Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Το αμίλητο νερό όλες οι προχωρημένες, απελευθερωμένες, σεξουαλιάρες κ.λ.π. "δικές μας" γυναίκες! Συνηθισμένες νεο-συντηρητικές, νεο-πουτάνες Ελλεηνίδες! Κρυφά κάνουν τα μύρια όσα και σε δημόσιο βήμα (χωρίς καν να δείχνουν πρόσωπο) το παίζουν παρθενόπες (μην τυχόν και τις κράξουνε για την κυτταρίτιδα ή αναγνωρίσει κανείς από αυτούς που τις έχει πάρει σημείο του σώματος τους και ξεφωνηθούν ότι είναι...πουτάνες! Κλασικές, αδιόρθωτες, με πολύ UHU, σκουριά και μιζέρια στο μυαλό σύγχρονες Ελλεηνίδες!

καλα τωρα εμας βριζει ή μου φαινεται? χαλλλοουυυυ υπαρχουν κ κανονες... δεν βριζουμε αλλα μελη... αληθεια ετσι λενε οι κανονες..

τεσπα.. τι να σχολιασουμε? με γεια τους με χαρα τους των ιταλιδων εμας τι μας κοφτει? θες να πιστευεις οτι ειμαστε μπαζα με κυτταριτιδα απο την πατουσα μεχρι το μετωπο? διατι να εχουμε λογο να σου αλλαξουμε καμια αποψη σου για εμας.. δεν αντιλαμβανομαι..

κ δεν μας ειπες τελικα ποιο ειναι αυτο το περιφημο απολυτως συνηθισμενο ιταλικο σαιτ..

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Σε έβρισα προσωπικά; Μάλλον έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι!

Αυτό είναι ένα συνηθισμένο Ιταλικό site. Που να δεις αμερικάνικα, αγγλικά κ.λ.π. πιο "κλειστά" sites με απλές νοικοκυρές, υπαλλήλους, λογίστριες, καθηγήτριες κ.λ.π. να συμμετέχουν σε παρτούζες (με το πρόσωπο τους να φαίνεται) ή να δέχονται bukkake 5-10 αντρών στο πρόσωπο. Αυτές προφανώς είναι φρικιά και υπάνθρωποι...ενώ οι Ελληνίδες που στα κρυφά οργιάζουν και δημόσια το παίζουν παρθενόπες είναι σωστές και αξιοπρεπείς!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Σε έβρισα προσωπικά; Μάλλον έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι!

Αυτό είναι ένα συνηθισμένο Ιταλικό site. Που να δεις αμερικάνικα, αγγλικά κ.λ.π. πιο "κλειστά" sites με απλές νοικοκυρές, υπαλλήλους, λογίστριες, καθηγήτριες κ.λ.π. να συμμετέχουν σε παρτούζες (με το πρόσωπο τους να φαίνεται) ή να δέχονται bukkake 5-10 αντρών στο πρόσωπο. Αυτές προφανώς είναι φρικιά και υπάνθρωποι...ενώ οι Ελληνίδες που στα κρυφά οργιάζουν και δημόσια το παίζουν παρθενόπες είναι σωστές και αξιοπρεπείς!
σε ελευθερη αποδοση των λεγομενων σου..
σε ολα τα ποστ με τις φωτος σχολιαζεις τις αντιστοιχες μπαιτ νιτσες ερινες κλπ κλπ
κ με το τελευταιο σου αναφερεσαι στις κ καλα προοδευτικες ελληνιδες γυναικες ΚΑΙ τουτου του σαιτ που στα κρυφα κανουν τα μυρια οσα κ στο σαιτ τπτς μην τις πουνε...πτνς που ειναι ομως

αλλα οχι δεν μας βριζεις
εχεις δικιο εχω τη μυγα
η λογικη σου σπαει κοκκαλα..

αυτο το απολυτως συνηθισμενο σαιτ δεν εχει λινκ???

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το αμίλητο νερό όλες οι προχωρημένες, απελευθερωμένες, σεξουαλιάρες κ.λ.π. "δικές μας" γυναίκες! Συνηθισμένες νεο-συντηρητικές, νεο-πουτάνες Ελλεηνίδες! Κρυφά κάνουν τα μύρια όσα και σε δημόσιο βήμα (χωρίς καν να δείχνουν πρόσωπο) το παίζουν παρθενόπες (μην τυχόν και τις κράξουνε για την κυτταρίτιδα ή αναγνωρίσει κανείς από αυτούς που τις έχει πάρει σημείο του σώματος τους και ξεφωνηθούν ότι είναι...πουτάνες! Κλασικές, αδιόρθωτες, με πολύ UHU, σκουριά και μιζέρια στο μυαλό σύγχρονες Ελλεηνίδες!
Είναι συνηθισμενες γυναικες της διπλανής πόρτας ... αν κατάλαβες τι εννοώ. ΔΕν είναι απαραίτητα βιζιτούδες ή γυναίκες που το δίνουν αριστερά δεξια, αν έχουν σταθερή σχέση. Είναι γυναίκες που τα sites αποτελούν το κάτι διαφορετικό και ίσως "πιπεράτο" στη συνηθισμένη και οχι κατ΄ανάκη βαρετή τους καθημερινότητα. Μπορεί να είναι οποιαδήποτε γυναίκα. Δεν μου είναι εύκολα αντιληπτό γιατί θα πρέπει να έχει τα βυζιά και το μουνί της οποιαδήποτε γυναίκα που είναι στο σαιτ για να περνάει κάποιο χρόνο. Και προφανώς δεν χαρακτηρίζεται όποια δεν βάζει φωτογραφία της στο σαιτ. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν και τίποτα, απλά διατυπώνω τη γνώμη μου.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Είναι συνηθισμενες γυναικες της διπλανής πόρτας ... αν κατάλαβες τι εννοώ. ΔΕν είναι απαραίτητα βιζιτούδες ή γυναίκες που το δίνουν αριστερά δεξια, αν έχουν σταθερή σχέση. Είναι γυναίκες που τα sites αποτελούν το κάτι διαφορετικό και ίσως "πιπεράτο" στη συνηθισμένη και οχι κατ΄ανάκη βαρετή τους καθημερινότητα. Μπορεί να είναι οποιαδήποτε γυναίκα. Δεν μου είναι εύκολα αντιληπτό γιατί θα πρέπει να έχει τα βυζιά και το μουνί της οποιαδήποτε γυναίκα που είναι στο σαιτ για να περνάει κάποιο χρόνο. Και προφανώς δεν χαρακτηρίζεται όποια δεν βάζει φωτογραφία της στο σαιτ. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν και τίποτα, απλά διατυπώνω τη γνώμη μου.

Φίλε μου αν και πολύ "νέος" εδώ βγαίνεις να υποστηρίξεις τις Ελληνίδες. Δεν κατάλαβα όμως, και οι Ιταλίδες (και οι αμερικάνες, γερμανίδες κ.λ.π.) που βγάζουν αποκαλυπτικές φώτο τους στα διάφορα sites συνηθισμένες γυναίκες της διπλανής πόρτας είναι και όχι βιζιτούδες. Οι Ελληνίδες δηλαδή σε τι διαφέρουν από αυτές; Είναι μήπως πιο αξιοπρεπείς κυρίες;  

loukia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
1.372
Πόντοι
201
Καθημερινως...εκτος Σαββατου.Κυριακης Εθνικων επετειων και επισημων αργιων  :grin: :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αχ χαιρομαι που τα γραφεις εσυ για μενα γιατι κουραζομαι μονο στη σκεψη οτι πρεπιε να πληκτρολογησω για να επιχειρηματολογισω για αλλη μια φορα....χαχαχαχα

το ζητουμενο δεν ειναι να βρισκεις απλα ευκολο σεξ αλλα κυριως ΚΑΛΟ σεξ....και οι αντρες που με ικανοποιουν σε αυτην την κατηγορια ειναι λιγοι δυστυχως....
ευχαριστώ πολύ νίτσα...στο χρωστάω..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ είμαι νέος και όχι "νέος"
Δεν υπερασπίζομαι κανέναν και τίποτε, ούτε καν το δικαίωμα να μην δημοσιεύει κάποια φωτογραφίες της. Η καθεμία μπορεί να κάνει ότι θέλει και είναι δικαίωμά της.
Απλά διατύπωσα τη θέση μου, που απορρέει από το γεγονός πως δεν "φτιάχνομαι" βλέποντας την αποκαλυπτική φωτογραφία της οποιασδήποτε χ από το σαιτ.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εδώ είμαι νέος και όχι "νέος"
Δεν υπερασπίζομαι κανέναν και τίποτε, ούτε καν το δικαίωμα να μην δημοσιεύει κάποια φωτογραφίες της. Η καθεμία μπορεί να κάνει ότι θέλει και είναι δικαίωμά της.
Απλά διατύπωσα τη θέση μου, που απορρέει από το γεγονός πως δεν "φτιάχνομαι" βλέποντας την αποκαλυπτική φωτογραφία της οποιασδήποτε χ από το σαιτ.

Έ άμα δεν φτιάχνεσαι μην τις κοιτάς ρε φίλε! Δεν σε υποχρεώνει κανένας φίλε (ή μήπως φίλη ή μήπως "κλώνος")? Τι φασισμός είναι αυτός ρε πούστη μου;

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
χαχαχαχα
τρανς τους λεμε τωρα?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
παει ο μπαντι
κ αυτονανε τον εβλεπω στη κλικα

παλαιε.. τελικα ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ του απιστευτα κ απολυτα συνηθισμενου ιταλικου σαιτ???
για δεν μας λες? για δεν το μοιραζεσαι με τους συναγωνιστας σου?

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Trans (και γενικά ότι δεν βρωμάει οιστρογόνο) δεν με τραβάνε! Απλά η συγκεκριμένη κοπέλα από τη φώτο δείχνει να έχει ωραίο κορμάκι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom