Νέα

Πόσα βγάζουν οι πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 636
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.874
Πόντοι
216
ξερω πουτανα που αγορασε προσφατα σπιτι στην γλυφαδα με πισινα απο τα γαμησια και τις βιζιτες !! ρωτηστε και τον τσιμπουκιο την εχει παρει εχει χτισει και αυτος εκει κανα τετραγωνικο αλλα δεν το λεει !!! οποτε βγαζουν πολλα παρα πολλα !!! οσα δεν μπορουμε να φανταστουμε !!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
φιλε να ξερεις πως αναλογα το μπουρδελο τα 3-4 πρωτα ραντεβου λεγονται τζαζ και τα παιρνει η πατρωνα δηλαδη η πατρωνα παιρνει 60-80€ την βαρδια, καντο επι 3 βαρδιες επι ποσα σπιτια εχει +7€ απο καθε γαμησι μιλαμε για λεφτα οχι μαλακιες και απο αυτα πληρονονται οι μεσαζοντες κτλ. τωρα η κοπελα παιρνει 8-10€ το γαμησι αν τα δινει επειδη ειναι μαλακισμενη και εχει γκομενο νταβα (καλη ωρα η αλμπινα) φταιει αυτη και οχι το συστημα!!!! παντως ενα να ξερετε σιγουρα οι κοπελες δεν ειναι ουτε θυματα τραφικινκ ουτε το κανουν παρα την θεληση τους..

τωρα για το ποιος την φερνει φανταζομαι οτι καταλαβαινεις οτι η κοπελα δεν πληρωνει τιποτα ισα-ισα που αυτος την παρακαλαει να ερθει να δουλεψει!!!!

ολα καλα ,συμφωνω με το post σου

αλλα εχω μια ενσταση στο κατα ποσο ο μαστρωπος παρακαλαει την πουτανα να δουλεψει , δλδ κατ 'εσε εχουμε ελλειψη πορνων και ο εργοδοτης τις παρακαλαει ή το αντιθετο?

παρολαυτα δεν εχει διευκρινιστει πως ακριβως λειτουργει το συστημα "γραφεια ευρεσεως εργασιας" -"μαστρωπος" -"πατρωνα" -"πορνη" 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οσοι εχουν πολλες αποριες για το ποσα βγαζουν οι πουτανες να στειλουν πμ στον λουστ.......θα απαντηθουν με σειρα προτεραιοτητας...... :grin:

Επισκέπτης
Τα 60 ευρώ τα παίρνει η πατρώνα για να πληρώσει φύλακα, καθαρίστρια και δεν θυμάμαι τι άλλο.
Από τον τέταρτο πελάτη και μετά βγάζει τζίρο η κοπέλα που κυμαίνεται από 8 έως 10 ευρώ.
Σήμερα μου έλεγε η Κατερίνα η Σέρβα από το Αλκιβιάδου 16Β ότι δουλεύει βραδιά παρά βραδιά και σε ερώτησή μου γιατί όχι κάθε βράδυ και αν είναι επειδή κουράζεται, μου απάντησε ότι δεν είναι αυτό αλλά πρέπει να δουλέψουν και άλλες κοπέλες καθώς είναι πολλές αυτές και τα μαγαζιά λίγα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αν το πας ετσι, ολες οι δουλειές δουλείες ειναι
Κι ο πατερας μου που παραγει 10.000 ευρω το μηνα και παιρνει τις 2,5 χιλ., δουλος ενος μεγαλοκαρχαρια ειναι. Και του κλεβουν την υπεραξια της εργασιας του- κατα το Μαρξ
Βεβαια, προτιμω να θεωρω ολα αυτα μπουρδες, και να πιστευω  πως ο καθενας κανει ο,τι δουλεια θελει και μπορει σε μια ελευθερη αγορα, κι αμοιβεται με τους νομους της προσφορας και της ζητησης
Ακομα κι ο ληστης επαγγελμα ειναι. (Διαβασε το ""εγχειριδιο του καλου κλεφτη"- Ηλιας Πετροπουλος)
Ο,τι μπορει να σου φερει εισοδημα ειναι επαγγελμα. (κι εφοσον δεν βλαπτεις κανεναν)

Ο ληστης εφοσον δεν χτυπαει και δεν απειλει- αλλα απλα κανει διαρρηξη και παιρνει ο,τι βρει, δεν βλαπτει καποιον. Απλα διενεργει μια ανακατανομη αγαθων και χρηματων (ενα ειδος εμπορου δηλαδη-μονο που δεν πληρωνει τα αγαθα που μεταπωλει).  Κι η πουτανα φυσικα, οχι μονο δεν βλαπτει αλλα επιτελει και σπουδαιο κοινωνικο εργο. Γιατι να μην αμοιβεται αναλογα?

ελπιζω να εισαι 18 χρονος για να τα λες αυτα,αν εισαι μεγαλυτερος τοτε υπαρχει καποιο θεματακι...

Δεν μεταφραζεται η αξια με τα ποσα λεφτα παιρνεις (με οικονομικες παραμετρους) , ακομα και τα παραδειγματα που αναφερεις του ληστη και της πορνης, το αποδεικνυουν.

Επισης οταν αναφερομαι σε δουλεία δεν εννοω τον Μαρξ με την υπεραξια του, ουτε οποιαδηποτε οικονομικη θεωρια , αλλα την εκπτωση της αξιοπρεπειας και των ανθρωπινων δικαιωματων.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
λουστ μωρο μου θα μου στειλεις εκεινη την φωτο που εχεις εξω τον κωλο να σε προμοτάρω να μου δωσεις και μενα κανα ποσοστο?  :zfuck:

ξερεις οτι στο προμοταρισμα ειμαι πρωτος  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
φιλε 1ον για αυτες δεν πα να εισαι ο παρθενης στα αρχιδια τους το μονο που μπορει να τις κανει να σε συμπαθησουν ειναι να εισαι καθαρος και ευχαριστος και ευκολος!!!

οσο για το επιπεδο εμφανισης πιστεψε με ξερω κατι παραπανω γιατι αμα πας τωρα σε ενα μπουρδελο που πανε ολο μεθυσμενοι και δινουν το 20αρικο και νομιζουν οτι την αγορασζουν ολοκληρη θα καταλαβεις επεισης πηγαινε στο μεταξουργειο να δεις πως ανακουφιζονται οι κοπελες οταν δεν περναει ο πακιστανος..

ασχετο αλλα να ξερετε οτι τα πακια τους αρεσει να βαρανε και να κανουν γλωσσοφιλα!!!!!!!

τελος δεν λεω οτι ολοι ειναι ετσι οπως εγραψα αλλα και 1 στους 10 να ειναι, ειναι πραγματικα δυσκολο για μια πιτσιρικα να μπει στο δωματιο με τον αγρικο, και αυτα μου τα εχει πει κοπελα που τυχαινει να μενουμε πολυ κοντα και να μιλαμε..

κι εγω που νομιζα οτι οι πουτανες με γουσταρουν επειδη ειμαι ωραιος, τελικα με θελουν επειδη τον εχω παντα φρεσκοπλυμενο και κανω νεροβραστο γαμησι  :(

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
3.475
ελπιζω να εισαι 18 χρονος για να τα λες αυτα,αν εισαι μεγαλυτερος τοτε υπαρχει καποιο θεματακι...

Δεν μεταφραζεται η αξια με τα ποσα λεφτα παιρνεις (με οικονομικες παραμετρους) , ακομα και τα παραδειγματα που αναφερεις του ληστη και της πορνης, το αποδεικνυουν.

Επισης οταν αναφερομαι σε δουλεία δεν εννοω τον Μαρξ με την υπεραξια του, ουτε οποιαδηποτε οικονομικη θεωρια , αλλα την εκπτωση της αξιοπρεπειας και των ανθρωπινων δικαιωματων.

A,εννοεις την "κοινωνικη προσφορα",ε??
Χμμμ....
Φοβερη η κοινωνικη συνεισφορα του Προποτζη, του Μεσαζοντα, του Χρηματιστη, του τραπεζικου υπαλληλου που παιρνει τηλεφωνα για δανεια και πρηζει τ'αρχιδια του κοσμου, του δικηγορου που βγαζει εξω καθαρματα και δολοφονους, του δημοσιου υπαλληλου που βαζει σφραγιδες ολη μερα......του.....του....
Ολοι ειμαστε φοβερα δημιουργικοι!
Εκτος αοπ την πουτανα!!!  (η οποια αν θελουμε να μιλησουμε σοβαρα ΕΙΝΑΙ δημιουργικη- αντιθετα με ολους τους αποπανω!)
Για τον ληστη το παιρνω πισω, αν παραδεχτεις κι εσυ οτι κι ο μεσιτης ειναι εξισου παραβατικος για την ανθρωποτητα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
A,εννοεις την "κοινωνικη προσφορα",ε??
Χμμμ....
Φοβερη η κοινωνικη συνεισφορα του Προποτζη, του Μεσαζοντα, του Χρηματιστη, του τραπεζικου υπαλληλου που παιρνει τηλεφωνα για δανεια και πρηζει τ'αρχιδια του κοσμου, του δικηγορου που βγαζει εξω καθαρματα και δολοφονους, του δημοσιου υπαλληλου που βαζει σφραγιδες ολη μερα......του.....του....
Ολοι ειμαστε φοβερα δημιουργικοι!
Εκτος αοπ την πουτανα!!!  (η οποια αν θελουμε να μιλησουμε σοβαρα ΕΙΝΑΙ δημιουργικη- αντιθετα με ολους τους αποπανω!)
Για τον ληστη το παιρνω πισω, αν παραδεχτεις κι εσυ οτι κι ο μεσιτης ειναι εξισου παραβατικος για την ανθρωποτητα
ολα αυτα που λες αποδεικνυουν οτι οχι μονο το οικονομικο συστημα αλλα οποιαδηποτε αλλη κρατικη εκφανση δεν μπορει να αναδειξει την Αξια ενος ανθρωπου , στην καλυτερη περιπτωση το κρατος μπορει να αφηνει ελευθερους και να μην ευνουχιζει τους πραγματικα Αξιους.

Για να το πω απλα, οι περιθωριακοι της κοινωνιας οι πορνες και οι ληστες ειναι αναξιοι ,
αλλα η μεγαλη μαζα της κοινωνιας ειναι κατ'επιφαση αξιοι

Πρεπει να γνωρισεις λοιπον ,την Αναξιοτητα για να μπορεσεις να διακρινεις την Αξιοσυνη μεσα στη μεγαλη μαζα των κατ'επιφαση αξιων

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
742
Πόντοι
96
στα στουντιο αν δουλευει συνεχεια νομιζω ενα 15.000 τον μηνα
  δλδ κανενα 500-600 ευρω την μερα , με 25 ημερες τον μηνα

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
δυσκολο θεμα..
η αληθεια ειναι καπου στην μεση οπως σε ολα.
αρκετες αν εβγαζαν αρκετα λεφτα στην πατριδα τους δεν θα ερχοντουσαν εδω εξ αρχης.
αν ενα ρουβλι ειχε οσο ενα ευρω-π.χ γιατι με την καθε ισοτιμια με καθε ανατολικη χωρα η βαλκανια τα λεφτα ειναι ΠΟΛΛΑ!
τωρα πολλες ειναι γεννημενες για αυτη την δουλειακ ευτηχως που ναι πουτανες γιατι αν ειχαν αλλη θεση εξουσιας θα χαν γαμησει πολυ κοσμο.
αλλες μετα απο ενα διαστημα εγιναν κ ισως κ καλυτερες απο τις 1.
η καθε δουλεια εχει τις δυσκολιες της.
π.χ ανθακορυχος,ναυτικος,φορτηγο διενθη μεταφοπων,μπατσος, και τοσα αλλα νοσηλευτες(ολη μερα μες την αρρωστια).
τωρα οσο κ να γουσταρουν το γαμησι 15 την ημερα ειναι παρα πολλα εστω κ για 5 μερες την βδομαδα.
και σκεφτειτε ο αλλος να χει σπαθι 26 εκ++++
τωρα αν βγαζουν δεν με νοιαζει..
κ οποιος νομιζει οτι τον νοιαζει Ας ΜΗΝ ξαναδωσει τα λεφτα του εκει...
αληθεια την vodafon την ρωτησατε τι κερδη εχει??
η την καθε μεγαλη εταιρεια..
το θεμα ειναι η υπηρεσια καλο πηδημα+καθαριοτητα τα υπολοιπα δεν εχουν σημασια.
συν σωστα ειπε ενας στα 35 ειναι για συνταξη...
----------------------------------------------------------
κ πιο πουτανες ειναι καποιες μεχρι να κουκουλοσουν εναν να κανουν παιδια,να τον εχουν με το χερι στην τσεπη-μετα χωρισμος διαζυγιο κ διατροφες...εκει δεν ξερεις που σταματαει το κοντερ!!!!!
οπως κ ολες οι γυναικες που ναι με τον καθενα για τα λεφτα-
το σωστο ερωτημα θα ταν ποσα βγαζουν οι μεσαζοντες...που δεν προσφερουν κ κατι(μονο ασφαλεια στην κοπελα σπανιως αν χρειαστει)-

pk_plasma69b

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Από ρεπορτάζ του transit-tv, στα 15€ παίρνει η κυρία του σπιτιού 2€, η κοπέλα 6€ και τα υπόλοιπα το σπίτι και οι παρατρεχάμενοι.

vasilisgo4

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1

ΤΙ 18 ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΦΕΝΤΟΝΑ  :jerking:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ΤΙ 18 ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΦΕΝΤΟΝΑ  :jerking:
που το θυμήθηκες αυτό ?  :2funny:

τέλοσπάντων αν θυμάμαι καλά ο συγκεκριμένος φίλος συμφωνεί με τις απόψεις του picker
και διατυμπάνιζε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει η "οικογένεια" αλλά κοινόβια , κοινές γυναικες κοινά παιδιά κτλ κτλ

παραδόξως όλοι οι 18χρονοι ηλικιακά και νοητικά τείνουν σε κομουνιστο-σοσιαλιστικές θεωρίες
οι οποίες όταν γίνονται πράξη απο κάποιον παρανοϊκό έχουμε ομαδικούς τάφους γεμισμένους απο κάποιον Πολ Ποτ , Μάο ή Στάλιν ...

Επισκέπτης
εχω αυτην την απορια..γιατι οταν περναω απ εξω βλεπω κατι αμαξαρες...που κανουν και 20.000 για ιεροδουλη δεν ειναι ακριβα ?
ποσα βγαζουν? μονο για ενα πιατο φαι η μπορει να γινουν και πλουσιες..εχω μεγαλη απορια..ΚΑΛΑ ΓΑΜΙΣΙΑ.. :wanker: :wanker: :wanker: :kneel: :kneel: :kneel:

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6
Το ενδεχωμενο να ειναι κανενος οικογενειαρχη που μενει εκει γυρω και δεν ειναι τσατσος δεν παιζει   :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom