ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
Δεν χώραγε ο τιτλος ...
Ποσο εχει επηρεασει η τσοντα τα περιοδικα εποχης klik max για τους παλιοτερους κ ιντερνετ για τους κατω των 30.
Κατι που εχει γινει στην αμερικη εδω κ 15ετια δεν εχει η αλλη σουπερ στηθος δεν βαζει σιλικόνη. ..δεν μετράει μια ασχετα αν ειναι μουνάρα.
Βλεπω πολλα μουνια του 7.8 να ειναι ξεμπαρκα μιλάμε για ηλικίες 19.23 κ κανεις να μην ασχολείται να κολανε ολοι με το πιο ξεκολο ασχετα αν υπαρχουν 100 μνηστήρες.
Πχ αν η αλλη ειναι λιγο κοντη η αβυζη τρώει φτυσιμο.
Ολοι εχουν στο μυαλο το τέλειο που δεν γινεται βα καλύψει όλους.
Δεν μιλαμε για ενα πηδημα εκει μπαζωνουν ολοι ειδικα οταν εισαι πιο μικρος.
Και εμενα πχ μου αρεσε η Sylvia saint καψουρα μεγάλη εχω χυσει για παρτη της ποτάμια αλλα το 92 πχ αντε να βρισκες τετοιο μουνι.
Και να το βρισκες με τι φραγκα.
Εχουν μπει ολες στο ιδιο τριπ φλατ αεροδρόμιο κοιλια ίδια νυχια κτλ...
Η μοδα ειναι μοδα αλλα οπως παει σε καθε γέννηση κοριτσιου θα δινουν δωρο 2 πλαστικά βυζια για το μελλον.
Καπου φταιμε κ εμείς για αυτο χωρια τι μας εχουν ταΐζει τοσα χρονια.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ αρκετα χρονια πριν στο γυμναστήριο οποτε την πετυχενα ενα τοπ μουνι πολυ όμορφη μειονέκτημα οχι ψηλη κ κωλος γαμα τα..
Με πρεσαριζε σχεδον καθε φορα..εγω σκεφτομουν το χαλια κωλο..
Μετα απο κανα 4μηνο π χα να πατησω η ειχα αλλαξει ωρες δεν θυμαμαι την βλεπω κ παθαινω πλάκα κωλος ποιημα σωμα αστα..μ
Μου ριχνει ενα βλεμα....*τωρα μ@@@ σε γραφω στην μουναρα μου+++
Κ ειχε απολυτο δικιο.
Ποσο εχει επηρεασει η τσοντα τα περιοδικα εποχης klik max για τους παλιοτερους κ ιντερνετ για τους κατω των 30.
Κατι που εχει γινει στην αμερικη εδω κ 15ετια δεν εχει η αλλη σουπερ στηθος δεν βαζει σιλικόνη. ..δεν μετράει μια ασχετα αν ειναι μουνάρα.
Βλεπω πολλα μουνια του 7.8 να ειναι ξεμπαρκα μιλάμε για ηλικίες 19.23 κ κανεις να μην ασχολείται να κολανε ολοι με το πιο ξεκολο ασχετα αν υπαρχουν 100 μνηστήρες.
Πχ αν η αλλη ειναι λιγο κοντη η αβυζη τρώει φτυσιμο.
Ολοι εχουν στο μυαλο το τέλειο που δεν γινεται βα καλύψει όλους.
Δεν μιλαμε για ενα πηδημα εκει μπαζωνουν ολοι ειδικα οταν εισαι πιο μικρος.
Και εμενα πχ μου αρεσε η Sylvia saint καψουρα μεγάλη εχω χυσει για παρτη της ποτάμια αλλα το 92 πχ αντε να βρισκες τετοιο μουνι.
Και να το βρισκες με τι φραγκα.
Εχουν μπει ολες στο ιδιο τριπ φλατ αεροδρόμιο κοιλια ίδια νυχια κτλ...
Η μοδα ειναι μοδα αλλα οπως παει σε καθε γέννηση κοριτσιου θα δινουν δωρο 2 πλαστικά βυζια για το μελλον.
Καπου φταιμε κ εμείς για αυτο χωρια τι μας εχουν ταΐζει τοσα χρονια.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ αρκετα χρονια πριν στο γυμναστήριο οποτε την πετυχενα ενα τοπ μουνι πολυ όμορφη μειονέκτημα οχι ψηλη κ κωλος γαμα τα..
Με πρεσαριζε σχεδον καθε φορα..εγω σκεφτομουν το χαλια κωλο..
Μετα απο κανα 4μηνο π χα να πατησω η ειχα αλλαξει ωρες δεν θυμαμαι την βλεπω κ παθαινω πλάκα κωλος ποιημα σωμα αστα..μ
Μου ριχνει ενα βλεμα....*τωρα μ@@@ σε γραφω στην μουναρα μου+++
Κ ειχε απολυτο δικιο.