Νέα

πόσο η κρίση επηρέασε τις μπουρδελότσαρκές σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
padded%2Bcell.jpg

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
. Τέλος πάντων έχω βαρεθεί να πληρώνω για σεξ. Θα ήθελα να έχω μια κοπέλα. 
τυπε αυτη δεν ειναι λυση γιατι με τις ελλεηνιδες θα σου βγει πιο ακριβο το γαμησι.....θα στα πει κι ο απολυτος οταν μπει.....μην κανεις ανωμαλες σκεψεις λοιπον.....

kool13

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάλι παλιά πήγαινα 5 φορές το μήνα αλλά τώρα τις μείωσα στις 2-3

δεν βγαίνει αλλιώς

και δεν λένε να κάνουν και μια μείωση ρε αδερφέ

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
σταματηστε να κλαιγεστε και πηγαινετε στα αφεντικα να ζητησετε αυξηση για γαμησια στο μεταξουργειο

θα δωσει..καλυτερα ξελαφρωμενος παρα πηγμενος υπαλληλος

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Η οικονομικη κριση επηρεαζει τα παντα,απο λιγο εως πολυ. Εχω την εντυπωση οτι τα μισα στουντιακια ισα που την βγαζουνε προς το παρον.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ναι αλλα σκεψου να μπει προσφορα οπως σε πιτσαρια

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΓΑΜΑΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Με 2 στουντιο των 40 ευρω και 2 μεταξια,ειμαι κομπλε για 1 μηνα.100 ευρω συνολικα! ;)

wolfsad

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Κριτικές
16
Like
14
Πόντοι
10
Εγω παντως με το Μεταξι στα 10€ εχω ριξει 5 ντουετα σε 2 μηνες και αλλα 4 μονα . Και ολα αυτα μονο με 120€ . Δηλ περιπου 60 € το μηνα . Αν δε εκανα και σκοντο στα ντουετα τοτε θα ειχα κατεβασει το κοστος στα 70-80 € . Καλα ειναι . Αμα δε σφιξει και αλλο η κριση κατι μου λεει οτι θα δουμε και πολλες ελληνιδες στο μεταξι . Και δε θα με χαλαγε αν εβρισκα και στην παλια πιατσα της Σολωνος καμια "νοικοκυρα" για πιπουλα στα 10€ . Ετσι και θα ενισχυα την ντοπια οικονομια και θα περναγα καλα με καμια συνομηλικη μου .
Ωρα ειναι και για την Φυλης να κατεβει στο 15€ παντως καθοτι το χασμα στο επιπεδο των προσφερομενων υπηρεσιων αλλα και καθαριοτητας εχει μικρυνει επικινδυνα .

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Εγω παντως με το Μεταξι στα 10€ εχω ριξει 5 ντουετα σε 2 μηνες και αλλα 4 μονα . Και ολα αυτα μονο με 120€ . Δηλ περιπου 60 € το μηνα . Αν δε εκανα και σκοντο στα ντουετα τοτε θα ειχα κατεβασει το κοστος στα 70-80 € . Καλα ειναι . Αμα δε σφιξει και αλλο η κριση κατι μου λεει οτι θα δουμε και πολλες ελληνιδες στο μεταξι . Και δε θα με χαλαγε αν εβρισκα και στην παλια πιατσα της Σολωνος καμια "νοικοκυρα" για πιπουλα στα 10€ . Ετσι και θα ενισχυα την ντοπια οικονομια και θα περναγα καλα με καμια συνομηλικη μου .
Ωρα ειναι και για την Φυλης να κατεβει στο 15€ παντως καθοτι το χασμα στο επιπεδο των προσφερομενων υπηρεσιων αλλα και καθαριοτητας εχει μικρυνει επικινδυνα .
Μ'αρεσει γιατι σκεφτομαστε το τοπο μας.
"Καταναλωνουμε οτι παραγουμε". :2funny: :2funny: :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.679
Πόντοι
4.615
τυπε αυτη δεν ειναι λυση γιατι με τις ελλεηνιδες θα σου βγει πιο ακριβο το γαμησι.....θα στα πει κι ο απολυτος οταν μπει.....μην κανεις ανωμαλες σκεψεις λοιπον.....
Από μία άποψη η παραπάνω θέση είναι ολόσωστη....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Όπως είναι γνωστό, με την οικονομική κρίση ο κόσμος έχει περιοριστεί κατά κόρον, με αποτέλεσμα να κόβει απ' όπου είναι δυνατόν τα περιττά έξοδα. Εσάς κατά πόσον οι εξορμήσεις σας στα μπουρδέλα έχουν επηρεαστεί από την κρίση; Τις έχετε ελαττώσει και σε τι βαθμό; Έχετε στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις (πχ Μεταξουργείο);

Αν παρεις για στατιστικο στοιχειο εμενα και τις κριτικες μου
θα δεις ποσο μας εχει επιρρεασει η κριση.  :-

Εδω και κατι μηνες εχω παει ελαχιστες φορες γ@μω το σπιτι!  :headbang:

Ακομα και στο αγαπημενο Μεταξι! Ακομα και το 10ρικο εχει αξια.  :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom