Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Τελικά την έδωσες την προκαταβολή για τις κουρτίνες?
Πριν από λίγο καιρό πήγα να πάρω κάτι κουρτίνες για το σπίτι. Τις παρήγγειλα και το κατάστημα μου ζήτησε μία ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ. Η αξία τους ήταν μικρότερη από 300 Ευρώ.
Με αυτή την αφορμή ας κάνω και εγώ ορισμένα ερωτήματα για την υπόθεση του Κυριάκου.
Ερωτήματα που κανένας από τους δημοσιογράφους δεν φαίνεται διατεθειμένος να θέσει.
.........
Αφού ο Κυριάκος την «προφορική» συμφωνία την είχε κλείσει μόνον με τον Χριστοφοράκο. Ή του είπε ο Χριστοφοράκος «έλα μωρέ όποτε έχεις μας πληρώνεις και αυτοί υπεργολάβοι μας είναι, τίποτε δεν θα πούνε».
3) Οι δύο άλλες εταιρείες – υπεργολάβοι της Siemens από ότι ανακοίνωσε ο Κυριάκος έχουν κόψει τιμολόγια τα οποία όμως αναφέρουν ότι έχουν προσφερθεί υπηρεσίες. Τα τιμολόγια είναι πώλησης αγαθών ή υπηρεσιών. Και κυρίως για τις υπηρεσίες έχει γίνει κάποια σύμβαση; Γιατί ξέρω ότι πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη σύμβαση η οποία θα πρέπει να έχει κατατεθεί στην εφορία. Και συνήθως οι συμβάσεις αυτές αναφέρουν και τους οικονομικούς όρους δηλαδή πως και πότε γίνονται οι πληρωμές. Συμβάσεις για την παροχή υπηρεσιών με τους υπεργολάβους της Siemens ο Κυριάκος έκανε;;;
4) ....Εμάς γιατί η εφορία μας σκίζει για ασήμαντες αφορμές και ρίχνει βιβλία;;
5) Ο Κυριάκος πλήρωσε τα τιμολόγια με προσωπική επιταγή. ΕΕΕΠΠΠΠΠΠ, για δίγραμμες πάνω από 15.000 δεν έχεις ακούσει Κυριάκο;;
Και καλά ο Κυριάκος δεν είχε ακούσει γιατί δεν ασχολείται με την πεζή καθημερινότητα και τα προβλήματα της πιάτσας. Αλλά στο λογιστήριο της Siemens πως δέχθηκαν μη δίγραμμη επιταγή και την εισέπραξαν;; Δεν έπρεπε να του την γυρίσουνε πίσω;;;
6) Μαθαίνουμε ότι είχε εκδοθεί πιστωτικό τιμολόγιο το οποίο βρέθηκε στο παραλογιστήριο της Siemens. Πότε εκδόθηκε αυτό το τιμολόγιο;; Και κυρίως σε τι αναφέρονταν;
Για ηλίθιους μας περνάει ο Κυριάκος;;
Καλώς.
Αφού θέλει να είναι καθαρός ας δώσει στην δημοσιότητα τους λογαριασμούς του ΟΤΕ, τα logs του τηλεφωνικού κέντρου και τα logs του server. Για να δούμε τι ακριβώς λειτουργούσε κατά την προεκλογική περίοδο.
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ζητάμε, ε Κυριάκο;;;;
Εμένα επειδή ήταν κολλητή μου η ράφτρα μου έκοψαν Δελτίο αποστολής για δοκιμή (Demo) και επιστροφή.....Τελικά την έδωσες την προκαταβολή για τις κουρτίνες?
Πριν από λίγο καιρό πήγα να πάρω κάτι κουρτίνες για το σπίτι. Τις παρήγγειλα και το κατάστημα μου ζήτησε μία ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ. Η αξία τους ήταν μικρότερη από 300 Ευρώ.
Με αυτή την αφορμή ας κάνω και εγώ ορισμένα ερωτήματα για την υπόθεση του Κυριάκου.
Ερωτήματα που κανένας από τους δημοσιογράφους δεν φαίνεται διατεθειμένος να θέσει.
1) Όλες οι επιχειρήσεις πριν να κάνουν μία τόσο σημαντική αγορά παίρνουν προσφορές. Τι διάολο, μπογιατζή να βάψεις το σπίτι σου παίρνεις και ζητάς προσφορά. Ο Κυριάκος τόσο σίγουρος ήταν ότι μόνον η Siemens είχε τον εξοπλισμό που ήθελε και ότι εκεί θα εύρισκε τις καλλίτερες τιμές ώστε δεν ζήτησε προσφορά από κάποιον άλλο προμηθευτή;
2) Ο Κυριάκος ισχυρίζεται ότι έκανε διακανονισμό προφορικά να αγοράσει και να παραλάβει τον εξοπλισμό και να τον ξεπληρώσει στο σύνολο του αργότερα. Πότε;; Αφήστε αυτό έχει μείνει αόριστο.
Και ρωτάω εγώ: «Μα καλά, με τέτοια παραγγελία προκαταβολή δεν του ζήτησε κανένας;;; Και καλά η Siemens πες ότι είναι μεγάλη εταιρεία και δεν πολυενδιαφέρεται για τέτοια ποσά, όμως οι άλλες δύο εταιρείες που είναι υπεργολάβοι της Siemens κάνανε την δουλειά χωρίς να πάρουνε φράγκο;; Πως ξέρανε ότι θα πληρωθούνε;; Και κυρίως το πότε θα πληρωθούνε;
Αφού ο Κυριάκος την «προφορική» συμφωνία την είχε κλείσει μόνον με τον Χριστοφοράκο. Ή του είπε ο Χριστοφοράκος «έλα μωρέ όποτε έχεις μας πληρώνεις και αυτοί υπεργολάβοι μας είναι, τίποτε δεν θα πούνε».
3) Οι δύο άλλες εταιρείες – υπεργολάβοι της Siemens από ότι ανακοίνωσε ο Κυριάκος έχουν κόψει τιμολόγια τα οποία όμως αναφέρουν ότι έχουν προσφερθεί υπηρεσίες. Τα τιμολόγια είναι πώλησης αγαθών ή υπηρεσιών. Και κυρίως για τις υπηρεσίες έχει γίνει κάποια σύμβαση; Γιατί ξέρω ότι πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη σύμβαση η οποία θα πρέπει να έχει κατατεθεί στην εφορία. Και συνήθως οι συμβάσεις αυτές αναφέρουν και τους οικονομικούς όρους δηλαδή πως και πότε γίνονται οι πληρωμές. Συμβάσεις για την παροχή υπηρεσιών με τους υπεργολάβους της Siemens ο Κυριάκος έκανε;;;
4) Γιατί τα τιμολόγια των υπεργολάβων βρέθηκαν στα γραφεία της Siemens; Και πρόκειται για τα πρωτότυπα, δηλαδή αυτά που θα έπρεπε να είχε ο Κυριάκος στο γραφείο του;; Ή πρόκειται για τα αντίγραφα των υπεργολάβων που σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να βρίσκονταν στην νόμιμη έδρα τους;; Δεν πρέπει να επέμβει η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ);; Εμάς γιατί η εφορία μας σκίζει για ασήμαντες αφορμές και ρίχνει βιβλία;;
5) Ο Κυριάκος πλήρωσε τα τιμολόγια με προσωπική επιταγή. ΕΕΕΠΠΠΠΠΠ, για δίγραμμες πάνω από 15.000 δεν έχεις ακούσει Κυριάκο;;
Και καλά ο Κυριάκος δεν είχε ακούσει γιατί δεν ασχολείται με την πεζή καθημερινότητα και τα προβλήματα της πιάτσας. Αλλά στο λογιστήριο της Siemens πως δέχθηκαν μη δίγραμμη επιταγή και την εισέπραξαν;; Δεν έπρεπε να του την γυρίσουνε πίσω;;; Η ΥΠ.Ε.Ε. δεν έπρεπε να επεμβεί;
6) Μαθαίνουμε ότι είχε εκδοθεί πιστωτικό τιμολόγιο το οποίο βρέθηκε στο παραλογιστήριο της Siemens. Πότε εκδόθηκε αυτό το τιμολόγιο;; Και κυρίως σε τι αναφέρονταν; Εμπορεύματα ή υπηρεσίες;; Πολύ θα θέλαμε να μαθέναμε το περιεχόμενο του.
7) Ο Κυριάκος ισχυρίζεται ότι ο εξοπλισμός που αγόρασε δεν χρησιμοποιήθηκε για την προεκλογική του εκστρατεία. Από ότι μάθαμε δημοσιογραφικά ένα από τα τιμολόγια εκδόθηκε 2 ημέρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση των εκλογών και ένα άλλο 5 ημέρες αφού είχαν κλείσει οι κάλπες.
Δεν μάθαμε όμως ποιο τιμολόγιο ήταν το ένα και ποιο το άλλο.
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να αγοράστηκε ο εξοπλισμός και να παραδόθηκε πριν τις εκλογές και να τον εγκατέστησε μετά; Υπάρχει περίπτωση πρώτα να αγόρασε τους Η/Υ και μετά από 2 μήνες να έστησε το δίκτυο;;;
Για ηλίθιους μας περνάει ο Κυριάκος;;
Καλώς.
Αφού θέλει να είναι καθαρός ας δώσει στην δημοσιότητα τους λογαριασμούς του ΟΤΕ, τα logs του τηλεφωνικού κέντρου και τα logs του server. Για να δούμε τι ακριβώς λειτουργούσε κατά την προεκλογική περίοδο.
Και για να δούμε κάτι άλλο: Πόσα τηλεφωνήματα έγιναν μέσω του εξοπλισμού αυτού κατά την προεκλογική περίοδο και γίνονται μηνιαία τώρα; Πόσα τηλεφωνήματα δέχθηκε το κέντρο την προεκλογική περίοδο και πόσα δέχεται μηνιαίως τώρα;
Έτσι για να φανεί αν το τηλεφωνικό κέντρο χρειάζεται και τώρα.
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ζητάμε, ε Κυριάκο;;;;
και είσαι ακόμα καλά?.....μπράβο..γερό κοκκαλο...αντέχεις....μπρρρρρρ.......Α καλά, εσυ είσαι τυχερός.
Εμένα μου στέλνει ο πατέρας του
[move] [/move]
Ακόμα, ο κ. Χριστοφοράκος υποστήριξε ότι τέτοιου είδους "δώρα" δεν αποτελούν επιλήψιμες πράξεις ή προσπάθεια παράνομης χρηματοδότησης.
Να και ο αντιπερισπασμόοοοοοοοοοοοος!
Στην υπόθεση της Siemens φέρεται να εμπλέκεται και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου έχει στα χέρια του τέσσερα ανεξόφλητα τιμολόγια που αφορούν τον κ. Τσοχατζόπουλο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο κ. Αθανασίου έχει ζητήσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα συγκεκριμένα τιμολόγια από τον κ. Χριστοφοράκο, ο οποίος εκλήθη εκ νέου στο εισαγγελικό γραφείο.
Φαίνεται, ωστόσο, ότι το πρώην ανώτερο στέλεχος της Siemens όχι μόνο επιβεβαίωσε την πρακτική των "δώρων" προς πολιτικούς, αλλά τη χαρακτήρισε και συνήθη πρακτική της εταιρείας.
Ακόμα, ο κ. Χριστοφοράκος υποστήριξε ότι τέτοιου είδους "δώρα" δεν αποτελούν επιλήψιμες πράξεις ή προσπάθεια παράνομης χρηματοδότησης.
650.000 € κόστισε μόνο ο γάμος στο Παρίσι.....
Εγώ έδωσα την μέση τιμή, χωρίς τα αεροπορικά εισητήρια, ψώνια βιάγκρα προσθετικές πέους , παπαδες κλπ.Γι'αυτό τον γάμο έχω ακούσει τουλάχιστον 10 διαφορετικές τιμολογήσεις...Η χαμηλότερη 70.000.000δρχ,και η υψηλοτερη 800.000.000 δρχ!Από 200.000€-2.350.000€!!!Ποια είναι η σωστή τιμή τελικά;
Αναρωτιέμαι , σαν κοινωνία είχαμε ανάγκη , δεν κρατιόμασταν , έπρεπε οπωσδήποτε να βγει βουλευτής ο Κυριάκος ? Δεν μπορούσαμε χωρίς αυτόν ?
Τόση πια επιθυμία για προσφορά από τους γόνους ...