Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οχι δεν ξερω. για πες μου. σε παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωω
εσυ νομιζεις οτι στις πουτανες πηγαινουν οι αγαμητοι; ετσι θα εκανες εσυ;  :2funny:
ασε με κι εσυ να εχω τη δικη μου και να τη λεω γιατι οταν τη λεω δεν σε συμφερει (γαμησιακα εννοω) και σκουζεις!  :-*

Ρε σεις, ξεκολλάτε πια. Το site είναι γαμάτο από όλες τις απόψεις. Γιατί να μπαίνει εδώ μια γυναίκα μόνο αν θέλει να πηδηχτεί, αφού το ίδιο πράγμα γίνεται σε όλα τα φόρα; επειδή εδώ γίνεται απροκάλυπτα κι επί πληρωμής;

Θα μπορούσες κάλλιστα να με ρωτήσεις γιατί μπαίνω, αλλά προτιμάς τα δικά σου συμπεράσματα. Πρόβλημά σου, όχι δικό μου.

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Αλήθεια GiveItToMe γιατί μπαίνεις στο site?
Ποιές γυναίκες μπαίνουν στο site από "επαγγελματική διαστροφή" και ποιές για να χαλαρώσουν/ κάνουν πλάκα (όπως και οι περισσότεροι από τους άνδρες?)

Αν και θα μπορούσε να υπάρχει thread "με ποιά ιδιότητα και για ποιό λόγο μπαίνετε στο site" (και για τα δύο φύλα). Αν οι απαντήσεις μας ήταν ειλικρινείς μάλλον θα είχε γέλιο.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Υπάρχει σχετικό thread...

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια πολους μισογυνηδες βλεπω,αν στη ιδεα γυναικας βριζεται και κανετε ετσι ουτε οι πουτανες δεν θα σας θελουν.Ηρεμησετε λιγακι καλα κανουν και γραφουν και γυναικες φτανει να ειναι οντως γυναικες και οχι γυναικεια ψευδονυμα.50000 μελοι δεν ειναι εδω μεσα ψαχνωντας μονο μπουρδελα.
μπραβο GiveItToMe που δεν απαντας κομπλεξικα γιατι μερικοι δεν θελουν φορουμ bourdela.com αλλα malakia.com με την κυριολεκτικη εννοια.
Υ.Γ.
στους μαγκες που τα βαζουν με τις γυναικες εδω μεσα και οχι με τα πουσταρια που κοντευουμε να γεμισουμε εδω,αλλα τι να πω ισως εκεινες τους ενοχλουν περισσοτερο.......................................

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια πολους μισογυνηδες βλεπω,αν στη ιδεα γυναικας βριζεται και κανετε ετσι ουτε οι πουτανες δεν θα σας θελουν.Ηρεμησετε λιγακι καλα κανουν και γραφουν και γυναικες φτανει να ειναι οντως γυναικες και οχι γυναικεια ψευδονυμα.50000 μελοι δεν ειναι εδω μεσα ψαχνωντας μονο μπουρδελα.
μπραβο GiveItToMe που δεν απαντας κομπλεξικα γιατι μερικοι δεν θελουν φορουμ bourdela.com αλλα malakia.com με την κυριολεκτικη εννοια.
Υ.Γ.
στους μαγκες που τα βαζουν με τις γυναικες εδω μεσα και οχι με τα πουσταρια που κοντευουμε να γεμισουμε εδω,αλλα τι να πω ισως εκεινες τους ενοχλουν περισσοτερο.......................................
δεν τα βαζουμε με τις γυναικες, μια γνωμη ειπαμε

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
H thaleia προφανώς έχει μόνιμη σχέση η γάμο....Εκεί παίζουν και άλλες παράμετροι.....

Μιά καλή (διευκρινιστική) ερώτηση θα ήταν..."πόσο συχνά γαμιέστε και το φχαριστιέστε κιόλας"....

Κάθε φορά θα σου απαντήσω... (Σόρρυ για την καθυστερημένη απάντηση αλλα μόλις μπήκα σπίτι).

Και όχι δεν με φέρνει σε δύσκολή θέση η ερώτηση. Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου και γενικά δεν προσπαθώ να αποδείξω ότι είμαι κάτι που δεν είμαι.

Πάντως η ερώτηση είναι μόνο για γυναίκες.... δεν είναι μόνο για τάνες. Αυτό προς διευκρίνιση...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
υ.γ. (Προσωπικά δεν νομίζω ότι οι περισσότερες κοπέλες εδώ μέσα.... πάσχουν από αγαμία...

Σαφώς και όχι. Αστεία λέμε τώρα? 5-10 γυναίκες που μπαίνουν σε σάιτ με 10.000 άντρες με τους οποίους αντιπαρατίθενται επι παντός επιστητού πασχουν από ψυχονευρωτικά συνδρομα προχωρημένης μορφής. Μπορεί να είναι κουκάρες, καλογαμημένες, τέρατα μορφώσεως. Μπορεί να έιναι και μπάζα. Αδιαφορο. Χρίζουν θεραπείας (ίσως και πεο-θεραπείας) in any case.

ΥΓ: είναι γενικό σχόλιο. δεν απευθύνεται στην κυρία που το έγραψε. ετυχε και μπου έδωσε το έρισμα.

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
στις εξαιρεσεις που ειπα πριν κατ' εμε ανηκουν κυριως οι παντρεμενες (ή αυτες που εχουν μακροχρονια μονιμη σχεση και εχουν ψιλοπληξκει) που βρισκονται εδώ (και παλι προσωπικη άποψη λεω)

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Πάντως απορώ με μερικούς...
μπαίνει μια ερώτηση για γυναίκες μόνο και μετά τσαντίζονται που λέμε την άποψή μας σχετικά.

Όλα τα θρεντ καταλήγουν σε ένα μένος για τις ελλεεινίδες...

Πάντως εκτός από αγάμητους ανθρώπους και μιλάω γενικά υπάρχουν και κακογαμημένοι... Παίζει κι αυτό...  :-*

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Το πόσο υποκριτική είναι η σημερινή Ελληνική κοινωνία και το πόσο νεο-συντηρητικές νεο-πουτάνες οι σημερινές Ελληνίδες φαίνεται και από το γεγονός ότι ενώ το site αυτό το παρακολουθεί κολοσσιαίος αριθμός ανθρώπων (έχει σχεδόν 60.000 μέλη και προφανώς εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες) γράφουν σε αυτό μόνο 5-10 γυναίκες (ίσως και σε "εντεταλμένη αποστολή") ενώ εκατοντάδες ή και χιλιάδες γυναίκες το παρακολουθούν κρυφά, χωρίς να συμμετέχουν καθόλου.

Σε οποιαδήποτε άλλη, πιο ανοιχτή, ελεύθερη και προοδευμένη κοινωνία σε ένα site σαν αυτό θα συμμετείχαν ενεργά εκατοντάδες γυναίκες! Από κει και πέρα ότι άλλο και αν πούμε περισσεύει... 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Το πόσο υποκριτική είναι η σημερινή Ελληνική κοινωνία και το πόσο νεο-συντηρητικές νεο-πουτάνες οι σημερινές Ελληνίδες φαίνεται και από το γεγονός ότι ενώ το site αυτό το παρακολουθεί κολοσσιαίος αριθμός ανθρώπων (έχει σχεδόν 60.000 μέλη και προφανώς εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες) γράφουν σε αυτό μόνο 5-10 γυναίκες (ίσως και σε "εντεταλμένη αποστολή") ενώ εκατοντάδες ή και χιλιάδες γυναίκες το παρακολουθούν κρυφά, χωρίς να συμμετέχουν καθόλου.

ΔΥΣΤΗΧΩΣ το ίδιο συμβαίνει και με τους άντρες... ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ συμμετέχουμε (και συνήθως, οι ίδιοι κ οι ίδιοι) στα διάφορα threads σε σχέση με τον συνολικό αριθμό Μελών...

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Μα είμαστε 5-10 εκτός χώρου και μας λέτε ότι έγινε το σάϊτ κοσμοπόλιταν... θηλέων κλπ... πού να μπούνε να γράψουν κι άλλες.

Εδώ αντί να ανταλλάσουμε απόψεις... σε όποια θέματα γίνετε αυτό...αρχίζει ένας πόλεμος από μερικούς και "είμαστε σε εντεταλμένη αποστολή" εμείς...κλπ.

Αν μάθεις τι αποστολή έχω εγώ  :think: πές το και σε μένα γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει  :idiot:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Σε οποιαδήποτε άλλη, πιο ανοιχτή, ελεύθερη και προοδευμένη κοινωνία σε ένα site σαν αυτό θα συμμετείχαν ενεργά εκατοντάδες γυναίκες! Από κει και πέρα ότι άλλο και αν πούμε περισσεύει... 

Για δώσε μας ένα παράδειγμα από ανάλογο site προοδευμένης κοινωνικά χώρας να μπαίνουμε και μεις.

Ή το κρατάς μόνον για την πάρτη σου;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μα είμαστε 5-10 εκτός χώρου και μας λέτε ότι έγινε το σάϊτ κοσμοπόλιταν... θηλέων κλπ... πού να μπούνε να γράψουν κι άλλες.

Εδώ αντί να ανταλλάσουμε απόψεις... σε όποια θέματα γίνετε αυτό...αρχίζει ένας πόλεμος από μερικούς και "είμαστε σε εντεταλμένη αποστολή" εμείς...κλπ.

Αν μάθεις τι αποστολή έχω εγώ  :think: πές το και σε μένα γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει  :idiot:

αχ χαιρομαι που τα γραφεις εσυ για μενα γιατι κουραζομαι μονο στη σκεψη οτι πρεπιε να πληκτρολογησω για να επιχειρηματολογισω για αλλη μια φορα....χαχαχαχα

το ζητουμενο δεν ειναι να βρισκεις απλα ευκολο σεξ αλλα κυριως ΚΑΛΟ σεξ....και οι αντρες που με ικανοποιουν σε αυτην την κατηγορια ειναι λιγοι δυστυχως....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom