Νέα

Πόσο έχετε κάτσει στο δωμάτιο περιμένοντας την κοπέλα να έρθει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
μαγκες δεν ξερω για δωματιο αλλα ξερω οτι εχω αραξει σε αυτο το σαιτ για πανω απο 2 ωρες παρακαλωντας την εριναλ για ενα τσιμπουκακι και τιποτα...ανενδοτη
Αφου ειναι ρατσιστρια,δε παει με δεξιους.Σαν κατι πορνοσταρ που δε πανε με μαυρους επειδη σιχαινονται.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Παω στο studio για να παρω προγραμμα 1 ωρας με τζακουζια κτλ.
Μπαινω στο σαλονι και λεω την τσατσα ξερω την κοπελα και το προγραμμα αν υπαρχει δωματιο μπαινω
Μου λεει μπες αλλα η κοπελα ειναι σε προγραμμα 30 λεπτων διπλα και μολις πριν 5 λεπτα ξεκινησε
Δεν πειραζει λεω θα περιμενω.
Παω στο δωματιο ξεντυνομαι μετα απο 40 λεπτα αναμονης σκαει μυτη η τσατσα -εγω με την μαλαπερδα εξω-μπαινει μεσα και κλεινει την πορτα και μου λεει ηρθα να σου κανω παρεα μεχρι να τελειωσει η κοπελα αλλα την εστειλα γιατι ειμαι μοναχικος τυπος.
Μετα απο 50 λεπτα αναμονης ερχεται η κοπελα, ανοιγει το τζακουζι και μου λεει ξεκιναμε σε 2 λεπτα.
Με το που βγαινει απο το δωματιο ακουγεται το κουδουνι της εξωτερικης πορτας(πελατης προφανως) και μετα απο 3 λεπτα ερχεται στο δωματιο και μου λεει
Επειδη εμεις θα αργησουμε και ο κυριος που ειναι διπλα ειναι χρονια πελατης μου να παω για 15 λεπτα γιατι δεν θελω να τον αφησω να περιμενει?τον ξερω χρονια και ερχεται καθε εβδομαδα.

Εννοειται της λεω κανε δουλεια σου μην σε ενοχλω.
Με το που κλεινει την πορτα πισω της αρχισα να ντυνομαι, και τσουπ σκαει μυτη η τσατσα να μου κανει παρεα.
Την κοιταω με αγριεμενο υφος
'Ελπιζω μιας και ηρθες να εφερες και τα λεφτα που σου εδωσα γιατι την κοπαναω.'

Στο συγκεκριμενο studio ηταν η 1η φορα που πηγαινα και εγινε και τελευταια.
τοσο άσχημη ηταν η Τσατσα τυπε ;

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
45 λεπτά περίπου. είχε όλα τα δωμάτια γεμάτα, ήμουν ο τέταρτος στη σειρά. στο δεκάλεπτο την πέφτω για ύπνο γιατι ηταν και χαράματα και με ξυπνάει το μωρό το οποίο έπαθε πλάκα. Τι να κάνω της λέω, αφου άργησες πολυ κοιμήθηκα. Με ξύπνησε για τα καλά ομως. ειχαμε μακροχρόνια σοβαρη σχέση με τη συγκεκριμένη.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
20 λεπτα πολυ παλια επι δραχμης ηταν φρικη εχυσα γιατι την ψαιδευα....μπαινει η κοπελα και δεν μπορουσα να χυσο  :2funny: φυλης 86 κατο ελενιτσα απο ρωσια ομορφο ξανθο κοντο σωμα απο μπαλετο για οσους θυμουνται  :rockon:

Επισκέπτης
Θα συνεχιστεί πολη ακόμα αυτό το θρεντ? :S :think: :jerking:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
10 λεπτα επειδη   ειχε τσοντα στην τηλεόραση μου σηκώθηκε την έπαιξα μετα πηγα στο νεροχύτη έχυσα την σκουπισα :) ξανα ξαπλωσα στο κρεβατι :) :) και στο καπακι μπήκε η κοπελα μου τον πηρε στο στομα :grin: :grin: εγινε μπαουλο :grin: :grin: και την  :zfuck: κανα 15λεπτο  με ειπε γιατι αργής τις λεω τετιος ειμαι  :cheesy:τι να κανω μου :grin: :grin: την εβγαζε την έπαιζε την ξανα εβαζε μεσα πισωκολιτα γεμιστα κοκκινιστο της εκανα τον πατο  θερινο :)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

supervans13

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
75
Πόντοι
1
πριν 3-4 χρονια μια φορα μπηκα σε ενα studio stis 11 το πρωι,παιρνω τη κοπελα 1 φορα απλο τησ δινω κ αλλα 50 για δευτερη φορα,εκεινη νομιζα οτι πηγε σε καποιο δωματιο κ 8α ερχοταν εντος 15 αδε 30 λεπτων
τελικα μετα απο 45 λεπτα βγαινω εξω να κραξω κ να φυγω και αντυκριζω στο σαλονι 6-7 πελατεσ κ ολα τα δωματια γεματα κ γενικωσ γινοταν τησ μουρλης.μ λεει η τσατσα συγγνωμη, ερχεται η κοπελα κ τετοια. της λεω αστο τωρα φεωγω πολυ 3ενερωμενος κ τουσ αφησα κ τα 50 δωρο

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
πριν 3-4 χρονια μια φορα μπηκα σε ενα studio stis 11 το πρωι,παιρνω τη κοπελα 1 φορα απλο τησ δινω κ αλλα 50 για δευτερη φορα,εκεινη νομιζα οτι πηγε σε καποιο δωματιο κ 8α ερχοταν εντος 15 αδε 30 λεπτων
τελικα μετα απο 45 λεπτα βγαινω εξω να κραξω κ να φυγω και αντυκριζω στο σαλονι 6-7 πελατεσ κ ολα τα δωματια γεματα κ γενικωσ γινοταν τησ μουρλης.μ λεει η τσατσα συγγνωμη, ερχεται η κοπελα κ τετοια. της λεω αστο τωρα φεωγω πολυ 3ενερωμενος κ τουσ αφησα κ τα 50 δωρο
οχι ρε φιλε,τους αφησες και το 50αρι?

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Καρατζον, τι λεει, ρε μαν; Ξεμπλεξες;

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
καποτε πηρα τηλ να διαμαρτυρηθώ για αργοπορια της κοπελλας και μου λεει η τηλεφωνητρια, ε καλα μωρο μου γυναικα περιμενεις όχι πιτσα με το μετρο  :2funny: :2funny:

χαχαχαχα !!! ελιωσα ......τρελη ατακα ...........!!!! παντωs και εγω το 40 λεπτο το εχω φαει ....!!!!

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Παω στο studio για να παρω προγραμμα 1 ωρας με τζακουζια κτλ.
Μπαινω στο σαλονι και λεω την τσατσα ξερω την κοπελα και το προγραμμα αν υπαρχει δωματιο μπαινω
Μου λεει μπες αλλα η κοπελα ειναι σε προγραμμα 30 λεπτων διπλα και μολις πριν 5 λεπτα ξεκινησε
Δεν πειραζει λεω θα περιμενω.
Παω στο δωματιο ξεντυνομαι μετα απο 40 λεπτα αναμονης σκαει μυτη η τσατσα -εγω με την μαλαπερδα εξω-μπαινει μεσα και κλεινει την πορτα και μου λεει ηρθα να σου κανω παρεα μεχρι να τελειωσει η κοπελα αλλα την εστειλα γιατι ειμαι μοναχικος τυπος.
Μετα απο 50 λεπτα αναμονης ερχεται η κοπελα, ανοιγει το τζακουζι και μου λεει ξεκιναμε σε 2 λεπτα.
Με το που βγαινει απο το δωματιο ακουγεται το κουδουνι της εξωτερικης πορτας(πελατης προφανως) και μετα απο 3 λεπτα ερχεται στο δωματιο και μου λεει
Επειδη εμεις θα αργησουμε και ο κυριος που ειναι διπλα ειναι χρονια πελατης μου να παω για 15 λεπτα γιατι δεν θελω να τον αφησω να περιμενει?τον ξερω χρονια και ερχεται καθε εβδομαδα.

Εννοειται της λεω κανε δουλεια σου μην σε ενοχλω.
Με το που κλεινει την πορτα πισω της αρχισα να ντυνομαι, και τσουπ σκαει μυτη η τσατσα να μου κανει παρεα.
Την κοιταω με αγριεμενο υφος
'Ελπιζω μιας και ηρθες να εφερες και τα λεφτα που σου εδωσα γιατι την κοπαναω.'

Στο συγκεκριμενο studio ηταν η 1η φορα που πηγαινα και εγινε και τελευταια.

Μηπωs ηταν προs κασσανδραs μερια το studio  τυπε .....??

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Εγω το ποιο πολύ που έχω περιμένει κοπέλα στο δωμάτιο είναι στα 40λεπτά.. με είχε πιάσει μια τρελή βαρεμάρα και υπνηλία...    :cheesy:

Εσείς ; Πόσο είναι το ποιο πολύ που έχετε περιμένει ;   :sunglasses:
Να! και η ευκαιρία να βαρέσεις και δυο Μαλακιες!! τουλάχιστον είχε τσόντα?? :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Συνημμένα

• 10898052_867764566623296_2636359449723792116_n[1].jpg
    10898052_867764566623296_2636359449723792116_n[1].jpg
    10,3 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
Ενταξει νομιζω το θεμα αναμονη συνηθως Μονοι μας το δημιουργουμε...παμε και βλεπουμε οτι εχει κοσμο και γεματα δωματια, λογικο ειναι εαν μπουμε να περιμενουμε πανω απο μισαωρο το λιγοτερο εκτος και αν ειναι ξεπετα και μας περασει ολους σε δεκα/δεκαπεντε λεπτα.  :grin: Το αλλο, παμε και μας λεει η τσα2 οτι εχει προγραμμα πχ. τσακουζι που θα ειναι σιγουρα κανα μισαωρο μεσα η κοπελα, ε αν αποφασησεις να μπεις θα περιμενεις και δεν σε φταιει κανενας.Και τελος τοσα χρονια που παω σε ντελα και στουντιο ζητημα το πολυ 3 αντε 4 φορες να μπηκε αλλου ενω ηταν να ερθει σε εμενα και απο αυτες η τρεις ηταν γιατι μπερδευτηκε η κοπελα με τα δωματια (βαρδαρης,ψιλομπαχαλο κατασταση) :grin: η τουλαχιστον ετσι δικαιολογηθηκε μετα, μονο μια φορα με κανανε πουστια και πηγε αλλου μαλλον γιατι ειχε συχνω πελατη και φυσικα ντυθηκα πηγα πηρα τα λεφτα και εφυγα.

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Προσωπικά μου έχει συμβεί 3-4 φορές και μάλιστα με διαφορετικές κοπέλες.Αλλά, πάντα σε συνεννόηση με την κοπέλα.Ήρθε στο δωμάτιο, με ρώτησε, αν μπορούσα να περιμένω, επειδή είχε κάποιον πελάτη βιαστικό και με μικρότερο πρόγραμμα από εμένα.Οπότε περίμενα υπομονετικά.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Μισή ώρα την μπετυ απο φυλής 104 αλλα θα μπορούσα να την περιμένω μια αιωνιότητα

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
καποτε πηρα τηλ να διαμαρτυρηθώ για αργοπορια της κοπελλας και μου λεει η τηλεφωνητρια, ε καλα μωρο μου γυναικα περιμενεις όχι πιτσα με το μετρο  :2funny: :2funny:
  Τι απαντησες?

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Εγω το ποιο πολύ που έχω περιμένει κοπέλα στο δωμάτιο είναι στα 40λεπτά.. με είχε πιάσει μια τρελή βαρεμάρα και υπνηλία...    :cheesy:

Εσείς ; Πόσο είναι το ποιο πολύ που έχετε περιμένει ;  :sunglasses:
σε ποιο δωματιο στο σπητι η σε πορδελο?
στο σπητι μιασ φιλησ περιμενα περιποθ γιρω στην 1,30 ωρα γιατι εκαμε μπανιο αφρολοθτρο και μετα επρεπε να φτιαξει τα μαλλια τησ και ειχε βαλει και στο φοθρνο μπιφτεκια με πατατε στο σιγα για να τα φαμε μετα τον μποθντζον!
σε πορδελο περιποθ απο 10sec-7min
σε στοθντιοσ δεν ξερω γιατι δεν εχω λεφτα να παω

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
20 λεπτα πολυ παλια επι δραχμης ηταν φρικη εχυσα γιατι την ψαιδευα....μπαινει η κοπελα και δεν μπορουσα να χυσο  :2funny: φυλης 86 κατο ελενιτσα απο ρωσια ομορφο ξανθο κοντο σωμα απο μπαλετο για οσους θυμουνται  :rockon:
35 λεπτα στην λαουριτα στα κασσανδρας αφου φοβηθηκα οτι με ξεχασε αλλα τελικα δεν με ειχε ξεχασει με ειχε γραψει στο μουνι της  :grin: :grin:.Ρε τυπε που την θυμηθηκες την απολυτη καυλα την ελενιτσα μεγαααλο κολλημα με την παρτη της καθε μερα πηγαινα.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
σε ποιο δωματιο στο σπητι η σε πορδελο?
στο σπητι μιασ φιλησ περιμενα περιποθ γιρω στην 1,30 ωρα γιατι εκαμε μπανιο αφρολοθτρο και μετα επρεπε να φτιαξει τα μαλλια τησ και ειχε βαλει και στο φοθρνο μπιφτεκια με πατατε στο σιγα για να τα φαμε μετα τον μποθντζον!
σε πορδελο περιποθ απο 10sec-7min
σε στοθντιοσ δεν ξερω γιατι δεν εχω λεφτα να παω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Αν νυσταζω πεφτω και κοιμαμαι μεχρι να ερθει και περιμςνω να με ξυπνησει η τανα. Πρεπει να εχω περιμενει και 40λεπτο αλλα δεβ θυμαμαι που

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom