...να σου πω ενα παραδειγμα χειροπιαστο: πουτανα απο αυτες που κανουν πιατσα πεζοδρομιου κα περνουν 50 ευρω ειχε πελατακι ενα φιλο μου...αυτος πηγαινε εδινε το 50αρικο και περνουσε χαρμα για ενα μισαωρο...μεχρι που μια μερα που την πηρε αυτη ειχε μια εντελως αλλη σταση απεναντι του:ενω ηταν ανετη και δε βιαζοταν γενικα,εκεινη τη φορα τον ξεπεταξε...και στο τελος του ζητουσε και παραπανω χρηματα...και ξερεις γιατι ειχε αλλαξει η συμπεριφορα της συγκεκριμμενης? Γιατι βρεθηκε ενα λαμογιο να της σκασει 100 και 150 ευρω για τις ιδιες υπηρεσιες!!
Μη το προχωράς άλλο Freddie, εκτίθεσαι:
1)Γιατί αυτός που έσκασε τα παραπάνω ήταν λαμόγιο? Κάποιος που του τα παίρνουν χωρίς λόγο μάλλον μαλάκας είναι, όχι λαμόγιο...
2) Πως το ξέρει ο φίλος σου πόσα της έσκασε ο προηγούμενος πελάτης? Ο νταβάς της ήταν και του τα ‘λεγε?
3) Άρα λυπάμαι, αλλά η στατιστική σου (του ενός ατόμου, του φίλου σου δηλαδή) είναι και πλαστή, ΕΚΤΟΣ από ενός ατόμου!
…κι εμενα μου εχει τυχει απειρες φορες να πηγαινω με πουτανα και να ειναι οκ και μετα να εχει χαλασει επειδη καποιος,οι καποιοι της τα σκασανε χοντρα(η συγκεκριμμενη ειναι κοπελα του Μεταξι)...
“Άπειρες φορές”. Μάλιστα. Δηλαδή οι φορές που «δε χάλασε μετά» (γιατί θα σου έχουν τύχει και τέτοιες, δε μπορεί, αν σου τύχαιναν μόνο «χαλασμένες» θα το ‘χες κόψει το σπορ) είναι παραπάνω από άπειρες? Πως το εξηγείς αυτό? Δεν είναι μαθηματικώς άτοπο κάτι να είναι περισσότερο από το άπειρο?
Οσον αφορα για τις παροχες υπηρεσιων που λες δεν κολλαω εκει...
Αλλά που κολλάς?
και τα προιοντα υπηρεσιες ειναι...
Να που μάθαμε και κάτι επιστημονικό σήμερα που δε το ξέραμε... Το γάλα ας πούμε, είναι υπηρεσία, δεν είναι προϊόν. Συνέχισε, πες μας κι άλλα.
κολλαω στο οτι η αγορα των μπουρδελων ειναι ΜΑΥΡΗ και μπορουν να κανουν οτι θελουν με τις τιμες οσο τους παιρνει για να παταει κοσμακης στα 'σπιτια' τους...δωστους θαρρος εσυ και μετα θα γινουν σα το σκυλι που φτυνει το κοκκαλο... εκτος αυτου αν μια ιεροδουλη περνει συχνα πουρμπουαρ-η αν κολλας στη χρηση του ορου, απλα ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ,την 'βλεπει' καπως και προσφερει αυτο που προσεφερε πριν με παραπανω χρηματα...ειναι 'κακομουτσουνιασμενη' με την αρχικη ταριφα... αντιθετα οι καφετεριες δεν εχουν αυτο το 'αβανταζ',οπως και οποιαδηποτε επιχειρηση παροχης υπηρεσιων ειναι υπο των ελεγχο της εφοριας...
Αν καταλαβαίνω καλά είσαι ΥΠΕΡ του ελέγχου που γίνεται (όσος γίνεται) στις καφετέριες από την εφορία, και θα ήθελες να επεκταθεί αυτός και στα μπουρδέλα, και στα CG ίσως. Θα πήδαγες πιο καλά τότε.
Είναι μια άποψη κι αυτή. Σου είπα, δε θα προσπαθήσω να στην αλλάξω.
οσο για το τελευταιο σκελος πιο απ'ολα ειναι ανηκουστο?
Όλα δυστυχώς...
....και κατι τελευταιο που θα σε θερμοπαρακαλεσω...
Έχω μπει ήδη στο ψυγείο για να αντέξω τη θέρμη του παρακαλετού σου
διαφωνεις μαζι μου? Ωραια...καντο ομως με ομορφοτερο τροπο...εγω ΟΥΔΕΠΟΤΕ σε ειρωνευτηκα ουτε και ρωτησα ποιο σχολειο εχεις βγαλει απλα και μονο επειδη διαφωνω μαζι σου ...στο ιδιο σχολειο πηγαινουμε κι εγω κι εσυ ρε μαγκα , το σχολειο της ζωης...καθενας με βαση τις δικες του εμπειριες διαμορφωνει λιγο η πολυ σωστη αποψη και πολλες φορες κοιτα τα πραγματα απο αλλο πρισμα...
Δυστυχώς δε καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις. Σε ρώτησα εγώ ποιό σχολείο έβγαλες?
Και μια που «απλά και μόνο» διαφωνείς μαζί μου, μη λες χοντράδες (ότι καλύτερα θα ήταν να έμπαινε η εφορία στα μπουρδέλα) για να υποστηρίξεις (μέχρι τέλους) την άποψή σου. ΣΚΕΨΟΥ λίγο, ότι ίσως έχεις λάθος θεώρηση για ορισμένα πράγματα... Και τότε δε θα σε ειρωνεύεται κανένας.