λιγο ατοπο μου κανει...
...μα αυτο ακριβως ρωταω...που θα μας ανεβασει ο πληθωρισμος τις τιμες στα μπουρδελα...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μαθε οτι στη θεσσνικη φιλε μου ειναι ΗΔΗ 30-35-40...ποιο κατω δεν εχει....
Αν αυτο στη φυλης γινει σε 10 χρονια.....μακααααααααααρι!!

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
μαθε οτι στη θεσσνικη φιλε μου ειναι ΗΔΗ 30-35-40...ποιο κατω δεν εχει....
Αν αυτο στη φυλης γινει σε 10 χρονια.....μακααααααααααρι!!
Εεεεελα ρε φιλε Θεσσαλονικη εχει παει τοσο πανω? :oΠου στην περιοχη Βαρδαρη?

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
θεσσαλονικη παντως που πηγαινα οταν ημουν πανω φανταρος ειχε με 20 και 25 οταν στην αθηνα ειχαν ολα 20.

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
παντου οπου εχει να πηδηξεις φιλε μου....30 ειναι το ελαχιστο...
...ειναι μεγαλη αλητεια αυτο...και φανταζομαι πως δινεις το 30αρι για να πας με το μιλφο μπαζο και οχι με κανενα αστερακι...και για 5 λεπτα χρονο...μου φαινεται πως παμε για μαλλι και φευγουμε κουρεμενοι...Καλοκαιρι του 2006 και ειχα βρεθει Ηρακλειο Κρητης...δεν ηξερα τιποτα για μπουρδελα στην πολη οποτε αρχισα να ρωτω ταριφες και νεαρους γαι νεα βρω το δρομο μου...τελικα εντοπισα κατι μπουρδελα που ειχαν μπαζα επιπαδου Μεταξουργειου στην τιμη των 30 ευρω!!!Οπως και κατι αραπινες σαν αυτες που βλεπεις βαρβακειο,αλλα σε πορνοχαουζ, κοντα στο λιμανι στην ιδια τιμη!!Τελικα πετυχα ενα αστερι με 30(!!!)ειχα τυχη φαινεται....εκει και κατεθεσα...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Να σου πω και μία άλλη οπτική του θέματος; Τώρα το πήδημα έχει από κάτι λιγότερο από ένα μεροκάματο έως κάτι περισσότερο.... Εγώ λέω να πάω να πηδήξω προς Σύνταγμα μεριά εδώ που μας έφτασαν.

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
...λιγο ο πληθωρισμος λιγο καποιοι 'εξυπνοι'που πανε και σκανε πουρμπουαρ  :headbang:στις πουτανες...μετα την βλεουν καπως κι αυτες κι ανεβαινει η τιμη...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...καποιοι 'εξυπνοι' που πανε και σκανε πουρμπουαρ στις πουτανες...

Συγνώμη κρούγκερ, θα σου ζητήσουμε την άδεια δηλαδή για να αφήσουμε πουρμπουάρ?

Και στο καφενείο το ίδιο?

Και στο συνεργείο?

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Συγνώμη κρούγκερ, θα σου ζητήσουμε την άδεια δηλαδή για να αφήσουμε πουρμπουάρ?

Και στο καφενείο το ίδιο?

Και στο συνεργείο?
...απο εμενα να ζητησεις την αδεια ρε φιλε?απο ολους αυτους που γαμιουνται για να βγαλουν το 20ευρο νατη ζητησεις!!πουρμπουαρ αφηνεις σε καμμια ταβερνα,σε καφετερια,κι εκει οπου η πιατσα δυσκολα χαλα η δεν χαλα γιατι οι τιμες ειναι προκαθορισμενες και μεταβαλονται δυσκολοτερα και για αλλους λογους γιατι κακα τα ψεμματα η αγορα των μπουρδελων ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ και συνεπως εξαιρετικα ευμεταβλητη...για τα συνεργεια ποτε δεν εχω αφησει γιατι ειναι σκετη αλητεια...σου βαζουν μαζι με την κεντρικη βλαβη κι ενα σωρο αλλες...οποτε τι πουρμπουαρ στα ληστρονια? :tickedoff:Στα μπουρδελα ειναι ηδη πολλα τα λεφτα που δινουμε, να ερχονται κι απο πανω καποιοι να χαλουν την πιατσα δινοντας +20+30 και βαλε?...οσο αφορα τον αγοραιο ερωτα ειναι σα να ταιζεις ενα σκυλι...γαι δωστου μπριζολα μια φορα,μετα το κοκκαλο το φτυνει...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
Σε μια δεκαετια θα γαμαμε με 40ευρω στη Φυλης?

