Επισκέπτης
ναι μωρη γαμιολα μπορω
καλα παρε τα (σαιμπερ) @@ μου βλαμενε!
ναι μωρη γαμιολα μπορω
ναι μωρη γαμιολα μπορω
νώντα απο το πρωι μας φλομωσες στην μαλακια !γιατι δεν βλεπεις λιγο τζουλια να χαλαρωσεις???γιατι μωρη μαλακισμενη η ψυχοσυνθεση που λες ειναι το βασικοτερο για το πως δειχνουμε
μαλακω
βαστας...εμενα πώς με κόβεις?
εχεις δει να χαλαει το πηγαδι;; ο κουβας που πεφτει μεσα ειναι για πεταμα μετα απο 2-3 χρονια...ποια ειναι η γνωμη σας παιχτρονια μου?
πιστευετε οσο πιο πολλους πουτσους φαει μια γυναικα τοσο πιο πολυ σπαει?
θεωρειτε οτι δεν εχει σχεση η ενδεχομενως την κανουν γοητευτικοτερη οι περισσοτερες ψωλες που θα γευτει?
η δικια μου θεωρια ειναι οτι με καθε επιπλεον πουτσο πεφτει στο 50% της αξιας της
Δεν πιστευω ομως να εισαι ανθελλην ,εγώ γουστάρω Δανέζες!
Δεν πιστευω ομως να εισαι ανθελλην ,
και να τρως φετα Δανίας ?
Ετσι μπραβο ,για την τονωση της Εθνικης οικονομιας ,ρε γαμωτο! Τον Ιουνιο στην Ιο εχει Δανεζες .χαχαχα όχι γουστάρω να ταίζω τις μικρές Δανέζες αγνή και αυθεντική φέτα Ελλάδος
Ετσι μπραβο ,για την τονωση της Εθνικης οικονομιας ,ρε γαμωτο! Τον Ιουνιο στην Ιο εχει Δανεζες .
Πηγαινε στηυν Ιο ,βρες μια Δανεζα και γαμα την πολυ για να δεις ...αν θα σπασει (για να μην ειμαστε και εκτος θεματος του θρεντ!)πωπω φίλε τι μου θύμισες τώρα ,Ιος αρρώστια!!!
μας βλέπω φέτος να τα βλέπουμε από την τιβί γαμώ την κρίση και τον ολι ρεν!
Πηγαινε στηυν Ιο ,βρες μια Δανεζα και γαμα την πολυ για να δεις ...αν θα σπασει (για να μην ειμαστε και εκτος θεματος του θρεντ!)
Αρχηγε μπιανκο ,ειπα ΙουΝιο .Τοτε ερχονταιόταν είχα πάει ιούλιο του 2005 ήταν τίγκα στις ιταλίδες και τις αγγλίδες,μεθυσμένες όλη μέρα.
δεν ξέρω αυτές αν ήταν σπασμένες(για να είμαστε και ον τόπικ),εμένα με τσακίσανε πάντως.