Νέα

Πόσο σύντομα μπορώ να φύγω από δουλειά χωρίς νομικές συνέπειες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δεν έχεις κι άδικο εκ πρώτης, αλλά υπάρχει μια μικρή διαφορά:

έψαχνα χαζές και βρήκα βλαμμένες!

και να στο εξηγήσω:

ΧΑΖΗ είναι μια ξανθιά που μασάει τσίχλα, κάνει και φούσκες, φοράει καρό φουστίτσα μίνι, ακούει Ρουβά στα ακουστικά, κουνάει το κεφάλι, έχει το μισό βυζί έξω

Τι μπορείς να κάνεις με αυτήν;

Να την γνωρίσεις στο πι και φι, να βγείτε, να την ξεμοναχιάσεις, να τη στριμώξεις σε κανά στενάκι , να σου πάρει μια πίπα ρουφηχτή deep throat, κ.λ.π.

ΒΛΑΜΜΕΝΗ είναι αυτή που ενώ μέσα στο σαιτ έχει πούτσους που ψάχνουνε μουνιά να γαμήσουνε, κάθονται και μιλάνε με τις ώρες σε κάτι ψυχοπαθητικά θρεντ του στυλ:

- Τι κάνεις τώρα;
- Σε τι φάση είσαι;
- Πες αυτό που σου είπαν
- Πες αυτό που δεν είπες
- τι θέλεις τώρα;
- Τι φοράς;
- Πόσες φορές έκλασες σήμερα, κλπ

Και οι μισές συζητήσεις να μιλάνε για ζώδια, για πανσέληνο και πόσο πολύ τις επηρέασε και είναι στις μαύρες τους γι αυτό το λόγο, (για την πανσέληνο!!!), για το πως κλαίγονται με το παραμικρό στο γκόμενό τους, κλπ, κλπ, κλπ

Τύπα άμα ήθελα τέτοια θα διάβαζα βιβλία του

Γιαννουλάκη [URL unfurl="true"]http://giannoulakis.blogspot.gr/[/url]

ή ακόμα καλύτερα του Χάουαρντ Φίλλιπς  [URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%AC%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%BD%CF%84_%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CF%80%CF%82_%CE%9B%CE%AC%CE%B2%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%86%CF%84[/url]

δε θα μπαινα στο κόσμο...
Αυτο θα πει διεξοδικη αναλυση !!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενταξει ας μην κρινουμε τοσο σκληρα τα κοριτσακια εκει ....
Απλα βγαζουν τα εσωψυχα τους ανθρωπινα ...
Σκεφτηκες οτι μπορει να μην εχουν καποιον διπλα τους την δεδομενη στιγμη να μιλησουν ?
Ολοι το κανουν καμια φορα αυτο απο πολυ σπανια εως και πολυ συχνα

Ολοι καμια φορα θελουμε να εκφρασουμε επιθυμιες λυπη χαρα ποθο παραπονο επιτυχια....
Οτι εχουν θεμματακια εχουν αλλα και ποιος δεν εχει τα θεμματα του σημερα ?
Εχει καλα κοριτσια ομως ...... μου αρεσουν τα δειγματα υποστηριξης και συμπονιας γυρω απο πολλα θεμματα και σε αρκετες φασεις που συμβουλευονται μεταξυ τους η μια με την αλλην οποτε τυχει να διαβαζω τα ποστ τους.

Βασικα πιστευω οτι προκειται για καθημερινα κοριτσια με πολλα παραπονακια γυρω απο πολλα θεμματα κυριως αισθηματικου προσανατολισμου

Μην τις κοροιδευετε γιατι αν διαβασετε τα ποστ τους θα διαπιστωσετε οτι δεν διαφερουν σε πολλα απο μας εδω !!!!!!!

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
53
Πόντοι
606
Συμφωνα με τον νομο και την ηθικη ταξη ειναι 15 μερες που πρεπει να ενημερωσεις, κυρωσεις αλλες απο το να τρεχεις στα δικαστηρια για τα δεδουλευμενα δεν υπαρχουν ακομα και εαν εχεις υπογραψει κατι αντιθετο στην συμβαση σου....

Βασικα ολα εξαρτωνται απο το ποσο εχει στραβοκοιμηθει ο προισταμενος σου

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Εγώ είχα ενημερώσει γραπτώς ένα μήνα πριν από την αποχώρησή μου - διευκρινίζοντας ότι θα ήθελα να αποχωρήσω στο τέλος του μήνα.
Επρόκειτο όμως για θέση που θα έπρεπε έγκαιρα να έχει οπωσδήποτε αντικατασταθεί και να μην έχει μείνει κενή - λάβε το υπόψη σου αυτό το στοιχείο, αν ισχύει και στη δική σου περίπτωση.
Έτσι τις δύο τελευταίες εβδομάδες, δούλευα μαζί με τον αντικαταστάτη μου.
Πάντως στην συγκεκριμένη εταιρεία τα πάντα ήταν στο "κόκκινο" - συνεχής πανικός και τσίτωμα. Γι΄αυτό ήθελα να είμαι εντελώς τυπικός, βρισκόμουν ανάμεσα σε τρελούς.
Μού έχει προκύψει να φύγω και σε μια εβδομάδα, με προφορική μόνο ενημέρωση.
Κι εκεί ο εργοδότης μού είχε πει ότι θα φύγεις μόνο όταν θα έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης σου, αλλά εγώ είχα φροντίσει και τον είχα βρει ήδη.
Έτσι σε μια εβδομάδα, ήμουνα off.
Στους τυχερούς νεοπροσληφθέντες, ειδικά σε μικρές εταιρείες, προσοχή στον Αύγουστο.
Η εταιρεία κλείνει, εξαφανίζονται όλοι, εννοείται ότι κι εσύ αναγκαστικά δεν πατάς, αλλά έτσι χάνεις τον μισθό του Αυγούστου. 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος (ρώτα δικηγόρο που να ασχολείται με τα εργασιακά), νομίζω είναι ένας μήνας. Αλλά πολύ σπάνια γίνεται αυτό. Ειδικά σε υψηλές θέσεις, αν πεις ότι θέλεις να φύγεις σε διώχνουν το συντομότερο δυνατόν για να μην πάρεις αρχεία σε κάνα USB! Νομίζω όμως ότι αν δώσεις διορία ένα μήνα και να θέλουν δεν μπορούν να σε κρατήσουν παραπάνω.

Ρώτα το όμως να είσαι σίγουρος μην έχεις πέσει σε τίποτα περίεργα αφεντικά!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

Stories

Νέο!