ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
ξεχασα και την γνωστη γκαμπυ την ακεντραριστη εχω γαμησει
Απο τις ιδιες τις κοπελες της αλυσιδας ;)
γκομενες καμια πουτανες πολλες παραδεχομαι βαιβεως οτι οι πουτανες μεσα στους οικους ειναι ποιο τυμιες .....
δεν γαμαω πουτανες ποια μονο γκομενες κ εχω ησυχασει
πολυ λιγες πουτανες ρε φιλε
τι εφταιξε
θα σου πω.... εκανα μεγαλες σχεσεις ο μαλακας..... επισης εδω επαρχια δεν υπαρχει η ποικιλια που υπαρχει Αθηνα.... και οι τιμες ξεκινανε απο 30€ σε οικο μεχρι ..... τον θεο....
ομως εχω γαμησει ωραια μουνια οποτε καπου εξισορωπω τον μικρο αριθμο.....και τελος το milfaki το τελευταιο εξαμηνο δεν με αφηνει να εχω ορεξη για αλλο μουνι....με ξεζουμιζει στην κυριολεξια......
εγω το αντιθετο
μονο τανες κ ησυχασα
τι να κανει αραγε ο tendi?τυπε εχει ρεπο και ο Τεντι σκ απο το γραφειο,αν δεν ναυλωσει τιποτα Αιθιοπες θα χουμε πολλα μετωπα την Κυριακη :S :S :S
λογικο τυπε μονο με τα milfakia χορταινουμεθα σου πω.... εκανα μεγαλες σχεσεις ο μαλακας..... επισης εδω επαρχια δεν υπαρχει η ποικιλια που υπαρχει Αθηνα.... και οι τιμες ξεκινανε απο 30€ σε οικο μεχρι ..... τον θεο....
ομως εχω γαμησει ωραια μουνια οποτε καπου εξισορωπω τον μικρο αριθμο.....και τελος το milfaki το τελευταιο εξαμηνο δεν με αφηνει να εχω ορεξη για αλλο μουνι....με ξεζουμιζει στην κυριολεξια......
βάτραχε εσυ δε πηδας τραβελια?γκομενες καμια πουτανες πολλες παραδεχομαι βαιβεως οτι οι πουτανες μεσα στους οικους ειναι ποιο τυμιες .....
δεν γαμαω πουτανες ποια μονο γκομενες κ εχω ησυχασει
μπετυ μαρινα παολα από φυλης 104τυπε ποια ειναι η καλυτερη στο αυταρχικο αυτην την περιοδο;
βάτραχε εσυ δε πηδας τραβελια?
σιγα το δυσκολο ρε τυπε,ολο ψέμματα εισαιφαντασου λεω σπιτια λεπτομεριες περιοδους τη αλλο να πω