Καλό το θέμα που άνοιξε ο συναγωνιστής!Είμαι , πιστεύω, απ' τους μεγαλύτερους σε ηλικία στο site (55άρης)και είναι γνωστό ότι η δική μου η γενιά κατά κανόνα ξεκίναγε την σεξουαλική της δραστηριότητα απ' τα μπουρδέλα. Τη λέξη call girl την ξέραμε τότε (δεκαετία '60)μόνο απ' το σκάνδαλο "Κριστίν Κίλερ", ένα cg που τάχε μ'έναν Βρεττανό υπουργό ή υφυπουργό Στρατιωτικών, υπόθεση κατασκοπίας στα ψυχροπολεμικά χρόνια! Στα μαθητικά μου χρόνια στα Λαδάδικα και στα φοιτητικά στην Αθήνα των αρχών της 10ετίας του '70, τάχα αλωνίσει τα μπουρδέλα!Α, να μη παραλείψω να πω ότι δοκίμασα και Γαλλίδες πόρνες στην Πιγκάλ το 1978 και Βουλγάρες στα χρόνια του "υπαρκτού" τη δεκαετία του '80.
Κάποια στιγμή...όλα αυτά κόπηκαν!Το "χούϊ" όμως μένει. Και συνεχίζεις στις νέες συνθήκες: η "σύγχρονη" πλέον Ελλάς δεν διέθετε μόνο εγχώριες call-girls (γιατί, βλέπεις, μεγαλώσαμε πια και κομπλάραμε να πηγαίνουμε για μπουρδελότσαρκες!), αλλά γέμισε Ρωσσάκια, Τσεχάκια, Ουκρανάκια, κορίτσια από Τασκένδη, γυναίκες που δεν τις είχαμε ονειρευτεί...
Απάντηση-αριθμό, αδέρφια, δεν έχω, αδυνατώ να δώσω!Σίγουρα όμως, αν τα μάζευα όσα έδωσα στον αγοραίο, ένα καλό σπιτάκι στα ΒΠ ή στο δικό μας το Πανόραμα θα τόχα! Χαλάλι τους όμως!