[/quote]Ναι,οι μισθοι μας ομως θα ειναι ακομα οι ιδιοι... :(

Touloumbas

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
1970 20 δραχμες
1980 500  ''
1990 3000 ''
2000 5-6000 ''
2005 30ευρω=10000
2010 50 ευρω
2015 100 ευρω
2020 Είσοδος της Τουρκίας στην ΕΕ, έφοδος των Σελτζούκων στην Ευρώπη,τίγκα στις φτωχοπουτάνες η Αθήνα, κάθοδος τιμήςστα 20ευρω
  2025 Διάλυση της ΕΕ

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
...για τα συνεργεια ποτε δεν εχω αφησει γιατι ειναι σκετη αλητεια...σου βαζουν μαζι με την κεντρικη βλαβη κι ενα σωρο αλλες...οποτε τι πουρμπουαρ στα ληστρονια?

Αν εσυ εισαι ασχετος και σου πιανουν τον κολο στο συνεργειο, δε σημαινει οτι κανουν το ιδιο σε ολους.
Αν ειναι ληστρονια γιατι πας σ αυτους και δε το φτιανεις μονος σου;

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...απο εμενα να ζητησεις την αδεια ρε φιλε? απο ολους αυτους που γαμιουνται για να βγαλουν το 20ευρο νατη ζητησεις!!πουρμπουαρ αφηνεις σε καμμια ταβερνα,σε καφετερια,κι εκει οπου η πιατσα δυσκολα χαλα η δεν χαλα γιατι οι τιμες ειναι προκαθορισμενες και μεταβαλονται δυσκολοτερα και για αλλους λογους γιατι κακα τα ψεμματα η αγορα των μπουρδελων ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ και συνεπως εξαιρετικα ευμεταβλητη...για τα συνεργεια ποτε δεν εχω αφησει γιατι ειναι σκετη αλητεια...σου βαζουν μαζι με την κεντρικη βλαβη κι ενα σωρο αλλες...οποτε τι πουρμπουαρ στα ληστρονια? :tickedoff:Στα μπουρδελα ειναι ηδη πολλα τα λεφτα που δινουμε, να ερχονται κι απο πανω καποιοι να χαλουν την πιατσα δινοντας +20+30 και βαλε?...οσο αφορα τον αγοραιο ερωτα ειναι σα να ταιζεις ενα σκυλι...γαι δωστου μπριζολα μια φορα,μετα το κοκκαλο το φτυνει...
freddie krueger δε συμφωνώ με τον τρόπο που σκέφτεσαι, αλλά δεν έχω λόγο και να προσπαθήσω να σε μεταπείσω.
Το πουρμπουάρ (γαλλικά pour boire, = για να πιείς), δίνεται σε περίπτωση παροχής ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (όχι προϊόντων), και εφ΄ όσον οι υπηρεσίες που παρασχέθηκαν στον πελάτη τον ικανοποίησαν κατά τρόπο που ξεπέρασαν τις "κοινές" προσδοκίες του.
Αυτό ισχύει στο γκαρσόνι (το φιλοδώρημα πάει σ' αυτόν, όχι στο μάγειρα ή στον μαγαζάτορα), στη reception του ξενοδοχείου, στον ταξιτζή, στο λούστρο, στον κομμωτή, ΚΑΙ στην πουτάνα.
Ειδικά αυτή, μόνο υπηρεσίες προσφέρει (και καθόλου προϊόν).

