Νέα

Πόσο ασφαλή ειναι τα μπουρδέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulomuga
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Επειδη μιλαμε για μπουρδελα και οχι πουτανες, μην ξεχνατε οτι δεν ειναι μονο το μουνι που βαζεις το τσουτσουνη σου αλλα και αλλα πραγματα πχ., νιπτηρας, σεντονια κτλ.

Δεν ειναι μονο το AIDS που κυκλοφορει αλλα πολλες ακομα αρρωστιες που μπορει να κολλησεις ευκολα απο την επαφη και μονο.  Ξερω πολλους που πανει με δικα του σεντονια και μπεταντιν για να γαμησουν και μεχρι να γινει η ολοσωμη καποτα με αιρ-κοντισιον θα θελει προσοχη!

Επισκέπτης
20 χρονια παω σε μπουρδελα και δεν εχω τιποτα,τωρα αν περνουν σεντονια δικα τουs και μπεντατιν τι να πω?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Επειδη μιλαμε για μπουρδελα και οχι πουτανες, μην ξεχνατε οτι δεν ειναι μονο το μουνι που βαζεις το τσουτσουνη σου αλλα και αλλα πραγματα πχ., νιπτηρας, σεντονια κτλ.

Δεν ειναι μονο το AIDS που κυκλοφορει αλλα πολλες ακομα αρρωστιες που μπορει να κολλησεις ευκολα απο την επαφη και μονο.  Ξερω πολλους που πανει με δικα του σεντονια και μπεταντιν για να γαμησουν και μεχρι να γινει η ολοσωμη καποτα με αιρ-κοντισιον θα θελει προσοχη!
Εγώ είχα δει έναν που πήγε με δικό του κρεβάτι.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
:2funny: :2funny:  :headbang1: :headbang1:

casio26

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
quote author=apou link=topic=8705.msg155557#msg155557 date=1179927020]
20 χρονια παω σε μπουρδελα και δεν εχω τιποτα,τωρα αν περνουν σεντονια δικα τουs και μπεντατιν τι να πω?
[/quote]

προφυλακτικα δικα σου ή του μπουρδελου; (μονο εκει εχω το κολλημα :cheesy:)

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλου κακου την σημερον ημερα εχει στο τσεπακι και καποτες, και απολυμαντικα μαντιλακια!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
και εγω οταν ειπα μια φορα τα δικα μου πηρα τα χιδια μου και με πεταξαν εξω
νομιζαν οτι εγω θα κανω την κομπινα!

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0

Mην το πολυ κοροιδευετε!Εχετε ποτε σηκωσει το σεντονι να δειτε τι μπιχλα εχει το στρωμα πανω?Πηγα με την δικια μου πριν 2 εβδομαδες σε ξενοδοχειο και μαλιστα αρκετα καλο (δεν θυμαμε το ονομα ειναι απεναντι απο την τροχαια κοντα στην πλατεια καραισκακη) και εκει που ξαπλωσαμε στην καθαρη κρεβαταρα κατι ψιλομυρισε στην δικια μου.Καποιο παλικαρι ειχε χυσει πανω στο σεντονι (φυσικα αυτο ειχε αλλαξει)αλλα το  υγρο περασε κατω απο το σεντονι και πανω στο πανοσεντονο.Ξεστρωνω το φρεσκο σεντονι και βλεπω στο πανοσεντονο τον λεκε.Ενταξει λεω σιγα το πραγμα θα φωναξω να να μου αλλαξουν το χοντρο πανοσεντονο βγαζω το πανωσεντονο και τι να δω!Το στρωμα πανω ειχε εναν κουραδολεκε με διαμετρο κανα 30ρια ποντους και βρομαγε σκατιλα!Λεω θα γυρισω το στρωμα αναποδα..μια απο τα ιδια!Τωρα τι στο διαολο ειχαν κανει ουτε που ξερω το μονο σιγουρο ειναι οτι αλλαξα δωματιο!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Mην το πολυ κοροιδευετε!Εχετε ποτε σηκωσει το σεντονι να δειτε τι μπιχλα εχει το στρωμα πανω?Πηγα με την δικια μου πριν 2 εβδομαδες σε ξενοδοχειο και μαλιστα αρκετα καλο (δεν θυμαμε το ονομα ειναι απεναντι απο την τροχαια κοντα στην πλατεια καραισκακη) και εκει που ξαπλωσαμε στην καθαρη κρεβαταρα κατι ψιλομυρισε στην δικια μου.Καποιο παλικαρι ειχε χυσει πανω στο σεντονι (φυσικα αυτο ειχε αλλαξει)αλλα το  υγρο περασε κατω απο το σεντονι και πανω στο πανοσεντονο.Ξεστρωνω το φρεσκο σεντονι και βλεπω στο πανοσεντονο τον λεκε.Ενταξει λεω σιγα το πραγμα θα φωναξω να να μου αλλαξουν το χοντρο πανοσεντονο βγαζω το πανωσεντονο και τι να δω!Το στρωμα πανω ειχε εναν κουραδολεκε με διαμετρο κανα 30ρια ποντους και βρομαγε σκατιλα!Λεω θα γυρισω το στρωμα αναποδα..μια απο τα ιδια!Τωρα τι στο διαολο ειχαν κανει ουτε που ξερω το μονο σιγουρο ειναι οτι αλλαξα δωματιο!

Δεν αλλάζεις και ξενοδοχείο λέω γω;;

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
φαντασου ο ανθρωπος ποσο ηθελε να γαμησει,αλλαζε τα σεντονια,γυρναγε το στρωμα απο την μια,γυρναγε το στρωμα απο την αλλη,παλι τα ιδια :headbang:
μαλλον τελικα η μονη λυση αν δεν εχεις ηδη ξενερωσει ειναι να πας σε αλλο ξενοδοχειο που και σε αυτο βεβαια ρισκαρεις να βρεις τα ιδια! :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Χαχαχα?.ηθελα να ημουν από μια μερια και να σε εβλεπα..
Να?οριστε και τα ξενοδοχεια?Μονο που αντι για μικρα φωτακια
απ?εξω,εχουν μεγαλες φωτεινες ταμπελες.
Λιγη προσοχη χρειαζεται βρε παιδια,όταν συναναστρεφεστε σε τετοιους
χωρους.
Και μια συμβουλη στους επισκεπτες των ξενοδοχειων..
Ποτε μην σκουπιζετε τα γεννητικα σας οργανα με την πετσετα του ξενοδοχειου
κι ας σας την φερνουν συσκευασμενη,υποτιθεται,εχει απολυμανθει.

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Χαχαχα?.ηθελα να ημουν από μια μερια και να σε εβλεπα..
Να?οριστε και τα ξενοδοχεια?Μονο που αντι για μικρα φωτακια
απ?εξω,εχουν μεγαλες φωτεινες ταμπελες.
Λιγη προσοχη χρειαζεται βρε παιδια,όταν συναναστρεφεστε σε τετοιους
χωρους.
Και μια συμβουλη στους επισκεπτες των ξενοδοχειων..
Ποτε μην σκουπιζετε τα γεννητικα σας οργανα με την πετσετα του ξενοδοχειου
κι ας σας την φερνουν συσκευασμενη,υποτιθεται,εχει απολυμανθει.

ΘΑ εχεις πεθανει στα γελια μου γυρισαν τα ματια αναποδα!Ξερεις τι ειναι εκει που πας να βαλεις το κεφαλι να εχει τελειωσει ο προηγουμενος και οχι μονο!Οσο αναφορα για τις πετσετες δεν το ειχα σκεφτει!Δεν εχεις αδικο υποτιθεται οτι εχουν απολυμανθει!Οντως θελει προσοχη στα ξενοδοχεια δεν ειναι και σπιτι μας!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Κοπέλια, όσον αφορά τις πετσέτες, η Κατερίνα έχει δίκιο!! Να φέρνεται από το σπίτι σας!!
Αυτό βέβαια το φροντίζει η κοπελιά μου(πετσέτα, σαπουνάκια κλπ)!!! :)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δεν νομίζω οτι είναι ευκολο να κολλήσεις αρκεί να προσέχεις και να μήν κάνεις μαλακίες (τύπου ακάποτο πρωκτικό...)

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
πρεπει να στειλουμε ομαδικα e-mail στον ευαγγελατο να μας πει σε ποιο ξενοδοχειο πρεπει να γαμαμε!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:διαφωνει κανεις????????????????????

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ποπο φιλε μου μια φορα κατεβηκα αθηνα και εμεινα σε ενα ξενοδοχειο στην πλατεια καραισκακη που λες και το ξενοδοχειο νομιζω οτι λεγοταν king (jason ,george) δν θυμαμαι πολλυ καλα γιατι εχουνε περασει και 6 χρονακια...!!απ εξω ειτανε αθλιο απο μεσα τρωγωτανε καπως..!!τωρα για σεντονια απο κατω και απο στρωματα καλυτερα που δεν κοιταξα γιατι δεν θα κοιμομουνα ενα 3μερο...!!χωρια τι σκατα ειδα 3 μερες σε εκεινη την περιοχη το βραδυ...!!

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Μπουρδέλα, studio και πουτάνες είναι όλα βρωμερά και γεμάτα αφροδίσια κλπ. Επίδή όμως είμαστε άρρωστοι και δεν μπορούμε να τα κόψουμε, το προφυλακτικό μας γλιτώνει από σχεδόν όλα τα δυσάρεστα...

:hi:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom