jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Bγαλε τον καραισκακη απο το αβαταρ ρε υποταγμενε
γιατι ρε μαστορα συγγενης σου ειναι ;
Bγαλε τον καραισκακη απο το αβαταρ ρε υποταγμενε
τυπε αυτη δεν ειναι λυση γιατι με τις ελλεηνιδες θα σου βγει πιο ακριβο το γαμησι.....θα στα πει κι ο απολυτος οταν μπει.....μην κανεις ανωμαλες σκεψεις λοιπον...... Τέλος πάντων έχω βαρεθεί να πληρώνω για σεξ. Θα ήθελα να έχω μια κοπέλα.
+1...κ στην επαρχια το αντιτιμο κυμαινεται ακομη στα 30 με 35 ευρω στα μπουρδελακια...ελεος...και δεν λένε να κάνουν και μια μείωση ρε αδερφέ
ετσι...πρεπει να φευγουν τα τυρογαλα,να μην πηζουν...μετα πετρωνουν τα αρχιδια...καλυτερα ξελαφρωμενος παρα πηγμενος υπαλληλος
Με 2 στουντιο των 40 ευρω και 2 μεταξια,ειμαι κομπλε για 1 μηνα.100 ευρω συνολικα! ;)
Μ'αρεσει γιατι σκεφτομαστε το τοπο μας.Εγω παντως με το Μεταξι στα 10€ εχω ριξει 5 ντουετα σε 2 μηνες και αλλα 4 μονα . Και ολα αυτα μονο με 120€ . Δηλ περιπου 60 € το μηνα . Αν δε εκανα και σκοντο στα ντουετα τοτε θα ειχα κατεβασει το κοστος στα 70-80 € . Καλα ειναι . Αμα δε σφιξει και αλλο η κριση κατι μου λεει οτι θα δουμε και πολλες ελληνιδες στο μεταξι . Και δε θα με χαλαγε αν εβρισκα και στην παλια πιατσα της Σολωνος καμια "νοικοκυρα" για πιπουλα στα 10€ . Ετσι και θα ενισχυα την ντοπια οικονομια και θα περναγα καλα με καμια συνομηλικη μου .
Ωρα ειναι και για την Φυλης να κατεβει στο 15€ παντως καθοτι το χασμα στο επιπεδο των προσφερομενων υπηρεσιων αλλα και καθαριοτητας εχει μικρυνει επικινδυνα .
Ποιά στούντιο το έχουνε 40 ?
Από μία άποψη η παραπάνω θέση είναι ολόσωστη....τυπε αυτη δεν ειναι λυση γιατι με τις ελλεηνιδες θα σου βγει πιο ακριβο το γαμησι.....θα στα πει κι ο απολυτος οταν μπει.....μην κανεις ανωμαλες σκεψεις λοιπον.....
Όπως είναι γνωστό, με την οικονομική κρίση ο κόσμος έχει περιοριστεί κατά κόρον, με αποτέλεσμα να κόβει απ' όπου είναι δυνατόν τα περιττά έξοδα. Εσάς κατά πόσον οι εξορμήσεις σας στα μπουρδέλα έχουν επηρεαστεί από την κρίση; Τις έχετε ελαττώσει και σε τι βαθμό; Έχετε στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις (πχ Μεταξουργείο);