Επισκέπτης
Η τελευταία φωτο (αυτή με την κυτταρίτιδα) σε ποιά εκ των ανωτέρω, indigenus χρηστριών αναλογεί?![]()
Εγω παντως της τον καρφωνα ευχαριστως.
Η τελευταία φωτο (αυτή με την κυτταρίτιδα) σε ποιά εκ των ανωτέρω, indigenus χρηστριών αναλογεί?![]()
Το αμίλητο νερό όλες οι προχωρημένες, απελευθερωμένες, σεξουαλιάρες κ.λ.π. "δικές μας" γυναίκες! Συνηθισμένες νεο-συντηρητικές, νεο-πουτάνες Ελλεηνίδες! Κρυφά κάνουν τα μύρια όσα και σε δημόσιο βήμα (χωρίς καν να δείχνουν πρόσωπο) το παίζουν παρθενόπες (μην τυχόν και τις κράξουνε για την κυτταρίτιδα ή αναγνωρίσει κανείς από αυτούς που τις έχει πάρει σημείο του σώματος τους και ξεφωνηθούν ότι είναι...πουτάνες! Κλασικές, αδιόρθωτες, με πολύ UHU, σκουριά και μιζέρια στο μυαλό σύγχρονες Ελλεηνίδες!
σε ελευθερη αποδοση των λεγομενων σου..Σε έβρισα προσωπικά; Μάλλον έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι!
Αυτό είναι ένα συνηθισμένο Ιταλικό site. Που να δεις αμερικάνικα, αγγλικά κ.λ.π. πιο "κλειστά" sites με απλές νοικοκυρές, υπαλλήλους, λογίστριες, καθηγήτριες κ.λ.π. να συμμετέχουν σε παρτούζες (με το πρόσωπο τους να φαίνεται) ή να δέχονται bukkake 5-10 αντρών στο πρόσωπο. Αυτές προφανώς είναι φρικιά και υπάνθρωποι...ενώ οι Ελληνίδες που στα κρυφά οργιάζουν και δημόσια το παίζουν παρθενόπες είναι σωστές και αξιοπρεπείς!
Είναι συνηθισμενες γυναικες της διπλανής πόρτας ... αν κατάλαβες τι εννοώ. ΔΕν είναι απαραίτητα βιζιτούδες ή γυναίκες που το δίνουν αριστερά δεξια, αν έχουν σταθερή σχέση. Είναι γυναίκες που τα sites αποτελούν το κάτι διαφορετικό και ίσως "πιπεράτο" στη συνηθισμένη και οχι κατ΄ανάκη βαρετή τους καθημερινότητα. Μπορεί να είναι οποιαδήποτε γυναίκα. Δεν μου είναι εύκολα αντιληπτό γιατί θα πρέπει να έχει τα βυζιά και το μουνί της οποιαδήποτε γυναίκα που είναι στο σαιτ για να περνάει κάποιο χρόνο. Και προφανώς δεν χαρακτηρίζεται όποια δεν βάζει φωτογραφία της στο σαιτ. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν και τίποτα, απλά διατυπώνω τη γνώμη μου.Το αμίλητο νερό όλες οι προχωρημένες, απελευθερωμένες, σεξουαλιάρες κ.λ.π. "δικές μας" γυναίκες! Συνηθισμένες νεο-συντηρητικές, νεο-πουτάνες Ελλεηνίδες! Κρυφά κάνουν τα μύρια όσα και σε δημόσιο βήμα (χωρίς καν να δείχνουν πρόσωπο) το παίζουν παρθενόπες (μην τυχόν και τις κράξουνε για την κυτταρίτιδα ή αναγνωρίσει κανείς από αυτούς που τις έχει πάρει σημείο του σώματος τους και ξεφωνηθούν ότι είναι...πουτάνες! Κλασικές, αδιόρθωτες, με πολύ UHU, σκουριά και μιζέρια στο μυαλό σύγχρονες Ελλεηνίδες!
152?.....πότε αδυνάτισες μαρή?.....μπράβο.....ευχαριστώ που γέλασες για μένα, διότι σήμερα έχασα δύο κιλά από το γέλιο (152-2=150)![]()
![]()
Είναι συνηθισμενες γυναικες της διπλανής πόρτας ... αν κατάλαβες τι εννοώ. ΔΕν είναι απαραίτητα βιζιτούδες ή γυναίκες που το δίνουν αριστερά δεξια, αν έχουν σταθερή σχέση. Είναι γυναίκες που τα sites αποτελούν το κάτι διαφορετικό και ίσως "πιπεράτο" στη συνηθισμένη και οχι κατ΄ανάκη βαρετή τους καθημερινότητα. Μπορεί να είναι οποιαδήποτε γυναίκα. Δεν μου είναι εύκολα αντιληπτό γιατί θα πρέπει να έχει τα βυζιά και το μουνί της οποιαδήποτε γυναίκα που είναι στο σαιτ για να περνάει κάποιο χρόνο. Και προφανώς δεν χαρακτηρίζεται όποια δεν βάζει φωτογραφία της στο σαιτ. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν και τίποτα, απλά διατυπώνω τη γνώμη μου.
ευχαριστώ πολύ νίτσα...στο χρωστάω.....αχ χαιρομαι που τα γραφεις εσυ για μενα γιατι κουραζομαι μονο στη σκεψη οτι πρεπιε να πληκτρολογησω για να επιχειρηματολογισω για αλλη μια φορα....χαχαχαχα
το ζητουμενο δεν ειναι να βρισκεις απλα ευκολο σεξ αλλα κυριως ΚΑΛΟ σεξ....και οι αντρες που με ικανοποιουν σε αυτην την κατηγορια ειναι λιγοι δυστυχως....
λουκίααααααα........η απόλυτη φαντασίωση ενός άντρα.............αχ βαχ.....Καθημερινως...εκτος Σαββατου.Κυριακης Εθνικων επετειων και επισημων αργιων![]()
![]()
Εδώ είμαι νέος και όχι "νέος"
Δεν υπερασπίζομαι κανέναν και τίποτε, ούτε καν το δικαίωμα να μην δημοσιεύει κάποια φωτογραφίες της. Η καθεμία μπορεί να κάνει ότι θέλει και είναι δικαίωμά της.
Απλά διατύπωσα τη θέση μου, που απορρέει από το γεγονός πως δεν "φτιάχνομαι" βλέποντας την αποκαλυπτική φωτογραφία της οποιασδήποτε χ από το σαιτ.
λουκίααααααα........η απόλυτη φαντασίωση ενός άντρα.............αχ βαχ.....
Καθημερινως...εκτος Σαββατου.Κυριακης Εθνικων επετειων και επισημων αργιων![]()
![]()
Ταλε???
Ποτε θα σου ριξω κανενα μουνι???![]()
![]()
ντούρα....με βρίζει....να μπαναριστεί πάραυτα....Σεμνάαα....![]()