Νέα

Ποσο θα εμπιστευοσαστε/στε καποιον που γνωρισατε απο το site?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dpk69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
σευχαριστω που μ εκανες ξεχωριστο quote τωρα κ δν με εβαλες στο σωρο με μουλτικβοτε

αυτο κατι δειχνει

Είναι ορατή πλέον η σπίθα που υπάρχει μεταξύ μας...

[size=13pt]@[/size] velvy

εννοω οτι εχω απομακρυνθει

βεβαια..

δεν βριζω ,δεν υποτιμαω, και δεν χτυπαω ποτε γυναικα

Δε σε πιάνω μάλλον, αλλά δεν επιμένω άλλο. :)

Επισκέπτης
Γενικα δεν με πολυ ψηνει η φαση γνωριμιων μεσα απο φορουμ,οσους εχω γνωρισει απο εδω και απο μοτοσυκλετικα φορουμ εχει μεινει μια απλη γνωριμια.
Εχω λιγο περιεργα γουστα για να κανω φιλιες με αγνωστους,εδω ειμαστε για να λεμε καμια μαλακια και να περναει ωρα,τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Γενικα δεν με πολυ ψηνει η φαση γνωριμιων μεσα απο φορουμ,οσους εχω γνωρισει απο εδω και απο μοτοσυκλετικα φορουμ εχει μεινει μια απλη γνωριμια.
Εχω λιγο περιεργα γουστα για να κανω φιλιες με αγνωστους,εδω ειμαστε για να λεμε καμια μαλακια και να περναει ωρα,τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.
μεχρι να γινουν γνωστοι σου ολοι αγνωστοι ειναι...

Επισκέπτης
μεχρι να γινουν γνωστοι σου ολοι αγνωστοι ειναι...
Δεν διαφωνω αλλα δοξα το θεο εχω παρεες που τις εχω τσεκαρει για χρονια και ξερω τι να περιμενω,να μπω σε τετοια διαδικασια απο την αρχη δεν το κανω με τιποτα.
Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν αξιολογα ατομα εδω μεσα,εγω ειμαι λιγο διστακτικος στις νεες γνωριμιες.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν διαφωνω αλλα δοξα το θεο εχω παρεες που τις εχω τσεκαρει για χρονια και ξερω τι να περιμενω,να μπω σε τετοια διαδικασια απο την αρχη δεν το κανω με τιποτα.
Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν αξιολογα ατομα εδω μεσα,εγω ειμαι λιγο διστακτικος στις νεες γνωριμιες.

Είσαι μεγάλος πια για τέτοια μωρέ, γι'αυτό. *P

<3

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οντως γινομαι σκατογερος,σε καμια 10αρια χρονια που θα ερθεις στην ηλικια μου τα ιδια θα λες :sunglasses:
Εεε μέχρι να σε φτάσω, θα τα έχω ξεχάσει αυτά. :P

Κοπελιά θες να γνωριστούμε να πάμε για σουβλάκια??

Θα έρθω με σταράκια οκ? Ε μπάνιο δεν υπόσχομαι ότι θα κάνω την ίδια μέρα, αλλά ε μέσα στη βδομάδα θα έχω κάνει.
Πίτα αλάδωτη οικολογική. Μέσα. :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom