Νέα

Πόσο μακριά θα φτάσει ακόμα αυτή η ρεμούλα και η διαφθορά της ΝΔ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 884
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εμπιστεύεστε την Κυβερνηση της ΝΔ?

• Ναι

Ψήφοι: 7 31,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 14 63,6%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 4,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Kαποιοι πρεπει να καταλαβουν οτι και τα 2 κομματα ειναι συνεργαζομενα στο φαγωποτι που στηνεται χρονια.
Τοσα σκανδαλα εχουν γινει εχετε δει ποτε να παει καποιος φυλακη?
Δεν υπαρχει δεξια-αριστερα.Δεν υπαρχουν ιδεολογιες.
Υπαρχει το χρημα στη μεση που τα κανει ολα μελι γαλα.
Βλεπουμε καθε μερα αιχμες και απο τα 2 κομματα στα ΜΜΕ και καθε μεσημερι τα πινουν στη βουλη ολοι μαζι.
Στην υγεια του βλακα του ελληνα λοιπον.
Αντε να βαλουμε και τον Χατζηνικολαου στη βουλη,τον αυτια,τη ζετα μακρυπουλια αφου αυτοι μας αξιζουν.
Μια ειναι η λυση για πληρης αλλαγη της οικογενειοκρατειας σαυτο τον τοπο.
Να χυθει αιμα στα λαμογια με παραδειγματικες εκρηξεις βιας απο το λαο.
Δε νομιζω να απεχουμε πολυ απο κατι αλλες χωρες της λατινικης αμερικης που βγαινουνε στο δρομο οι απελπισμενοι και γινεται της πουτανας.
Εκει οδηγουμεθα κυριοι..

Δε διαφωνώ μαζί σου.Αλλά έχεις να προτίνεις κάτι συγκεκριμένο;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ποια ήταν τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ φίλε;Το ΧΑΑ;Πού είναι τα δικαστήρια που έλεγε ο Έβερτ;Όσο για τους ευσεβείς πόθους σου για αιώνια κυβέρνηση ΝΔ,θα διαψευστείς .Επί κυβερνήσεως ΝΔ,ακόμα και τα μπουρδέλα και τα στριπτιζάδι κα έχουν μείωση τζίρου.Και το βλέπουμε.Ο κόσμος δεν έχει λεφτά.Έχουν μόνο αυτοί που είχαν πάντα.Μέχρι και τον ΦΜΑΠ κατάργησε να ικανοποιήσε ι τους καρχαρίες.Έλεος πια.Ανοίξτε τα μάτια σας,βγάλτε τις παροπίδες και δείτε την πραγματικότ ητα.Εκτός αν είστε όλοι πλούσιοι οπότε αλλάζει.

Δε φταίει η ΝΔ για αυτό. Η γενική οικονομική κατάσταση της χώρα φταίει. Και αυτό είναι σωρευτικό αποτέλεσμα πολλών δεκαετιών

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ποια ήταν τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ φίλε;Το ΧΑΑ;Πού είναι τα δικαστήρια που έλεγε ο Έβερτ;Όσο για τους ευσεβείς πόθους σου για αιώνια κυβέρνηση ΝΔ,θα διαψευστείς.Επί κυβερνήσεως ΝΔ,ακόμα και τα μπουρδέλα και τα στριπτιζάδικα έχουν μείωση τζίρου.Και το βλέπουμε.Ο κόσμος δεν έχει λεφτά.Έχουν μόνο αυτοί που είχαν πάντα.Μέχρι και τον ΦΜΑΠ κατάργησε να ικανοποιήσει τους καρχαρίες.Έλεος πια.Ανοίξτε τα μάτια σας,βγάλτε τις παροπίδες και δείτε την πραγματικότητα.Εκτός αν είστε όλοι πλούσιοι οπότε αλλάζει.

