You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσο σας λείπει η μπουρδελότσαρκα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 31
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.915
- Πόντοι
- 9.846
Άραγε θα δούμε κάμοια γνωστή φάτσα στα σοκάκια της Φυλής, Διδύμου και Φώκαιας ή θα μας φέρουν όλες τις τελειωμένες γυφτοευρωπαιες; Πάντως τα must της ακμάζουσας περυσινης χρονιάς Αρίνα - Ροδικα, Τζώρτζια, Νάνσυ και Σόνια και κάνα δυο τρεις άλλες που ξεχνώ δε νομίζω να τις ξαναδούμε στη ζωή μας...
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Άραγε θα δούμε κάμοια γνωστή φάτσα στα σοκάκια της Φυλής, Διδύμου και Φώκαιας ή θα μας φέρουν όλες τις τελειωμένες γυφτοευρωπαιες; Πάντως τα must της ακμάζουσας περυσινης χρονιάς Αρίνα - Ροδικα, Τζώρτζια, Νάνσυ και Σόνια και κάνα δυο τρεις άλλες που ξεχνώ δε νομίζω να τις ξαναδούμε στη ζωή μας...
Αν εννοείς Τζωρτζια από διδύμου εδώ είναι ακόμα, επίσης και η Νάνσυ.
Οι υπόλοιπες πέταξαν λευκή πετσέτα από Αθήναι.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Πιο πολύ μου έχει λείψει η μπουρδελότσαρκα παρά το γαμήσι!
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Ρε μάγκες ... εμένα μου έχει λείψει η ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΑΜΙΣΤΡΩΝΑ !!!!!!!!!
Να είναι του ... αγίου βαλεντίνου .... να περιμένουν 40 ζευγαράκια στην αίθουσα αναμονής ....
και να σκας ... .ΜΟΝΟΣ ... με βερμούδα και πέτσινη καπαρντίνα από πάνω ... και να παίρνεις τηλέφωνο σε βιζιτογραφεία να παραγγέλνεις βίζιτα !!!!!!!!
Ανεκτίμητο !!!!!!
Πότε είδατε τελευταία φορά αναμονή σε γαμιστρώνα ;;;;;;;;
Να είναι του ... αγίου βαλεντίνου .... να περιμένουν 40 ζευγαράκια στην αίθουσα αναμονής ....
και να σκας ... .ΜΟΝΟΣ ... με βερμούδα και πέτσινη καπαρντίνα από πάνω ... και να παίρνεις τηλέφωνο σε βιζιτογραφεία να παραγγέλνεις βίζιτα !!!!!!!!
Ανεκτίμητο !!!!!!
Πότε είδατε τελευταία φορά αναμονή σε γαμιστρώνα ;;;;;;;;
αδερφε η νανσυ ειναι η ξανθια που δουλευε με το βασιλη?Άραγε θα δούμε κάμοια γνωστή φάτσα στα σοκάκια της Φυλής, Διδύμου και Φώκαιας ή θα μας φέρουν όλες τις τελειωμένες γυφτοευρωπαιες; Πάντως τα must της ακμάζουσας περυσινης χρονιάς Αρίνα - Ροδικα, Τζώρτζια, Νάνσυ και Σόνια και κάνα δυο τρεις άλλες που ξεχνώ δε νομίζω να τις ξαναδούμε στη ζωή μας...
Αν εννοείς Τζωρτζια από διδύμου εδώ είναι ακόμα, επίσης και η Νάνσυ.
Οι υπόλοιπες πέταξαν λευκή πετσέτα από Αθήναι.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.915
- Πόντοι
- 9.846
Η Νάνσυ είναι αυτή που δούλευε στη μοντέλο αλυσίδα με την αστροφυσική κωλαρα τα ζουμερα βυζομπαλα και την γλυστερη λαρυγγωτη βαθιά ανάποδη πίπα.
Ηλικία περί τα 20 κάτι.
Ηλικία περί τα 20 κάτι.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.859
- Πόντοι
- 9.297
Ειμαστε τοσο πληρεις εμπειριων ωστε δεν εχουμε ιδιαιτερη αναγκη να ξεψαχνιζουμε μεσα στον σωρο απο ελλεεινιδες για μια αξιολογη γκομενα .Βεβαια ευπροσδεκτο το παιχνιδι ,αλλα χωρις αγχος...οι γυναικες εχουν το αγχος της"αποκαταστασης"γιατι ο χρονος κυλα και οι ωοθηκες ατροφουν...δεν μας αφορα αυτο(ευτυχως!!!)
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Ποια ειναι η κοπελα που εχεις στο αβαταρ σου τυπε;Ειμαστε τοσο πληρεις εμπειριων ωστε δεν εχουμε ιδιαιτερη αναγκη να ξεψαχνιζουμε μεσα στον σωρο απο ελλεεινιδες για μια αξιολογη γκομενα .Βεβαια ευπροσδεκτο το παιχνιδι ,αλλα χωρις αγχος...οι γυναικες εχουν το αγχος της"αποκαταστασης"γιατι ο χρονος κυλα και οι ωοθηκες ατροφουν...δεν μας αφορα αυτο(ευτυχως!!!)
Και γαμω τα μουνια ειναι
Μεγαλη αληθεια αυτη που ειπες
Παιχνιδι χωρις αγχος θελει
Οι γυναικες βρισκουν ευκολα γαμια αλλα δυσκολα μαλακα να τις αποκαταστησει...
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Έχω στ αλήθεια στενοχωρηθεί για τις εξελίξεις με την πανδημία.
Ψέμμα ή αλήθεια υπερβολή ή όχι το γεγονός είναι ότι άλλαξε τις ζωές πολλών από μας σε όλα.
Αν μου λεγες πως η μπουρδελότσαρκα που θεωρούσα τόσο δεδομένη κάποτε θα γίνει ουτοπική και πως τα σπίτια δε θα ξανανάψουν τα φωτάκια τους δε θα σε πίστευα.
Είχα συνδυάσει την τσάρκα με διάφορες φασεις της ζωης μου και με τις εποχες οπως χειμωνα καλοκαιρι κτλ
Ποτε Χριστουγεννα και πνευμα εορτων με αγιοβασιλακια πορνες και μελομακαρονα καμμια φορα στο σαλονι μες τη μπιχλα
Ποτε καλοκαιρακι μετα τη θαλασσα με το καψιμο στο δερμα και τα αλατια καυλωμενος απο τα κορμια στη παραλια να αφηνεις τη μηχανη εξω ακριβως απο το πορνειο και να παραπατας για να γαμησεις μες τη ζεστη
Και αλλα πολλα που δε χωρανε εδω...
Ψέμμα ή αλήθεια υπερβολή ή όχι το γεγονός είναι ότι άλλαξε τις ζωές πολλών από μας σε όλα.
Αν μου λεγες πως η μπουρδελότσαρκα που θεωρούσα τόσο δεδομένη κάποτε θα γίνει ουτοπική και πως τα σπίτια δε θα ξανανάψουν τα φωτάκια τους δε θα σε πίστευα.
Είχα συνδυάσει την τσάρκα με διάφορες φασεις της ζωης μου και με τις εποχες οπως χειμωνα καλοκαιρι κτλ
Ποτε Χριστουγεννα και πνευμα εορτων με αγιοβασιλακια πορνες και μελομακαρονα καμμια φορα στο σαλονι μες τη μπιχλα
Ποτε καλοκαιρακι μετα τη θαλασσα με το καψιμο στο δερμα και τα αλατια καυλωμενος απο τα κορμια στη παραλια να αφηνεις τη μηχανη εξω ακριβως απο το πορνειο και να παραπατας για να γαμησεις μες τη ζεστη
Και αλλα πολλα που δε χωρανε εδω...
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Έτσι ακριβώς!!! Είναι η όλη φάση της μπουρδελότσαρκας!Ποτε Χριστουγεννα και πνευμα εορτων με αγιοβασιλακια πορνες και μελομακαρονα καμμια φορα στο σαλονι μες τη μπιχλα
No worries, θα επανέλθουμε soon!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.859
- Πόντοι
- 9.297
Αγαπητε συναγωνιστη troubaman ειναι η ανυπερβλητη Nina Hartley, το κορυφαιο κωλαρακι της βιομηχανιας της καρδιας μας στην δεκαετια του'80 ( κυριως).Γλυκυτατη ...και επειδη ειμαι διοπτρολαγνος κατεκτησε δικαιωματικα την τιμη να εχει την εικονα της στο προφιλ μου!