Νέα

Πόσες φορές έχει πάει ο καθένας μας σε μπουρδέλο/studio;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HARD19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Δεν θα το έλεγα για την περίπτωση μας...Ασ μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε site για πληροφορίες για τα μπουρδέλα - studio κλπ οπότε και το πόσες φορές τα έχει επισκευτεί κανείς τα εν λόγω ιδρύματα προσθέτει και ένα ειδικό βάρος στα λόγια του αλλά μασ δείχνει και την επισκεψιμότητα τους απο τα μέλη!

το ποσα μπουκαλια κρασι εχω πιει με κανει δοκιμαστη κρασιου?
δινει βαρυτητα στη κριση μου περι οινοποσιας?
οπως ειδες οι πραγματικοι γνωστες στην πλειονότητα τους γραφουν κριτικες, δεν απαντουν σε βλακιδιουλες.

OP
OP
HARD19

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
το ποσα μπουκαλια κρασι εχω πιει με κανει δοκιμαστη κρασιου?
δινει βαρυτητα στη κριση μου περι οινοποσιας?
οπως ειδες οι πραγματικοι γνωστες στην πλειονότητα τους γραφουν κριτικες, δεν απαντουν σε βλακιδιουλες.

Δεν σε κάνει δοκιμαστή κρασιού αλλα σε κάνει γνώστη. Πχ μπορείς να ξεχωρίσεις το καλό κρασί, με τι φαγητό πάει το κάθε κρασί, να ξεχωρίζεις ποικιλίες κρασιού κλπ...Νομίζω και το ίδιο στα μπουρδέλα...Άσε που η κριτική κάποιου που έχει πάει 500 φορές στα μπουρδέλα έχει ενα μεγαλύτερο βάρος με κάποιον που έχει πάει 20..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Καμια 5000ρια .... :think: :2funny:

pistossklavos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αν τα εβαζα στον κουμπαρα θα ειχα παρει σημερα την 911 turbo   αλλα καλητερα ετσι

jjk4591

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλό το θέμα που άνοιξε ο συναγωνιστής!Είμαι , πιστεύω, απ' τους μεγαλύτερους σε ηλικία στο site (55άρης)και είναι γνωστό ότι η δική μου η γενιά κατά κανόνα ξεκίναγε την σεξουαλική της δραστηριότητα απ' τα μπουρδέλα. Τη λέξη call girl την ξέραμε τότε (δεκαετία '60)μόνο απ' το σκάνδαλο "Κριστίν Κίλερ", ένα cg που τάχε μ'έναν Βρεττανό υπουργό ή υφυπουργό Στρατιωτικών, υπόθεση κατασκοπίας στα ψυχροπολεμικά χρόνια! Στα μαθητικά μου χρόνια στα Λαδάδικα και στα φοιτητικά στην Αθήνα των αρχών της 10ετίας του '70, τάχα αλωνίσει τα μπουρδέλα!Α, να μη παραλείψω να πω ότι δοκίμασα και Γαλλίδες πόρνες στην Πιγκάλ το 1978 και Βουλγάρες στα χρόνια του "υπαρκτού" τη δεκαετία του '80.
Κάποια στιγμή...όλα αυτά κόπηκαν!Το "χούϊ" όμως μένει. Και συνεχίζεις στις νέες συνθήκες: η "σύγχρονη" πλέον Ελλάς δεν διέθετε μόνο εγχώριες call-girls (γιατί, βλέπεις, μεγαλώσαμε πια και κομπλάραμε να πηγαίνουμε για μπουρδελότσαρκες!), αλλά γέμισε Ρωσσάκια, Τσεχάκια, Ουκρανάκια, κορίτσια από Τασκένδη, γυναίκες που δεν τις είχαμε ονειρευτεί...
Απάντηση-αριθμό, αδέρφια, δεν έχω, αδυνατώ να δώσω!Σίγουρα όμως, αν τα μάζευα όσα έδωσα στον αγοραίο, ένα καλό σπιτάκι στα ΒΠ ή στο δικό μας το Πανόραμα θα τόχα! Χαλάλι τους όμως!

psolidis1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ απαράδεκτος!Προς το παρόν 8 φορές!  :sunglasses:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Επειδή είδα ότι τις τελευταίες μέρες έχουμε threads με στατιστικές και άλλου είδους αναζητήσεις (ποια έχει τα μεγαλύτερα βυζιά, τα καλύτερα πόδια κλπ) λέω να προσθέσω στους προβληματισμούς μας την έξης ερώτηση: Πόσες φορές έχει πάει ο καθένας μας σε μπουρδέλο/studio? (κάνει καλό και στην μνήμη…..)

Λοιπόν, ξεκινάω εγώ…Μετά από κάμποση ώρα σκέψης κατέληξα στον αριθμό των επισκέψεων μου περίπου σε 50….

Λογικα πρεπει να ξεπερναω το 300αρι.... και σε μπουρδελα και σε στουντιο.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
θα κανω μια απλη αναγωγη:

Παω 30 χρονια
3 φορες τις 2 εβδομαδες κατα μεσο ορο σην χειροτερη ειναι 78 φορες τον χρονο

Σε 30 χρονια*78 φορες  = 2340 φορες τουλαχιστον.............

Ασε που θα ειναι πολυ περισσοτερες μιας και εχουν υπαρξει φορες που εχω παει κι 3-4 φορες την εβδομαδα......

ενα αλλο στοιχειο ειναι:
Απο τον Σεπτεμβριο του 2008 που ειμαι μελος εχω παει 152 φορες.

Βγαλτε συμπερασμα..........

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τι ερωτησεις ειναι αυτες ρε παιδια?ειναι δυνατον να μετραμε ποσες φορες πηγαμε στο μπουρδελο? :idiot:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μετρανε και αυτες που δεν ψωνιζουμε !!!

Stories