Μερικές απλές ερωτήσεις φίλε Μετζ:
Πότε γιγαντώθηκαν οι τράπεζες και γάμησαν τα ελληνικά νοικοκυρια δίνοντας εν γνώσει τους δάνεια σε άτομα που δεν μπορούσαν να τα ξεπληρώσουν, χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο;
Πότε γιγαντώθηκαν οι κατασκευαστικές και έγιναν όχι απλά κράτος εν κράτει αλλά το κράτος αυτό καθεαυτό;
Πότε η εργοδοτική αυθαιρεσία χτύπησε κόκκινο στον ιδιωτικό τομέα;
Πότε καρτέλ πάσης φύσεως αλώνιζαν ανενόχλητα με μια επιτροπή ανταγωνισμού να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου;
Πότε έγιναν τα εγκλήματα του χρηματιστηρίου πλημμελήματα λες και ήταν τροχαία και δημιουργήθηκε παράλληλα παραδικαστικο;

Πριν ή μετά την 7/3/2004;

Και ας σταματήσει το παραμύθι περί νδ που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και φιλολαϊκού πασόκ...Το νεοπλουτισμό και τη μαιζονέτα στην αράχωβα επί πασοκ το γνωρίσαμε...

Τις παρωπίδες άσ' τες για τα γαϊδούρια....

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φταίει το ρουφιανιλίκι του Αλογοσκούφη με την απογραφή.Τα ίδια που έκανε το ΠΑΣΟΚ τα κάνουν ΟΛΕΣ οι χώρες της Ε.Ε αλλά ο Αλογοσκούφης πήγε και το είπε.Από τότε άρχισε το μαρτύριο.Μέχρι τότε καλά ήταν.Τώρα μας έχουν στην "μπούκα" οι Ευρωπαίοι και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ποια ήταν τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ φίλε;Το ΧΑΑ;Πού είναι τα δικαστήρια που έλεγε ο Έβερτ;Όσο για τους ευσεβείς πόθους σου για αιώνια κυβέρνηση ΝΔ,θα διαψευστείς.Επί κυβερνήσεως ΝΔ,ακόμα και τα μπουρδέλα και τα στριπτιζάδικα έχουν μείωση τζίρου.Και το βλέπουμε.Ο κόσμος δεν έχει λεφτά.Έχουν μόνο αυτοί που είχαν πάντα.Μέχρι και τον ΦΜΑΠ κατάργησε να ικανοποιήσει τους καρχαρίες.Έλεος πια.Ανοίξτε τα μάτια σας,βγάλτε τις παροπίδες και δείτε την πραγματικότητα.Εκτός αν είστε όλοι πλούσιοι οπότε αλλάζει.
Το τραγούδι:Τι να πρωτοθυμηθώ,του Τερζή,το θυμάσαι?Δεν θα σου πώ για τα γνωστα...απλά κάποιοι έκαναν γάμους εκατομμυρίων και αγόρασαν μικρά νησάκια όπου έφτιαξαν βιλάρες....και να ξέρεις ότι αυτά τα χρέη είναι λίγο παλιά....1981...1985...αν τα θυμάσαι...και μην μου πείς πως τρώγαμε με χρυσά κουτάλια που λέει και 1 κολλητός μου....γιατί θα σου απαντήσω με 1 παράδειγμα....πες ότι έχεις 300.000 ?....πάρτα και γύρνα όλο τον κόσμο....για 1,2 χρόνια...καλά θα περάσεις....και θα τρώς με χρυσά κουτάλια...όταν όμως τελειώσουν?τί γίνεται?Πίστεψε με μπορεί να είμαι δεξιός αλλά δεν έχω και πρόβλημα να τους γράψω αν δω κάτι που δεν μου αρέσει....δηλαδή δεν είμαι φανατικός σε καμία περίπτωση...ξέρω πως όλοι τρώνε...αλλά οι προηγούμενοι το παράκαναν.... :headbang:

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Οι Πασοκοι τουλαχιστον ηταν χορτατοι.Αυτα τα λιμα δεν παιζονται!!!

Το 1981 ήταν χορτάτοι φίλε μου οι Πασόκοι?

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μερικές απλές ερωτήσεις φίλε Μετζ:
Πότε γιγαντώθηκαν οι τράπεζες και γάμησαν τα ελληνικά νοικοκυρια δίνοντας εν γνώσει τους δάνεια σε άτομα που δεν μπορούσαν να τα ξεπληρώσουν, χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο;
Πότε γιγαντώθηκαν οι κατασκευαστικές και έγιναν όχι απλά κράτος εν κράτει αλλά το κράτος αυτό καθεαυτό;
Πότε η εργοδοτική αυθαιρεσία χτύπησε κόκκινο στον ιδιωτικό τομέα;
Πότε καρτέλ πάσης φύσεως αλώνιζαν ανενόχλητα με μια επιτροπή ανταγωνισμού να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου;
Πότε έγιναν τα εγκλήματα του χρηματιστηρίου πλημμελήματα λες και ήταν τροχαία και δημιουργήθηκε παράλληλα παραδικαστικο;

Πριν ή μετά την 7/3/2004;

Και ας σταματήσει το παραμύθι περί νδ που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και φιλολαϊκού πασόκ...Το νεοπλουτισμό και τη μαιζονέτα στην αράχωβα επί πασοκ το γνωρίσαμε...

Τις παρωπίδες άσ' τες για τα γαϊδούρια....

Ένα ένα:
Οι τράπεζες τώρα έχουν μεγαλύτερα κέρδη από την εποχή του ΠΑΣΟΚ.Οι τράπεζες ως ιδιωτικές επιχειρήσεις-και οι κρατικές ως εισηγμένες έτσι λειτουργούν-πούλαγαν κατά τη βούλησή τους.Και τώρα συνεχίζουν να δίνουν δάνεια με ελάχιστες απαιτήσεις.Και βλέπεις το χαμό από διαφημίσεις.

Οι κατασκευαστικές συμμετείχαν στην αξιοποίηση του ΚΠΣ εκτός αν ήθελες να είναι κρατικές εταιρείες που θα κατασκεύαζαν τα έργα...Τώρα δεν υπάρχει περαιτέρω γιγάντωση διότι απλώς δε γίνονται μεγάλα νέα έργα.Γίνονται κάποια βέβαια,αλλά όχι στον ρυθμό προ Ο.Α..

Ποια καρτέλ αλώνιζαν;Πες κάποια.Αόριστα δεν κάνει...

Κακούργημα στο ΧΑΑ;Σκότωσαν κάποιον;Μπήκαν στο σπίτι σου και σου πήραν λεφτά;Αλήθεια η ΔΕΚΑ καταργήθηκε;Όπως καταργήθηκε και το ΣΔΟΕ...ʼλλαξε ονομασία το τελευταίο.Σταμάτησαν τα ταμεία να επενδύουν;Όχι και βγήκε στη φόρα γαλάζιο σκάνδαλο με την Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ

Το "κακό" επι ΠΑΣΟΚ ήταν ότι ζούσαν καλά πολλοί.Επι ΝΔ ζούν λίγοι...

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Και ο Θωμάς πείστηκε... Αν το ΠΑΣΟΚ έκανε μαλακίες σε 8 χρόνια,η ΝΔ τα κατάφερε σε 3...ʼντε να πάρουν πόδι διότι μπάχαλο τα έκαναν σε 3 χρόνια...

Το ΠΑΣΟΚ φίλε μου δεν έκανε μαλακίες για 8 χρόνια. Μάλλων δεν έχεις καταλάβει τίποτα ακόμη. Το ΠΑΣΟΚ έκλεβε για 20 χρόνια. Με την δική σου συγκατάθεση φυσικά.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εντάξει βρε παιδιά....αφού είναι έτσι για να δούμε και ο φτωχός λαός τι θα πεί....εκλογές έρχονται....αν έχετε δίκιο ο Γιωργάκης θα τις πάρει...αν και η διαφορά θα είναι πάλι στα ίδια....και μετά θα δούμε ποιός έχει δίκιο...γιατί ο λαός όταν αποφασίζει αποκλείεται να κάνει λάθος......εμείς εδώ μπορούμε να λέμε ότι μαλακία θέλουμε.....

Επισκέπτης
πασοκ και νδ ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα με διαφορετικο ονομα!!το προβλημα ειναι οτι ο ελληνας ψηφιζει με βαση το ατομικο του συμφερον !!!ο ατομικισμος σε ολο του το μεγαλειο!!στις επομενες εκλογες ,ειτε εκλεχτει η νδ ,ειτε το πασοκ ,τα ιδια χαλια θα εχουμε!!ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!!ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ!!

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
    Τι λέτε ρε παιδιά;Γιατί κάθεστε και σφάζεστε για τα κόμματα;ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κάνουν ακριβώς τα ίδια και τρώνε από παντού.Οι υπόλοιποι έχουν καταλάβει ότι δεν θα δούν ποτέ εξουσία και τάζουν λαγούς και πετραχείλια..Σημασία έχει εσύ να κοιτάς την δουλεία σου και αν είσαι καλός δεν έχεις να φοβάσαι κανένα κοματόσκυλο.

Δεν θα μιλήσω για την ΝΔ που τα βλέπουμε τώρα αλλά για τα καμώματα που συμφέρει το ΠΑΣΟΚ να ξεχαστούν.Το μπάχαλο στην παιδεία που νομίζεται ότι οφείλεται;Ποιος απορόφησε τα κονδύλια από την ευρωπαική ένωση;Ποιος κέντρώος Πρωθυπουργός χρησιμοποίησε την επιστράτευση σαν μέσο για να στείλει τον στρατό(ΟΥΚ) στους απεργούς Λιμενεργάτες;;

Αύτο που πρέπει να καταλάβουμε είναι πως το πρόβλημα δεν είναι το τάδε κόμα αλλά ο πολιτικός από την φύση του.¨Οπως λέει και ο σοφός νόμος του Μέρφυ

-Αυτοι που μπορούν κάνουν
-Αυτοί που δεν μπορούν να κάνουν διδάσκουν
-Αυτοί που δεν μπορούν ούτε να διδάξουν διηκούν...

Και όσο για το Γιωργάκη μην πτοείστε μα το βλέπω εγώ το εσωκωμματικό πραξικόπημα...Ο άνθρωπος είναι η χειρότερη επικοινωνιακή αποτυχία που έχω δει στην Ελληνική Πολιτική Σκηνή.Το Πασοκ ή θα σπάσει ή θα τον καθαιρέσει αν και η πρόταση μομφής δείχνει πως κινούνται προς τη δεύτερη επιλογή...

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Ανοιξα το θεμα,ελειψα 2-3 ωρες και τα χω δει ολα διαβαζοντας τις αποψεις!Μεχρι που καποιος ειπε ''ευτυχως επι ΝΔ τιποτα δεν μενει κρυφο''...Ημαρτον ρε φιλε..κι εσυ που το ξερεις?
Οσο για διαφορα αλλα να θυμησω στους φιλους ΝΔκρατες οτι οτι εχτισε το ΠΑΣΟΚ μεχρι το 1990 με τον μεγαλο Ανδρεα ο πιο ανευθυνος και ξεφτιλας πολιτικος της Ελλαδας,ο Μητσοτακης το γκρεμισε και οχι μονο,στη χρυση τριετια 90-93,κι οποιος πει το αντιθετο ειναι αχαρακτηριστος...Το ΠΑΣΟΚ το 93 παρελαβε ταμεια και διαφθορα τρισχειροτερα απο οτι παρελλαβε η ΝΔ το 2004..Καποιος ειπε οτι εχουμε καλυτερη διακυβερνηση..Ας μας πει καιπου ακριβως την ειδε..Σε ποιον τομεα?Μιλατε για φιασκο με το ΧΑΑ...ΑΝ σου πω εγω οτι Μπαρτσα-Ολυμπιακος θα ρθει 1-5 κι εσυ το παιξεις στοιχημα,εσυ εισαι ο μαλακας κι οχι εγω που στο ειπα..Φιασκο ηταν ο βασικος μετοχος που ηταν κι αυτος σημαια της δεξιας.Που ειναι αραγε?Φιασκο ειναι αυτο που γινεται στην παιδεια σημερα.Ποτε δεν θυμαμαι τοσους μηνες κλειστα ΑΕΙ,ποτε δεν θυμαμαι τοσο κοσμο στο δρομο με την κυβερνηση τοσο αλαζονικη.Αληθεια που ειναι οσα εταζαν για συμβασιουχους,3τεκνους,στρατο,παιδεια,μικροτερο και ευελικτο ''κρατος''.Και μαθετε και κατι αλλο επιτελους εσεις οι δεξιοι,οτι σε μια χωρα που κυβερναει η ΝΔ και εδω συζηταμε ''
Πόσο μακριά θα φτάσει ακόμα αυτή η ρεμούλα και η διαφθορά της ΝΔ;'' μην πετατε το ΠΑΣΟΚ κι οτι ηταν χειροτερο,η ΝΔ κυβερναει.Σαν πολιτες θελουμε αυτος που κυβερναει να ειναι καλος κι οχι λιγοτερο χαλιας απ τον προηγουμενο..Επισης να εχετε παντα στο μυαλο σας οτι η Δεξια κατεστρεψε την χωρα μας στο βαθος της ιστοριας μας!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το καλύτερο είναι να ξυπνήσει ο λαός και να αρχίσει να ψηφίζει άλλα κόμματα.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Το καλύτερο είναι να ξυπνήσει ο λαός και να αρχίσει να ψηφίζει άλλα κόμματα.
Σωστο ειναι κι αυτο που λες αλλα τι να ψηφισει ρε φιλε μου?ΚΚΕ?που μου λεει οτι θα δουλευω εγω 18 ωρες στην δικη μου δουλεια και θα ξεπατωνομαι για παρτυ μου και θα ταιζω το ρεμαλι που θελει να δουλευει τις μισες ωρες με τα ιδια λεφτα?ή τους αλλους που καινε βιβλια?καλοι ειναι αυτοι για αντιπολιτευση..Αν τους αξιζε θα ειχαν βγει εστω και μια φορα εστω και για δοκιμη!

Επισκέπτης
Με αφορμη τα οσα γινονται τις τελευταιες ημερες ανοιγω το θεμα αυτο...Το χουμε γαμησει με τα πολιτικα αλλα δεν θα κανουμε και τουμπεκι..Δεν λεω οτι το ΠΑΣΟΚ ηταν καλυτερο αλλα αυτα τα καριολια που βγηκαν με σημαια την διαφανεια και την ταπεινοτητα δεν εχουν το θεο τους..Τι να πρωτοθυμηθω...Ο Τσιτουριδης που τον σουταραν καποτε,μετα τον ξαναπηραν πισω και σημερα αποκαλυπτεται αυτο...Τι να πω ρε γαμωτο..Εχω αγανακτησει με τα καραλαμογια..Γιατι καραλαμογια και πειναλες ειναι.Οι Πασοκοι τουλαχιστον ηταν χορτατοι.Αυτα τα λιμα δεν παιζονται!!!

Aν είναι να αρχίσουμε να θυμόμαστε του ΠΑΣΟΚ... άστο καλύτερα. Τα λέμε πάλι σε 20 χρόνια ;)

Επισκέπτης
χωρις να εχω καμια ορεξη να ερθω σε αντιπαραθεση ,θελω να διευκρινησω οτι το ΚΚΕ δεν λεει να δουλευεις εσυ και να τρεφεις τον αλλο που καθεται!!

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Aν είναι να αρχίσουμε να θυμόμαστε του ΠΑΣΟΚ... άστο καλύτερα. Τα λέμε πάλι σε 20 χρόνια ;)
Αν δεν βαριεσαι λιωμα διαβασε το λιγο πιο πανω μεγαλουτσικο ποστ μου και θα δεις τι θελω να πω...
Οσο για το ΚΚΕ...εχεις δικιο.ουτε κι αυτοι ξερουν πλεον την φιλοσοφια τους!

Επισκέπτης
χωρις να εχω καμια ορεξη να ερθω σε αντιπαραθεση ,θελω να διευκρινησω οτι το ΚΚΕ δεν λεει να δουλευεις εσυ και να τρεφεις τον αλλο που καθεται!!

Δεν λέει αυτό, αλλά λέει ότι εσύ που έχεις πτυχίο, master και διδακτορικό θα πρέπει να παίρνεις τα ίδια λεφτά με μένα που έχω τελειώσει το δημοτικό :)

Επισκέπτης
Αν δεν βαριεσαι λιωμα διαβασε το λιγο πιο πανω μεγαλουτσικο ποστ μου και θα δεις τι θελω να πω...
Οσο για το ΚΚΕ...εχεις δικιο.ουτε κι αυτοι ξερουν πλεον την φιλοσοφια τους!

Όχι φιλαράκο, sorry. Δεν θα κάτσω να διαβάσω τις παπαριές περί ΠΑΣΟΚ. Είμαι 33 χρονών και έχω φάει πιο πολύ στην ζωή μου στην μάπα το ΠΑΣΟΚ. Και για να μην υπάρχει διάθεση αντιπαράθεσης για να με πείσεις για κάτι... Αν σου πω ότι θα ήθελα να δω ΟΛΑ τα καθάρματα που έχουν περάσει από το ΠΑΣΟΚ να ψοφάνε ένα-ένα...? Όπως επίσης πολύ θα χαιρόμουν αν αυτόν τον ΣΚΑΤΟγερο τον γαμάνε κάθε μέρα 450 διάβολοι εκεί που είναι.

Έτσι για να μην το συνεχίσουμε. Έχω αλεργία στο ΠΑΣΟΚ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom