SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
παιζει ρολο λες?
Αφού φέρεται με τον τρόπο που φέρεται στη μικρή λευκή βέλβι , σκέψου πωβς φέρεται στους μαύρους δούλους της ...
παιζει ρολο λες?
μη βιαζεσαι...επαγγελματιας ηταν...λέω, το κάνω κουόουτ
Βελγικό Κογκό, Γαλλική Αλγερία, Μαρόκο. Ιταλική Τυνισία. Φτάνουν αυτά τα ολίγα?
Μπορεί αυτό τελικά να είναι το γούστο της μπουμπ . Να το παίζει η Κυρία αποικιοκράτισσα με τους μαύρους δούλους . Την κόβω για πολύ σκληρή αφέντρα . Μαύρο γάλα θα πίνουν οι μαύροι δούλοι της . Έχεις δει πως φέρεται στη μικρή Βέλβι που είναι και λευκή και αξιοπρεπής κοπελίτσα ?
δε λέγονται κονκισταδόρες εκεί
δεν το σώζεις
Εχουμε και λεμε ελληνιδα ,αλβανιδα,βουλγαρα πολωνη σερβα ρουμανες αγγλιδα ,ιταλιδα,γερμανιδα,κενυατισσα,νοτιοαφρικανα,ολλανδη,βελγιδα,ισπανιδα,κουβανη,βραζιλιανα,μολδαβη,ρωσιδες,μια απο καζακσταν,τσεχα και σλοβακα,ουγγαρεζα,σλοβενα,τουρκαλα,γαλλιδα,σουηδεζα,κυπρια,ουκρανιδα,λιθουανη....αυτα και μου λειπει μια οριτζιναλ ασιατισσα απο την συλλογη...γενικα ειμαι διεθνιστης στο σεξ...πουτανες ολων των χωρων ενωθειτε και ετσι....
Έχω διδακτορικό στην Ιταλική ,Ελληνική και ολίγον Ισπανική πούτσα τώρα τελευταία.Με αυτή την σειρά.Α..κι μια βραζιλιάνικη.Καλός ο Βραζιλιάνος.
Αριστα δίνω στους Έλληνες.Δεν συγκρίνονται.
οχι ιδιαιτερα...γιαπωνεζα θα λεγα...αλλα που να βρεις τετοια??Έχεις ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποια εθνικότητα της Ασιάτισσας ?
οχι ιδιαιτερα...γιαπωνεζα θα λεγα...αλλα που να βρεις τετοια??
Για κινεζα αρκετα πιο ευκολο!οχι ιδιαιτερα...γιαπωνεζα θα λεγα...αλλα που να βρεις τετοια??
οκ...δεν πιστευω να κανονισουμε καμια συναντηση και να εμφανισττεί καμια ελλεηνιδα φιλη σου και υστερα να κανει την κινεζα...αχαχαχαχααχαχαχαχαχαεγώ ξέρω 5
μάνες και κόρες, να πιάνουμε όλα τα φάσματα ηλικίας, ξέρω από 65 μέχρι 22
στείλε πμ για να κανονίσουμε τα περαιτέρω