Το τι κάνεις εσύ, είναι, επαναλαμβάνω, δικαίωμά σου. Αλλά οι απόψεις σου περί πιάτσας που δε χαλά, καφετέριας, συνεργείων και σκύλων, είναι... απ τις ανήκουστες. Σε ποιό... σχολείο τις έμαθες?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
...απο εμενα να ζητησεις την αδεια ρε φιλε?απο ολους αυτους που γαμιουνται για να βγαλουν το 20ευρο νατη ζητησεις!!πουρμπουαρ αφηνεις σε καμμια ταβερνα,σε καφετερια,κι εκει οπου η πιατσα δυσκολα χαλα η δεν χαλα γιατι οι τιμες ειναι προκαθορισμενες και μεταβαλονται δυσκολοτερα και για αλλους λογους γιατι κακα τα ψεμματα η αγορα των μπουρδελων ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ και συνεπως εξαιρετικα ευμεταβλητη...για τα συνεργεια ποτε δεν εχω αφησει γιατι ειναι σκετη αλητεια...σου βαζουν μαζι με την κεντρικη βλαβη κι ενα σωρο αλλες...οποτε τι πουρμπουαρ στα ληστρονια? :tickedoff:Στα μπουρδελα ειναι ηδη πολλα τα λεφτα που δινουμε, να ερχονται κι απο πανω καποιοι να χαλουν την πιατσα δινοντας +20+30 και βαλε?...οσο αφορα τον αγοραιο ερωτα ειναι σα να ταιζεις ενα σκυλι...γαι δωστου μπριζολα μια φορα,μετα το κοκκαλο το φτυνει...

Δε νομίζω φίλε Φρέντι ότι παίζει πουρμπουάρ.
Κι αν κάποιος δώσει θα είναι φαντάζομαι τόσο μεμονωμένη περίπτωση που δε μπορεί να επηρεάσει την αγορά.
Αυτό που μπορεί να γίνεται συχνότερα είναι κάποιος να πληρώσει εξτρά για εξτρά υπηρεσίες κατόπιν συνεννόησης.
Αυτό όμως δε θεωρείται πουρμπουάρ.

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
freddie krueger δε συμφωνώ με τον τρόπο που σκέφτεσαι, αλλά δεν έχω λόγο και να προσπαθήσω να σε μεταπείσω.
Το πουρμπουάρ (γαλλικά pour boire, = για να πιείς), δίνεται σε περίπτωση παροχής ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (όχι προϊόντων), και εφ΄ όσον οι υπηρεσίες που παρασχέθηκαν στον πελάτη τον ικανοποίησαν κατά τρόπο που ξεπέρασαν τις "κοινές" προσδοκίες του.
Αυτό ισχύει στο γκαρσόνι (το φιλοδώρημα πάει σ' αυτόν, όχι στο μάγειρα ή στον μαγαζάτορα), στη reception του ξενοδοχείου, στον ταξιτζή, στο λούστρο, στον κομμωτή, ΚΑΙ στην πουτάνα.
Ειδικά αυτή, μόνο υπηρεσίες προσφέρει (και καθόλου προϊόν).

Το τι κάνεις εσύ, είναι, επαναλαμβάνω, δικαίωμά σου. Αλλά οι απόψεις σου περί πιάτσας που δε χαλά, καφετέριας, συνεργείων και σκύλων, είναι... απ τις ανήκουστες. Σε ποιό... σχολείο τις έμαθες?
...να σου πω ενα παραδειγμα χειροπιαστο:πουτανα απο αυτες που κανουν πιατσα πεζοδρομιου κα περνουν 50 ευρω ειχε πελατακι ενα φιλο μου...αυτος πηγαινε εδινε το 50αρικο και περνουσε χαρμα για ενα μισαωρο...μεχρι που μια μερα που την πηρε αυτη ειχε μια εντελως αλλη σταση απεναντι του:ενω ηταν ανετη και δε βιαζοταν γενικα,εκεινη τη φορα  τον ξεπεταξε...και στο τελος του ζητουσε και παραπανω χρηματα...και ξερεις γιατι ειχε αλλαξει η συμπεριφορα της συγκεκριμμενης?Γιατι βρεθηκε ενα λαμογιο να της σκασει 100 και 150 ευρω για τις ιδιες υπηρεσιες!!Και για να μην αναφερθεις οπως εχεις κανει σε αλλο θρεντ στη  στατιστικη του ενος κτλ σου λεω πως κι εμενα μου εχει τυχει απειρες φορες να πηγαινω με πουτανα και να ειναι οκ και μετα να εχει χαλασει επειδη καποιος,οι καποιοι της τα σκασανε χοντρα(η συγκεκριμμενη ειναι κοπελα του Μεταξι)...Οσον αφορα για τις παροχες υπηρεσιων που λες δεν κολλαω εκει...και τα προιοντα υπηρεσιες ειναι...κολλαω στο οτι η αγορα των μπουρδελων ειναι ΜΑΥΡΗ και μπορουν να κανουν οτι θελουν με τις τιμες οσο τους παιρνει για να παταει κοσμακης στα 'σπιτια' τους...δωστους θαρρος εσυ και μετα θα γινουν σα το σκυλι που φτυνει το κοκκαλο...εκτος αυτου αν μια ιεροδουλη περνει συχνα πουρμπουαρ-η αν κολλας στη χρηση του ορου,απλα ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ,την 'βλεπει' καπως και προσφερει αυτο που προσεφερε πριν με παραπανω χρηματα...ειναι 'κακομουτσουνιασμενη' με την αρχικη ταριφα...αντιθετα οι καφετεριες δεν εχουν αυτο το 'αβανταζ',οπως και οποιαδηποτε επιχειρηση παροχης υπηρεσιων ειναι υπο των ελεγχο της εφοριας... οσο για το τελευταιο σκελος πιο απ'ολα ειναι ανηκουστο?....και κατι τελευταιο που θα σε θερμοπαρακαλεσω...διαφωνεις μαζι μου?Ωραια...καντο ομως με ομορφοτερο τροπο...εγω ΟΥΔΕΠΟΤΕ σε ειρωνευτηκα ουτε και ρωτησα ποιο σχολειο εχεις βγαλει απλα και μονο επειδη διαφωνω μαζι σου ...στο ιδιο σχολειο πηγαινουμε κι εγω κι εσυ ρε μαγκα , το σχολειο της ζωης...καθενας με βαση τις δικες του εμπειριες διαμορφωνει λιγο η πολυ σωστη αποψη και πολλες φορες κοιτα τα πραγματα απο αλλο πρισμα...

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Αν εσυ εισαι ασχετος και σου πιανουν τον κολο στο συνεργειο, δε σημαινει οτι κανουν το ιδιο σε ολους.
Αν ειναι ληστρονια γιατι πας σ αυτους και δε το φτιανεις μονος σου;
Εγω δεν ειμαι ασχετος κυριε σχετικε....γι αυτο και τα μυριστηκα τα λαμογια που ειναι το...90%ετσι...εχω δικο μου μαστορα που εμπιστευομαι και ειναι παιδικος μου φιλος...εκτος αυτου μου γραφει αναλυτικα και μου δινει αποδειξη γαι καθε τι που μου αλλαζει στο αμαξι...στο δικο σου συνεργειο δε θα πατησω,οποτε μη φοβασαι...δε θα σε ψιλιαστω!! :2funny: :2funny:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...να σου πω ενα παραδειγμα χειροπιαστο: πουτανα απο αυτες που κανουν πιατσα πεζοδρομιου κα περνουν 50 ευρω ειχε πελατακι ενα φιλο μου...αυτος πηγαινε εδινε το 50αρικο και περνουσε χαρμα για ενα μισαωρο...μεχρι που μια μερα που την πηρε αυτη ειχε μια εντελως αλλη σταση απεναντι του:ενω ηταν ανετη και δε βιαζοταν γενικα,εκεινη τη φορα  τον ξεπεταξε...και στο τελος του ζητουσε και παραπανω χρηματα...και ξερεις γιατι ειχε αλλαξει η συμπεριφορα της συγκεκριμμενης? Γιατι βρεθηκε ενα λαμογιο να της σκασει 100 και 150 ευρω για τις ιδιες υπηρεσιες!!
Μη το προχωράς άλλο Freddie, εκτίθεσαι:
1)Γιατί αυτός που έσκασε τα παραπάνω ήταν λαμόγιο? Κάποιος που του τα παίρνουν χωρίς λόγο μάλλον μαλάκας είναι, όχι λαμόγιο...
2) Πως το ξέρει ο φίλος σου πόσα της έσκασε ο προηγούμενος πελάτης? Ο νταβάς της ήταν και του τα ‘λεγε?
3) Άρα λυπάμαι, αλλά η στατιστική σου (του ενός ατόμου, του φίλου σου δηλαδή) είναι και πλαστή, ΕΚΤΟΣ από ενός ατόμου!

…κι εμενα μου εχει τυχει απειρες φορες να πηγαινω με πουτανα και να ειναι οκ και μετα να εχει χαλασει επειδη καποιος,οι καποιοι της τα σκασανε χοντρα(η συγκεκριμμενη ειναι κοπελα του Μεταξι)...
“Άπειρες φορές”. Μάλιστα. Δηλαδή οι φορές που «δε χάλασε μετά» (γιατί θα σου έχουν τύχει και τέτοιες, δε μπορεί, αν σου τύχαιναν μόνο «χαλασμένες» θα το ‘χες κόψει το σπορ) είναι παραπάνω από άπειρες? Πως το εξηγείς αυτό? Δεν είναι μαθηματικώς άτοπο κάτι να είναι περισσότερο από το άπειρο?

Οσον αφορα για τις παροχες υπηρεσιων που λες δεν κολλαω εκει...
Αλλά που κολλάς?

και τα προιοντα υπηρεσιες ειναι...
Να που μάθαμε και κάτι επιστημονικό σήμερα που δε το ξέραμε... Το γάλα ας πούμε, είναι υπηρεσία, δεν είναι προϊόν. Συνέχισε, πες μας κι άλλα.

κολλαω στο οτι η αγορα των μπουρδελων ειναι ΜΑΥΡΗ και μπορουν να κανουν οτι θελουν με τις τιμες οσο τους παιρνει για να παταει κοσμακης στα 'σπιτια' τους...δωστους θαρρος εσυ και μετα θα γινουν σα το σκυλι που φτυνει το κοκκαλο... εκτος αυτου αν μια ιεροδουλη περνει συχνα πουρμπουαρ-η αν κολλας στη χρηση του ορου, απλα ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ,την 'βλεπει' καπως και προσφερει αυτο που προσεφερε πριν με παραπανω χρηματα...ειναι 'κακομουτσουνιασμενη' με την αρχικη ταριφα... αντιθετα οι καφετεριες δεν εχουν αυτο το 'αβανταζ',οπως και οποιαδηποτε επιχειρηση παροχης υπηρεσιων ειναι υπο των ελεγχο της εφοριας...
Αν καταλαβαίνω καλά είσαι ΥΠΕΡ του ελέγχου που γίνεται (όσος γίνεται) στις καφετέριες από την εφορία, και θα ήθελες να επεκταθεί αυτός και στα μπουρδέλα, και στα CG ίσως. Θα πήδαγες πιο καλά τότε.
Είναι μια άποψη κι αυτή. Σου είπα, δε θα προσπαθήσω να στην αλλάξω.

οσο για το τελευταιο σκελος πιο απ'ολα ειναι ανηκουστο?
Όλα δυστυχώς...

....και κατι τελευταιο που θα σε θερμοπαρακαλεσω...
Έχω μπει ήδη στο ψυγείο για να αντέξω τη θέρμη του παρακαλετού σου

διαφωνεις μαζι μου? Ωραια...καντο ομως με ομορφοτερο τροπο...εγω ΟΥΔΕΠΟΤΕ σε ειρωνευτηκα ουτε και ρωτησα ποιο σχολειο εχεις βγαλει απλα και μονο επειδη διαφωνω μαζι σου ...στο ιδιο σχολειο πηγαινουμε κι εγω κι εσυ ρε μαγκα , το σχολειο της ζωης...καθενας με βαση τις δικες του εμπειριες διαμορφωνει λιγο η πολυ σωστη αποψη και πολλες φορες κοιτα τα πραγματα απο αλλο πρισμα...
Δυστυχώς δε καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις. Σε ρώτησα εγώ ποιό σχολείο έβγαλες?
Και μια που «απλά και μόνο» διαφωνείς μαζί μου, μη λες χοντράδες (ότι καλύτερα θα ήταν να έμπαινε η εφορία στα μπουρδέλα) για να υποστηρίξεις (μέχρι τέλους) την άποψή σου. ΣΚΕΨΟΥ λίγο, ότι ίσως έχεις λάθος θεώρηση για ορισμένα πράγματα... Και τότε δε θα σε ειρωνεύεται κανένας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom