Νέα

Πόσο μακριά θα φτάσει ακόμα αυτή η ρεμούλα και η διαφθορά της ΝΔ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 884
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εμπιστεύεστε την Κυβερνηση της ΝΔ?

• Ναι

Ψήφοι: 7 31,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 14 63,6%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 4,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Τελικά την έδωσες την προκαταβολή για τις κουρτίνες?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πριν από λίγο καιρό πήγα να πάρω κάτι κουρτίνες για το σπίτι. Τις παρήγγειλα και το κατάστημα μου ζήτησε μία ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ. Η αξία τους ήταν μικρότερη από 300 Ευρώ.
Με αυτή την αφορμή ας κάνω και εγώ ορισμένα ερωτήματα για την υπόθεση του Κυριάκου.
Ερωτήματα που κανένας από τους δημοσιογράφους δεν φαίνεται διατεθειμένος να θέσει.
.........
Αφού ο Κυριάκος την «προφορική» συμφωνία την είχε κλείσει μόνον με τον Χριστοφοράκο. Ή του είπε ο Χριστοφοράκος  «έλα μωρέ όποτε έχεις μας πληρώνεις και αυτοί υπεργολάβοι μας είναι, τίποτε δεν θα πούνε».

3) Οι δύο άλλες εταιρείες – υπεργολάβοι της Siemens από ότι ανακοίνωσε ο Κυριάκος έχουν κόψει τιμολόγια τα οποία όμως αναφέρουν ότι έχουν προσφερθεί υπηρεσίες. Τα τιμολόγια είναι πώλησης αγαθών ή υπηρεσιών. Και κυρίως για τις υπηρεσίες έχει γίνει κάποια σύμβαση; Γιατί ξέρω ότι πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη σύμβαση η οποία θα πρέπει να έχει κατατεθεί στην εφορία. Και συνήθως οι συμβάσεις αυτές αναφέρουν και τους οικονομικούς όρους δηλαδή πως και πότε γίνονται οι πληρωμές. Συμβάσεις για την παροχή υπηρεσιών με τους υπεργολάβους της Siemens ο Κυριάκος έκανε;;;

4) ....Εμάς γιατί η εφορία μας σκίζει για ασήμαντες αφορμές και ρίχνει βιβλία;;

5) Ο Κυριάκος πλήρωσε τα τιμολόγια με προσωπική επιταγή. ΕΕΕΠΠΠΠΠΠ, για δίγραμμες πάνω από 15.000 δεν έχεις ακούσει Κυριάκο;;

Και καλά ο Κυριάκος δεν είχε ακούσει γιατί δεν ασχολείται με την πεζή καθημερινότητα και τα προβλήματα της πιάτσας. Αλλά στο λογιστήριο της Siemens πως δέχθηκαν μη δίγραμμη επιταγή και την εισέπραξαν;; Δεν έπρεπε να του την γυρίσουνε πίσω;;;

6) Μαθαίνουμε ότι είχε εκδοθεί πιστωτικό τιμολόγιο το οποίο βρέθηκε στο παραλογιστήριο της Siemens. Πότε εκδόθηκε αυτό το τιμολόγιο;; Και κυρίως σε τι αναφέρονταν;

Για ηλίθιους μας περνάει ο Κυριάκος;;
Καλώς.

Αφού θέλει να είναι καθαρός ας δώσει στην δημοσιότητα τους λογαριασμούς του ΟΤΕ, τα logs του τηλεφωνικού κέντρου και τα logs του server. Για να δούμε τι ακριβώς λειτουργούσε κατά την προεκλογική περίοδο.

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ζητάμε, ε Κυριάκο;;;;

Βολταίρο, 98% μαζί σου.
Το 2% δεν αξίζει ούτε να το συζητάμε.

Προσθέτω μόνο:
Οι δημοσιογράφοι ρωτάνε αυτά που ΠΡΕΠΕΙ να ρωτήσουν.
Δεν είναι μόνο ο Κυριάκος το πρόβλημα. ΟΛΟΥΣ, αν τους ψάξεις, τέτοιες ιστορίες θα βρεις. Και μη βάζουμε και τον εισαγγελέα που έψαξε "υπεράνω"....  Και εκεί διάφορα παίζονται.

Το "Έλα μωρέ, όποτε έχεις μας τα δίνεις", είναι συνηθισμένο, σε φερέγγυους πελάτες.  Δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι εσωτερικό στη Siemens, ΠΩΣ το λογιστικό/ταμειακό τους σύστημα (σίγουρα μηχανογραφημένο) ΔΕΧΤΗΚΕ αυτού του είδους το διακανονισμό. Με ποιανού την υπογραφή δηλαδή.

Οι άλλες δύο εταιρείες (δε τα έχω διαβάσει ή δει στην TV), είναι υπεργολάβοι της Siemens - τους ανέθεσε η Siemens τη δουλειά, ή ο Κυριάκος?  Συνάγω (και μάλλον έτσι πρέπει να είναι) ότι τους την ανέθεσε η Siemens.  Σιγά μην έψαχνε ο Κυριάκος ποιό συνεργείο θα έβαζε να του εγκαταστήσει το δίκτυο.  Γιατί να το κάνει αυτός?  Για οικονομία, δηλαδή για να μη βγάλει η Siemens από την "καμπούρα" του το καπέλο που πάντα (και δικαίως) μπαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις?  ("Δικαίως" γιατί άμα έχεις (σα Siemens) τη συνολική ευθύνη για τη δουλειά, πρέπει να πληρώνεσαι γι' αυτό).

ΕΜΑΣ η εφορία μας σκίζει γιατί δεν είμαστε Κυριάκος ή Siemens.  Τι απορία είναι αυτή?

Η επιταγή (που έστω, δεν ήταν δίγραμμη), που είναι? να την πάρει η "ερευνώσα αρχή" από την τράπεζα, και να δημοσιοποιήσει και την εμπρός, και την πίσω όψη της. Πουν' τη?

Το πιστωτικό τιμολόγιο είναι πράγματι ένα ΠΟΛΥ ενδιαφέρον στοιχείο....  Για να δούμε τι τους ξέφυγε δηλαδή, όχι ότι κάτι σημαίνει!

"Καλώς" στο ότι μας περνάει για ηλίθιους?  Ε, όχι ρε φίλε, πως το λες αυτό?  Σε περνάνε για ηλίθιο, στο δείχνουν, και λες "καλώς"?

Τα logs του Τ/Κ και των λογαριασμών δεν μπορούν να δοθούν.
Είναι "προσωπικά δεδομένα".
Σκέψου δηλαδή να βγει απ' αυτά ότι υπάρχει και Μόνικα στη μέση!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τελικά την έδωσες την προκαταβολή για τις κουρτίνες?
Εμένα επειδή ήταν κολλητή μου η ράφτρα μου έκοψαν Δελτίο αποστολής για δοκιμή (Demo) και επιστροφή.....
Μου είπε, πάρτα, δοκίμασέ τα και εάν μετά από καμμιά 20άρια χρόνια δε σου αρέσουν μου τα επιστρέφεις ρε αδερφέ........Δε χανόμαστε........ Φερέγγυος είσαι, κουρτίνες είναι που αλλού θα τις πουλήσεις...........................................

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Οικονομοτεχνική ανάλυση, δεν θα κάνω.
Αλλά μου φαίνεται ότι την έννοια της λέξης "πίστωση" στην ελληνική αγορά, δεν την κατέχουν όλοι.
Τα τιμολόγια κόβονται όποτε γουστάρουν τα λογιστήρια και ας ξεχάσουμε εν μέρει τα συνοδευτικά παραστατικά κλπ κλπ.
Οι μεγάλες εταιρίες, κάνουν ΤΙΣ ρεμούλες και φυσικά και δεν είναι τυπικές σε τέτοια μικρά θέματα, άλλο που εμείς επειδή εμπλέκεται ένα πολιτικό πρόσωπο, νομίζουμε ότι είναι big deal.
Πότε πληρώνονται οι υπεργολάβοι ? Συμφωνία ? Τί λέτε ρε παιδιά ? Πώς νομίζετε ότι έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει το χάλι με τα δάνεια ?
Μετρητά έχουν μόνο οι τράπεζες κι αυτές με παραγγελία σε μεγάλα ποσά. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (και αλλού, αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα μας).

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πριν από λίγο καιρό πήγα να πάρω κάτι κουρτίνες για το σπίτι. Τις παρήγγειλα και το κατάστημα μου ζήτησε μία ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ. Η αξία τους ήταν μικρότερη από 300 Ευρώ.
Με αυτή την αφορμή ας κάνω και εγώ ορισμένα ερωτήματα για την υπόθεση του Κυριάκου.
Ερωτήματα που κανένας από τους δημοσιογράφους δεν φαίνεται διατεθειμένος να θέσει.
1) Όλες οι επιχειρήσεις πριν να κάνουν μία τόσο σημαντική αγορά παίρνουν προσφορές. Τι διάολο, μπογιατζή να βάψεις το σπίτι σου παίρνεις και ζητάς προσφορά. Ο Κυριάκος τόσο σίγουρος ήταν ότι μόνον η Siemens είχε τον εξοπλισμό που ήθελε και ότι εκεί θα εύρισκε τις καλλίτερες τιμές ώστε δεν ζήτησε προσφορά από κάποιον άλλο προμηθευτή;
2) Ο Κυριάκος ισχυρίζεται ότι έκανε διακανονισμό προφορικά να αγοράσει και να παραλάβει τον εξοπλισμό και να τον ξεπληρώσει στο σύνολο του αργότερα. Πότε;; Αφήστε αυτό έχει μείνει αόριστο.
Και ρωτάω εγώ: «Μα καλά, με τέτοια παραγγελία προκαταβολή δεν του ζήτησε κανένας;;; Και καλά η Siemens πες ότι είναι μεγάλη εταιρεία και δεν πολυενδιαφέρεται για τέτοια ποσά,  όμως οι άλλες δύο εταιρείες που είναι υπεργολάβοι της Siemens κάνανε την δουλειά χωρίς να πάρουνε φράγκο;; Πως ξέρανε ότι θα πληρωθούνε;;  Και κυρίως το πότε θα πληρωθούνε;
Αφού ο Κυριάκος την «προφορική» συμφωνία την είχε κλείσει μόνον με τον Χριστοφοράκο. Ή του είπε ο Χριστοφοράκος  «έλα μωρέ όποτε έχεις μας πληρώνεις και αυτοί υπεργολάβοι μας είναι, τίποτε δεν θα πούνε».
3) Οι δύο άλλες εταιρείες – υπεργολάβοι της Siemens από ότι ανακοίνωσε ο Κυριάκος έχουν κόψει τιμολόγια τα οποία όμως αναφέρουν ότι έχουν προσφερθεί υπηρεσίες. Τα τιμολόγια είναι πώλησης αγαθών ή υπηρεσιών. Και κυρίως για τις υπηρεσίες έχει γίνει κάποια σύμβαση; Γιατί ξέρω ότι πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη σύμβαση η οποία θα πρέπει να έχει κατατεθεί στην εφορία. Και συνήθως οι συμβάσεις αυτές αναφέρουν και τους οικονομικούς όρους δηλαδή πως και πότε γίνονται οι πληρωμές. Συμβάσεις για την παροχή υπηρεσιών με τους υπεργολάβους της Siemens ο Κυριάκος έκανε;;;
4) Γιατί τα τιμολόγια των υπεργολάβων βρέθηκαν στα γραφεία της Siemens; Και πρόκειται για τα πρωτότυπα, δηλαδή αυτά που θα έπρεπε να είχε ο Κυριάκος στο γραφείο του;;  Ή πρόκειται για τα αντίγραφα των υπεργολάβων που σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να βρίσκονταν στην νόμιμη έδρα τους;; Δεν πρέπει να επέμβει  η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (πρώην  ΣΔΟΕ);; Εμάς γιατί η εφορία μας σκίζει για ασήμαντες αφορμές και ρίχνει βιβλία;;
5) Ο Κυριάκος πλήρωσε τα τιμολόγια με προσωπική επιταγή. ΕΕΕΠΠΠΠΠΠ, για δίγραμμες πάνω από 15.000 δεν έχεις ακούσει Κυριάκο;;
Και καλά ο Κυριάκος δεν είχε ακούσει γιατί δεν ασχολείται με την πεζή καθημερινότητα και τα προβλήματα της πιάτσας. Αλλά στο λογιστήριο της Siemens πως δέχθηκαν μη δίγραμμη επιταγή και την εισέπραξαν;; Δεν έπρεπε να του την γυρίσουνε πίσω;;; Η ΥΠ.Ε.Ε. δεν έπρεπε να επεμβεί;
6) Μαθαίνουμε ότι είχε εκδοθεί πιστωτικό τιμολόγιο το οποίο βρέθηκε στο παραλογιστήριο της Siemens. Πότε εκδόθηκε αυτό το τιμολόγιο;; Και κυρίως σε τι αναφέρονταν; Εμπορεύματα ή υπηρεσίες;; Πολύ θα θέλαμε να μαθέναμε το περιεχόμενο του.
7) Ο Κυριάκος ισχυρίζεται ότι ο εξοπλισμός που αγόρασε δεν χρησιμοποιήθηκε για την προεκλογική του εκστρατεία. Από ότι μάθαμε δημοσιογραφικά ένα από τα τιμολόγια εκδόθηκε 2 ημέρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση των εκλογών και ένα άλλο 5 ημέρες αφού είχαν κλείσει οι κάλπες.
Δεν μάθαμε όμως ποιο τιμολόγιο ήταν το ένα και ποιο το άλλο.
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να αγοράστηκε ο εξοπλισμός και να παραδόθηκε πριν τις εκλογές και να τον εγκατέστησε μετά; Υπάρχει περίπτωση πρώτα να αγόρασε τους Η/Υ και μετά από 2 μήνες να έστησε το δίκτυο;;;
Για ηλίθιους μας περνάει ο Κυριάκος;;
Καλώς.
Αφού θέλει να είναι καθαρός ας δώσει στην δημοσιότητα τους λογαριασμούς του ΟΤΕ, τα logs του τηλεφωνικού κέντρου και τα logs του server. Για να δούμε τι ακριβώς λειτουργούσε κατά την προεκλογική περίοδο.
Και για να δούμε κάτι άλλο: Πόσα τηλεφωνήματα έγιναν μέσω του εξοπλισμού αυτού κατά την προεκλογική περίοδο και γίνονται μηνιαία τώρα; Πόσα τηλεφωνήματα δέχθηκε το κέντρο την προεκλογική περίοδο και πόσα δέχεται μηνιαίως τώρα;
Έτσι για να φανεί αν το τηλεφωνικό κέντρο χρειάζεται και τώρα.
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ζητάμε, ε Κυριάκο;;;;

Έλα ρε Βολταίρο, αφού τα ξέρεις...
Αν ήσουν κολλητός του κουρτινά ή ο κουρτινάς απέβλεπε σε κάτι από εσένα (πχ αν ήσουν δ/ντης καταστήματος τράπεζας και ο κουρτινάς ήθελε δάνειο) να δεις πόσο ωραία σου κόβει από την τιμή, δεν κόβει απόδειξη και σου λέει "μου τα φέρνεις όταν έχεις"...Για ποια προκαταβολή μιλάμε;
Τα ίδια σε όλες τις επιχειρήσεις, από το μπακάλικο έως τη μεγαλύτερη τράπεζα...
Ποιος διαδικασίες και @@ καλυβιώτικα;
Δεν πάει να τραβάει τις κωλότριχές του ο λογιστής, να απειλεί με αυτοκτονία ο νομικός σύμβουλος, αν ο ceo κρίνει ότι η συγκεκριμένη συναλλαγή θα έχει πολλαπλάσια παράπλευρα ωφέλη για την εταιρεία και κυρίως για τον ίδιο, πάνε στο διάολο και οι προκαταβολές και οι δίγραμμες και οι εξασφαλίσεις...
Ο χριστοφοράκος έκανε επένδυση όχι απλά στον κυριάκο αλλά μέσω αυτού στην πολυπλόκαμη και ισχυρή οικογένεια που ανήκει......Και αν δεν έψαχναν την υπόθεση από τη μητρική ώστε να αναγκαστούν οι δικοί μας με τεράστια απροθυμία να ψάξουν για τα μάτια του κόσμου, ίσως και να του έβγαινε...
Να θυμηθούμε τι γινόταν με τα δάνεια της αγροτικής σε πρώην πρόεδρο του Μπάογκ;
Που δίνονταν ενάντια σε κάθε όχι απλά τραπεζική αλλά και κοινή λογική;
Ή μήπως δεν ξέρεις  με ποια ευκολία δανείζουν τράπεζες συγγενείς και φίλους μεγαλομετόχων και δ/ντικών στελεχών για να εξασφαλίσουν μια προαγωγή;

Έχουμε συνηθίσει να μιλάμε για διεφθαρμένους μπάτσους, δικαστές, πολεοδόμους, εφοριακούς...

Και δεν ξέρουμε ή όσοι ξέρουν σιωπούν για τη διαφθορά στον ιδιωτικό τομέα...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εμένα πάντως ο Κυριάκος μου έστειλε χρόνια πολλά και στην γιορτή μου και στα γενέθλιά μου με SMS (όχι από 4ψήφιο...), οπότε τον αγαπάω και παρακαλώ μην τον πυροβολείτε....

:2funny: :2funny: :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Α καλά, εσυ είσαι τυχερός.
Εμένα μου στέλνει ο πατέρας του  :headbang: :headbang: :headbang:
[move] :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:[/move]

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Να και ο αντιπερισπασμόοοοοοοοοοοοος!

Στην υπόθεση της Siemens φέρεται να εμπλέκεται και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου έχει στα χέρια του τέσσερα ανεξόφλητα τιμολόγια που αφορούν τον κ. Τσοχατζόπουλο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο κ. Αθανασίου έχει ζητήσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα συγκεκριμένα τιμολόγια από τον κ. Χριστοφοράκο, ο οποίος εκλήθη εκ νέου στο εισαγγελικό γραφείο.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι το πρώην ανώτερο στέλεχος της Siemens όχι μόνο επιβεβαίωσε την πρακτική των "δώρων" προς πολιτικούς, αλλά τη χαρακτήρισε και συνήθη πρακτική της εταιρείας.

Ακόμα, ο κ. Χριστοφοράκος υποστήριξε ότι τέτοιου είδους "δώρα" δεν αποτελούν επιλήψιμες πράξεις ή προσπάθεια παράνομης χρηματοδότησης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ακόμα, ο κ. Χριστοφοράκος υποστήριξε ότι τέτοιου είδους "δώρα" δεν αποτελούν επιλήψιμες πράξεις ή προσπάθεια παράνομης χρηματοδότησης.

Μα είναι δεδομένο ότι η "δωρο"δοκία δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα........

Ρε τι γίνεται σε αυτή την πουτάνα χώρα........
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Να και ο αντιπερισπασμόοοοοοοοοοοοος!

Στην υπόθεση της Siemens φέρεται να εμπλέκεται και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου έχει στα χέρια του τέσσερα ανεξόφλητα τιμολόγια που αφορούν τον κ. Τσοχατζόπουλο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο κ. Αθανασίου έχει ζητήσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα συγκεκριμένα τιμολόγια από τον κ. Χριστοφοράκο, ο οποίος εκλήθη εκ νέου στο εισαγγελικό γραφείο.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι το πρώην ανώτερο στέλεχος της Siemens όχι μόνο επιβεβαίωσε την πρακτική των "δώρων" προς πολιτικούς, αλλά τη χαρακτήρισε και συνήθη πρακτική της εταιρείας.

Και πως θα μπορούσε μωρέ να αποκαταστήσε το κορίτσι, ο Άκης?
650.000 € κόστισε μόνο ο γάμος στο Παρίσι.....
Ενα δωράκιπήρε μωρε το παιδί, ο Σημίτης ήταν πιο ωραίος και η υπόλοιπη παρέα?
Να μην πάρει ενα δωράκι κατα τις διδαχές του μεγάλου σοσιαλιστή αρχηγού τη Δήμητρας , Αντρέα Π. ( βλ Μαυράκης ΔΕΗ κά)
Παρακαλώ τους μοντ να αλλάξουν τον τίτλο σε διαφορά των σοσιαλιστών του ΠΑΣΟΚ.....

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
650.000 € κόστισε μόνο ο γάμος στο Παρίσι.....

Γι'αυτό τον γάμο έχω ακούσει τουλάχιστον 10 διαφορετικές τιμολογήσεις...Η χαμηλότερη 70.000.000δρχ,και η υψηλοτερη 800.000.000 δρχ!Από 200.000€-2.350.000€!!!Ποια είναι η σωστή τιμή τελικά;

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Γι'αυτό τον γάμο έχω ακούσει τουλάχιστον 10 διαφορετικές τιμολογήσεις...Η χαμηλότερη 70.000.000δρχ,και η υψηλοτερη 800.000.000 δρχ!Από 200.000€-2.350.000€!!!Ποια είναι η σωστή τιμή τελικά;
Εγώ έδωσα την μέση τιμή, χωρίς τα αεροπορικά εισητήρια, ψώνια βιάγκρα προσθετικές πέους , παπαδες κλπ.
Μάγκας ο Άκης ε? Που βγαίνει τώρα και κριτικάρει τους άλλους ώς αθώα περιστερά.
Και να ήταν ο μόνος σοσιαλιστής.....

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ο Τσοχατζόπουλος εκλέγεται από το 1981 συνεχώς βουλευτής,έχει περάσει από πολλά υπουργεία,δε δικαιούται να έχει λεφτά;Χώρια τι είχε η γυναίκα του που δεν τα ξέρουμε.Επειδή λοιπόν δεν ξέρω τα οικονομικά κανενός,αποφεύγω κουτσομπολιά τέτοιου είδους.Κι εδώ κάποιοι πάνε κάθε μήνα με 3-4 C.T για 2ωρα και τρίωρα,μήπως και αυτοί πρέπει να κατηγορηθούν για παράνομο πλουτισμό;Προσωπικά δε θα το έκανα ποτέ για κανέναν διότι απλώς δεν ξέρω τίποτα για την προσωπική τους ζωή.Μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη τελεσίδικα για όσους κατηγορούνται ή θα κατηγορηθούν,ας κρατάμε μικρό καλάθι.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
o Kος....Τ*******, ξεπλενει μαυρο χρημα μεσα απο την επιχειρηση E******* (ΕΠΙΠΛΑ).
ρωτηστε τον Κο κ******** (ιδιοκτητη της επιχειρησης)να σας πει... δεν εχει λογο να το κρυβει τωρα πια, γιατι καπου δεν τα βρισκουνε τωρα πια.....
και αυτα που λεω δεν ειναι ραδιο αρβυλα!! :sunglasses:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αναρωτιέμαι , σαν κοινωνία είχαμε ανάγκη , δεν κρατιόμασταν , έπρεπε οπωσδήποτε να βγει βουλευτής ο Κυριάκος ? Δεν μπορούσαμε χωρίς αυτόν ?
Τόση πια επιθυμία για προσφορά από τους γόνους ...

και ομως το μεγα σκανδαλο ειναι οι Μπαρμπηδες!! Αφου βαλαμε τον Μιλτιαδη στην θέση του πατερα να μας εξαφανισει εεε να μας εξασφαλίσει βαλαμε και τον γερολυκο σε εκλογιμη θεση στο ψηφοδέλτιο της Ευρωβουλης να εξασφαλιστουν και οι Ευρωπαιοι

Οκ να εξασφαλιστει η οικογενεια αλλα τουλάχιστον δεν στελναμε τον Μιλτιαδη που ειναι νεος στις Βρυξελλες να ψηθει πολιτικα ο ανθρωπος, να κανει και καμια γνωριμια με κανα ξένο  μπας και κατεβασει καμια νεα ιδεα!! Στειλαμε τον πρεσβυτερο εξω για τα ενσημα και για να βρισκει φθηνοτερα φαρμακα!!!

ΥΓ Δεν ειμαι Πασόκα δεν ειμαι ΚΚΕ (ουτε λΑΟΣ ουτε Συριζα) ειμαι οτι ειμαι ............ οποτε συμφωνω να αλλαξει ο τιλος, απλα βγαλτε το "της ΝΔ"

ΥΓ2 Ο τζοχατζοπουλος ηταν υπουργος Εθνικης Αμυνας ;)

ΥΓ3 και ο Κακλαμανης απο ενα διαμερισμα στην πευκη πριν 10 χρονια σημερα εχει βιλλα!! Αλλα με ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και σκληρη δουλεια ΟΛΟΙ ΜΑΣ μπορουμε να κανουμε μια βιλλα  :headbang:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Μ αυτή την ηθική …απαξία της πολιτικής …και βέβαια την «κατάχρηση εξουσίας» …ποιος δικαστής θα ασχοληθεί!

. "Μετά το υπέροχο βράδυ στο σπίτι σου, να τακτοποιήσεις την υπόθεσή μου μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι... Η Παναγιώτα σου"!

( το ηλεκτρονικό ραβασάκι σε ηλεκτρονικό υπολογιστή πρωην κυβερνητικού στελέχους )

Και άλλες σημειώσεις στο υπολογιστή του!!!

- «Υπενθύμιση. Οι ξανθιές βδέλες εξαγοράζουν τις π…ες τους με μπαράζ στις φυλλάδες. Φυλάξου, φίλε Χρήστο».

- «Φίλε Χρήστο, μερικές γυναίκες ρουφάνε το αίμα σαν τις βδέλες. Συνήθως έχουν ξανθιές τρίχες και είναι σαν Ρωσίδες μοντέλες. Εχουν σίγουρο σύστημα. Παίρνουν π…ες και μετά ταΐζουν τις φυλλάδες για να τα αρπάξουν χοντρά. Φύλαξε τον κώλο σου». Σεξουαλικές ορμές και επιδόσεις που ξεπερνούν και αυτές του Κώστα Βαρβάτου, του ανερχόμενου πορνοσταρ της ελληνικής πορνοβιομηχανίας , φαίνεται οτι είχε ο πρώην γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού με την «γοητεία» που έχει η υπόσχεση ενός διορισμού στο δημόσιο … μετά τα όσα αποκαλύπτουν οι ηλεκτρικοί του υπολογιστές!

Έτσι ο παρ ολίγον αυτόχειρας πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου πολιτισμού και επίλεκτο στέλεχος της αυλής Καραμανλή – Νατάσας , που έχει «στείλει» ή κοντεύει να στείλει μισή «ντουζίνα» κόσμο στην φυλακή για μια «ΤΣΟΝΤΑ» , οταν καταχραστές και άλλα λαμόγια κλοπής δημοσίου χρήματος αποφυλακίζονται με διαδικασίες εξπρές ή δεν μπαίνουν καν στην Φυλακή με την μέθοδο της οικονομικής εγγυοδοσίας , απολαμβάνει μιας πρωτοφανούς «δικαστικής» προστασίας !

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Οι σημειώσεις της Εύης Τσέκου...
.
"Υποτιμάς τους ανθρώπους και κακοποιείς βάναυσα το κορμί και την ψυχή τους!"
.
Η Εύη Τσέκου γράφει στις σημειώσεις της οι οποίες βρέθηκαν στον υπολογιστή της:
«Εγώ δεν είμαι εκβιάστρια, ούτε και πουτάνα».
Και αναφερόμενη στον Χρ. Ζαχόπουλο προσθέτει:
«Εσύ με κατάντησες έτσι, που δεν έκανες τίποτα απολύτως, μα τίποτα! Και όταν έμαθα για την Κοκολάκη, ε τότε αποφάσισα να σου δώσω ένα μάθημα ζωής, που δεν θα ξεχάσεις ποτέ. Γιατί δεν μπορείς να υποτιμάς τους ανθρώπους και να κακοποιείς βάναυσα το κορμί τους, την καρδιά και την ψυχή τους».
Επίσης γράφει:
-Αυτή έστελνε μηνύματα και υπήρχαν συχνά τηλεφωνήματα με τα συνήθη γελοία χαριεντίσματα του χοντρού.
-Ηρθε στο γραφείο και άφησε όλα τα υπονοούμενα με ένα φοβερό θράσος.
-Μετά της ζήτησες να διακόψετε, με την υπόσχεση ότι θα την «τακτοποιήσεις».
-Τηλέφωνο στην ονομαστική εορτή της.
-Πόσο απερίσκεπτος και ανεύθυνος, πόσο κάθαρμα μπορεί να είναι ένα δημόσιο πρόσωπο εξουσίας που βάζει στο σπίτι του και στο συζυγικό του κρεβάτι γυναίκα παντρεμένη με μπάτσο, με παιδιά, συμβασιούχο ωρομίσθια.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ακομη συζητατε γι αυτην την υποθεση;
η τζεκου κατηγορηθηκε για συμμετοχη σε αυτοκτονια: επεισε ή βοηθησε δηλαδη καποιον να αυτοκτονησει.
ποιος ειναι ο καποιος;αυτος τον οποιο εκβιαζε να τη διορισει.
πως γινεται τωρα να εκβιαζεις καποιον να κανει κατι για εσενα και συγχρονως να τον προτρεπεις να αυτοκτονησει,οποιος το καταλαβει δωρο μια νυχτα με λιλα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Νέα "απαλλοτρίωση» προϊόντων από σούπερ μάρκετ, σήμερα στον Άγιο Παντελεήμονα

Νεαροί αφαίρεσαν σήμερα το πρωί, προϊόντα από τα σούπερ μάρκετ «Dia» και «Βερόπουλος» στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και επιχείρησαν να τα μοιράσουν σε λαϊκή αγορά, στην οδό Μιχαήλ Βόδα αλλά έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τα παρατήσουν και να φύγουν.

Στο βρήκαμε την ανακοίνωση που ακολουθεί:
Επιτέλους! Οι μεγαλοκαρχαρίες των σούπερ μάρκετ και των εταιρειών τροφίμων «πάγωσαν» τις τιμές των προϊόντων τους!
Κάποιοι μάλιστα φάνηκαν πιο γαλαντόμοι και μειώσαν τις τιμές τους, προκειμένου να αυξηθεί η «αγοραστική δύναμη» των καταναλωτών.
Με πιο απλά λόγια: να κονομάνε περισσότερα! Επειδή ξέρουμε ότι κανένας δεν παίρνει στα σοβαρά όλες αυτές τις μπούρδες για δήθεν μειώσεις τιμών, εφαρμόζουμε και πάλι στην πράξη, την δική μας "δέσμη μέτρων" κατά της ακρίβειας, με απαλλοτρίωση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης από μεγάλο σούπερ μάρκετ.

Υ.Γ. Όσον αφορά τα καλυμμένα μας πρόσωπα, έχουμε να πούμε τα εξής: Κατανοώντας πως η κοινωνία είναι ακόμα ανέτοιμη και αμήχανη να αφουγκραστεί και να στηρίξει τέτοια γεγονότα, κρίνουμε σκόπιμο να πάρουμε τα στοιχειώδη μέτρα για την ασφάλειά μας, απέναντι στα συστήματα ασφαλείας και τους μηχανισμούς καταστολής, προκειμένου να συνεχίσουμε να ζούμε και να δρούμε ελεύθεροι.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΜΑΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ

Οργισμένοι αναρχικοί ενάντια στην ακρίβεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom