pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Οχι.θελεις να γινουμε φιλοι?
Εισαι αλητης!
Οχι.θελεις να γινουμε φιλοι?
σευχαριστω που μ εκανες ξεχωριστο quote τωρα κ δν με εβαλες στο σωρο με μουλτικβοτε
αυτο κατι δειχνει
[size=13pt]@[/size] velvy
εννοω οτι εχω απομακρυνθει
βεβαια..
δεν βριζω ,δεν υποτιμαω, και δεν χτυπαω ποτε γυναικα
αφου με ποθεις γιατι αντιστεκεσαιΟχι.
Εισαι αλητης!
μεχρι να γινουν γνωστοι σου ολοι αγνωστοι ειναι...Γενικα δεν με πολυ ψηνει η φαση γνωριμιων μεσα απο φορουμ,οσους εχω γνωρισει απο εδω και απο μοτοσυκλετικα φορουμ εχει μεινει μια απλη γνωριμια.
Εχω λιγο περιεργα γουστα για να κανω φιλιες με αγνωστους,εδω ειμαστε για να λεμε καμια μαλακια και να περναει ωρα,τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.
Δεν διαφωνω αλλα δοξα το θεο εχω παρεες που τις εχω τσεκαρει για χρονια και ξερω τι να περιμενω,να μπω σε τετοια διαδικασια απο την αρχη δεν το κανω με τιποτα.μεχρι να γινουν γνωστοι σου ολοι αγνωστοι ειναι...
Σε ποθούσα οταν εισουν μικρος.αφου με ποθεις γιατι αντιστεκεσαι
Δεν διαφωνω αλλα δοξα το θεο εχω παρεες που τις εχω τσεκαρει για χρονια και ξερω τι να περιμενω,να μπω σε τετοια διαδικασια απο την αρχη δεν το κανω με τιποτα.
Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν αξιολογα ατομα εδω μεσα,εγω ειμαι λιγο διστακτικος στις νεες γνωριμιες.
Είναι ορατή πλέον η σπίθα που υπάρχει μεταξύ μας...
Δε σε πιάνω μάλλον, αλλά δεν επιμένω άλλο.
ο αλλος πηγε φανταρος! εχω ριξει πολυ γελιο...Σε ποθούσα οταν εισουν μικρος.
τωρα εβγαλες δοντια!
Οντως γινομαι σκατογερος,σε καμια 10αρια χρονια που θα ερθεις στην ηλικια μου τα ιδια θα λεςΕίσαι μεγάλος πια για τέτοια μωρέ, γι'αυτό. *P
<3
κοψε πολλα...Οντως γινομαι σκατογερος,σε καμια 10αρια χρονια που θα ερθεις στην ηλικια μου τα ιδια θα λες
Εεε μέχρι να σε φτάσω, θα τα έχω ξεχάσει αυτά.Οντως γινομαι σκατογερος,σε καμια 10αρια χρονια που θα ερθεις στην ηλικια μου τα ιδια θα λες
Κοπελιά θες να γνωριστούμε να πάμε για σουβλάκια??
Μην της χαλασουμε τη μερα ρε τυπεκοψε πολλα...
αστη μωρε τη γρια...Μην της χαλασουμε τη μερα ρε τυπε
Μην της χαλασουμε τη μερα ρε τυπε
δεν βριζω ,δεν υποτιμαω, και δεν χτυπαω ποτε γυναικα
ο αλλος πηγε φανταρος! εχω ριξει πολυ γελιο...
Δινεις φιλια σε στρατευμενους ρε :o
Οταν μιλήσεις δωστου τα χαιρετίσματά μου και τα φιλια μου!