Νέα

Πόσες Εθνικότητες κοριτσιών έχετε γαμήσει (εκτός από Ελεεινίδες)?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσες Εθνικότητες κοριτσιών έχετε γαμήσει (εκτός από Ελεεινίδες)?

• Από 1 έως 10 εθνικότητες από όλο τον κόσμο

Ψήφοι: 38 47,5%
  • Πάνω από 10 έως και 30 εθνικότητες από όλο τον κόσμο

Ψήφοι: 21 26,3%
  • Μόνο όλες του Ανατολικού μπλόκ και Ευρωπαίες

Ψήφοι: 2 2,5%
  • Όλες του Ανατολικού μπλόκ και Ευρωπαίες και Ασιάτισσες ακόμα και Αφρικανές και Νότιο Αμερικάνες

Ψήφοι: 7 8,8%
  • Σχεδόν όλες τις εθνικότητες

Ψήφοι: 4 5,0%
  • Γαμώ μόνο Ελεεινίδες – Ψαρούδες

Ψήφοι: 8 10,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    80

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μπορεί αυτό τελικά να είναι το γούστο της μπουμπ . Να το παίζει η Κυρία αποικιοκράτισσα με τους μαύρους δούλους . Την κόβω για πολύ σκληρή αφέντρα . Μαύρο γάλα θα πίνουν οι μαύροι δούλοι της . Έχεις δει πως φέρεται στη μικρή Βέλβι που είναι και λευκή και αξιοπρεπής κοπελίτσα ?  

ναι η πουτανα ολο θεληματα με βαζει να της κανω. σιχτιρ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εχουμε και λεμε ελληνιδα ,αλβανιδα,βουλγαρα πολωνη σερβα ρουμανες αγγλιδα ,ιταλιδα,γερμανιδα,κενυατισσα,νοτιοαφρικανα,ολλανδη,βελγιδα,ισπανιδα,κουβανη, βραζιλιανα,μολδαβη ,ρωσιδες ,μια απο καζακσταν, τσεχα και  σλοβακα,ουγγαρεζα ,σλοβενα  ,τουρκαλα ,γαλλιδα ,σουηδεζα ,κυπρια , ουκρανιδα ,λιθουανη....αυτα και μου λειπει μια οριτζιναλ ασιατισσα απο την συλλογη...γενικα ειμαι διεθνιστης στο σεξ...πουτανες ολων των χωρων ενωθειτε και ετσι....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
άφηνε κάνα κενό μετά τα κόμματα ρε τζιελ, χάνονται εθνικότητες λέμε  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.807
Πόντοι
25.467
δε λέγονται κονκισταδόρες εκεί
δεν το σώζεις  :s&m_1:

Ναι το λησμόνησα είχαν πιο κομψά ονόματα: "επιτηρητές", "ύπατοι αρμοστές","αναμορφωτές". Το νόημα όμως παρέμενε το ίδιο.

Επισκέπτης
Έχω διδακτορικό στην Ιταλική ,Ελληνική και ολίγον Ισπανική πούτσα τώρα τελευταία.Με αυτή την σειρά.Α..κι μια βραζιλιάνικη.Καλός ο Βραζιλιάνος.
Αριστα δίνω στους Έλληνες.Δεν συγκρίνονται.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Εχουμε και λεμε ελληνιδα ,αλβανιδα,βουλγαρα πολωνη σερβα ρουμανες αγγλιδα ,ιταλιδα,γερμανιδα,κενυατισσα,νοτιοαφρικανα,ολλανδη,βελγιδα,ισπανιδα,κουβανη,βραζιλιανα,μολδαβη,ρωσιδες,μια απο καζακσταν,τσεχα και σλοβακα,ουγγαρεζα,σλοβενα,τουρκαλα,γαλλιδα,σουηδεζα,κυπρια,ουκρανιδα,λιθουανη....αυτα και μου λειπει μια οριτζιναλ ασιατισσα απο την συλλογη...γενικα ειμαι διεθνιστης στο σεξ...πουτανες ολων των χωρων ενωθειτε και ετσι....

Έχεις ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποια εθνικότητα της Ασιάτισσας ?

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Έχω διδακτορικό στην Ιταλική ,Ελληνική και ολίγον Ισπανική πούτσα τώρα τελευταία.Με αυτή την σειρά.Α..κι μια βραζιλιάνικη.Καλός ο Βραζιλιάνος.
Αριστα δίνω στους Έλληνες.Δεν συγκρίνονται.

Είδατε βρε που βρίζετε τις ελλεεινίδες ? Τιμή τους και καμάρι τους τούς έχουν τους έλληνες ...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
οχι ιδιαιτερα...γιαπωνεζα θα λεγα...αλλα που να βρεις τετοια??

εγώ ξέρω 5  :boobies:

μάνες και κόρες, να πιάνουμε όλα τα φάσματα ηλικίας, ξέρω από 65 μέχρι 22  :sunglasses:

στείλε πμ για να κανονίσουμε τα περαιτέρω  :2funny: :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
οχι ιδιαιτερα...γιαπωνεζα θα λεγα...αλλα που να βρεις τετοια??
Για κινεζα αρκετα πιο ευκολο!
Ψώνισε καμιά πλανοδια ταζοντας της οτι θα βγαλει ολη την ημερησια εισπραξη απο εσενα  :zfuck: :zfuck: , αλλιώς άμα την θες ετοιμη σε στουντιο, οταν κατεβεις Αθηνα, ευνειδων στο γκάζι! Πολυ μετρια, αλλά ευγενικη με υποκλισεις, σου βαζει τα ρουχα προσεκτικα στον καλόγερο μολις μπεις μεσα  :huh: και το κυριοτερο θα εμπλουτισεις τις εθνικοτητες σου  :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγώ ξέρω 5  :boobies:

μάνες και κόρες, να πιάνουμε όλα τα φάσματα ηλικίας, ξέρω από 65 μέχρι 22  :sunglasses:

στείλε πμ για να κανονίσουμε τα περαιτέρω  :2funny: :2funny:
οκ...δεν πιστευω να κανονισουμε καμια συναντηση και να εμφανισττεί καμια ελλεηνιδα φιλη σου και υστερα να κανει την κινεζα...αχαχαχαχααχαχαχαχαχα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μια Ασιατισσα μενει να συμπληρωθει το καρε....Αs ειναι και ....Γιαπωνεζα  ρε :rockon:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.235
Πόντοι
506
...ΟΛΟ το πρώην Ανατολικό μπλοκ (Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία, Βουλγαρία κτλ.). Αγγλίδες, Γερμανίδες, Αφρικάνες και μια Ασιάτισσα. (Οι Ελεηνίδες και οι Κύπριες ΔΕΝ πιάνονται).

TRELOXELO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
1.182
Πόντοι
266
Πιο πολυ ανατολικο μπλοκ αλλα μια φορα που πηγα Αμστερνταμ ηθελα Ασιατισσα και πηγα με μια Κινεζα.

mpaklavas20

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ δεν έχω μεγάλη γκάμα επειδή είμαι σχετικά πιτσιρικάς ακόμα,πάντως μέχρι στιγμής έχω κάνει απόβαση σε Βραζιλία,Ρουμανία και την γειτονική της 2ης Μολδαβία και συνεχίζω ακάθεκτος... Επόμενος στόχος καμιά Ασιάτισσα (αν βρούμε βέβαια)  :cum:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
οι ουκρανες , λετονες , ρωσιδες, λιθουανες , εσθονες και γεωργιανες που γαμησαμε πριν την διασπαση της ΕΣΣΔ σαν τι μετρανε ??? πλακα κανω , χαχαχ ολες τις παραπανω συν κινεζα , ιταλιδα

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Αλβανιδα, Βουλγαρα, Γεωργιανη, Βραζιλιανα, Γερμανιδα, Σουηδεζα, Σερβιδα και προσεχως Τουρκαλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom