Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
35αρης Πλεον πανω απο 1000 Πουτανες και καμια 60αρια Γκομενες απο f/b και Καμακι εξω
35αρης Πλεον πανω απο 1000 Πουτανες και καμια 60αρια Γκομενες απο f/b και Καμακι εξω
Ποιος λεει Ψεματα ρε Καραγκιοζακο..Επειδη δεν Γαμας εσυ;Απο το 1999 παω στα μπουρδελα 3 φορες τη βδομαδα παλιοτερα και λογω κρισης τα τελευταια χρονια 2 φορες.Για κανε τις πραξεις Ανιδεε!!αδερφε στο πρωτο μου ποστ γραφω
παρακαλω μην γραφετε ψεμματα
σε ευχαριστω
Ποιος λεει Ψεματα ρε Καραγκιοζακο..Επειδη δεν Γαμας εσυ;Απο το 1999 παω στα μπουρδελα 3 φορες τη βδομαδα παλιοτερα και λογω κρισης τα τελευταια χρονια 2 φορες.Για κανε τις πραξεις Ανιδεε!!
Συγχωρεμενος..και να πηγαινεις 2 φορες τη βδομαδα στη Φυλης και θα Αποκτησεις Αυτοπεποιθηση στα Γκομενακια που θα Γνωριζεις εξω και δεν θα εχεις κανενα προβλημα!!σου ζηταω συγνωμη
Αυτος τυπε,την μια παριστανει τον αντρα και μια την γυναικα μην τυχων και καταλαβει κανεις τι απ τα δυο είναι ,και εσυ περιμενεις να γραψει και κατι για τον εαυτο του ? Και να είναι και αληθεια!!??
Φαινεται καλο παιδι αλλα εχει ένα θεμα με την ανωνυμια
Συγχωρεμενος..και να πηγαινεις 2 φορες τη βδομαδα στη Φυλης και θα Αποκτησεις Αυτοπεποιθηση στα Γκομενακια που θα Γνωριζεις εξω και δεν θα εχεις κανενα προβλημα!!
τι να κοψω τσομπανηκόψε κάτι από το α ρε
Τοτε ρε φιλε τι ανοιγεις το θεμα και ρωτας για Πουτανες;;αδερφε μου δεν εχω παει ποτε σε μπουρδελο
2 πουτανες μονο τυπε :S :S :S
τεντι αν βαλεις στη σειρα τις ψωλες που εχεις φαει που φτανεις :S :S :S0/0 :-)
αδερφε μου δεν εχω παει ποτε σε μπουρδελο
τεντι αν βαλεις στη σειρα τις ψωλες που εχεις φαει που φτανεις :S :S :S
ερχομενος απο που τυπε,Αθηνα η Εβρο :S :S :Sλιγο έξω απο τα μάλγαρα
τυπε ο μεσος ορος μηκους ψωλης ειναι πιο κατω,μιλαμε για πιο πολλες ψωλες :S :S :Sαπο Αθηνα 500 χλμ / 0,16 μέτρα η ψωλή έχουμε 3.125.000 πούτσες