You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσα βγάζουν οι πουτάνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα billk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 636
- Εμφανίσεις 90K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
οι περισσοτερεςκαι αυτο που λες εσυ τωρα ειναι στανταρ και ισχυει για ολες?
παιδια για το συγκεκριμενο θεμα ο σοφος λαος εχει ετοιμη την εξης παροιμια. Απ' τα νιατα σου πουτανα στα γεραματα ζητιανα. Εχω πατερα που ηταν χρονια στην νυχτα και στην λασπη και γνωριζω απειρα παραδειγματα που επιβεβαιωνουν την παροιμια, με ελαχιστες εξαιρεσεις παντα
Επισκέπτης
Υπάρχει και μια άλλη παροιμία που λέει όμως .. "οι πουτάνες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές"..παιδια για το συγκεκριμενο θεμα ο σοφος λαος εχει ετοιμη την εξης παροιμια. Απ' τα νιατα σου πουτανα στα γεραματα ζητιανα. Εχω πατερα που ηταν χρονια στην νυχτα και στην λασπη και γνωριζω απειρα παραδειγματα που επιβεβαιωνουν την παροιμια, με ελαχιστες εξαιρεσεις παντα
Υπάρχει και μια άλλη παροιμία που λέει όμως .. "οι πουτάνες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές"..
πιστευω η δικη σου παροιμια οταν λεει πουτανες εννοει τα γκομενακια που μαζευουν τις ψολες ωσαν να ηταν σταχια και λουλουδια στον αγρο
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τα νουμερα ειναι σχηματικα λαιον...σε καμμια περιπτωση δε παιρνει τα μισα η πουτανα αυτο ειναι γεγονος...
οσο για το ποσα βγαζουν παιζουν πολλα πραγματα...αν ειναι οσα βγαζουν να τους τα τρωνε (που σε πολλες περιπτωσεις ετσι γινεται)οι νταβαδες η να τα τρωνε σε πρεζα ταυτοχρονα καταλαβαινεις οτι δε βγαζουν τοσα πολλα αναλογικα με το τι κανουν...ασε που πρεπει και να ζησουν κιολας...
οσο για το ποσα βγαζουν παιζουν πολλα πραγματα...αν ειναι οσα βγαζουν να τους τα τρωνε (που σε πολλες περιπτωσεις ετσι γινεται)οι νταβαδες η να τα τρωνε σε πρεζα ταυτοχρονα καταλαβαινεις οτι δε βγαζουν τοσα πολλα αναλογικα με το τι κανουν...ασε που πρεπει και να ζησουν κιολας...
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κι αλλη μια που λεει ''θελει η πουτανα να κρυφτει...''Υπάρχει και μια άλλη παροιμία που λέει όμως .. "οι πουτάνες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές"..
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Υπάρχει και μια άλλη παροιμία που λέει όμως .. "οι πουτάνες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές"..
Βαθεια φιλοσοφημενη αποψη
Επισκέπτης
Μαλακιες λες DRUMMERBOY... Εχω μιλησει πολλες φορες και με πουτανες και με τσατσαδες και με ιδιοκτητες ακομη. Τα λεφτα πανε σχεδον μισα-μισα σε σπιτι και πουτανα. Αντε να παιρνει το σπιτι 10, η πουτανα 8 και η τσατσα 2 ευρω απο καθε πελατη.
Αυτο ελειπε η τσατσα να βγαζει οσα και η πουτανα... Αν ηταν ετσι ολες οι πουτανες θα γινονταν τσατσαδες!
Αυτο ελειπε η τσατσα να βγαζει οσα και η πουτανα... Αν ηταν ετσι ολες οι πουτανες θα γινονταν τσατσαδες!
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και τι ειπα εγω καβλιαρη μου? το αφεντικο παιρνει τα πιο πολλα ,η πουτανα αντε να παιρνει 6-7 και η τσατσα τα υπολοιπα...κατουρα παρακατω τωρα ...Μαλακιες λες DRUMMERBOY... Εχω μιλησει πολλες φορες και με πουτανες και με τσατσαδες και με ιδιοκτητες ακομη. Τα λεφτα πανε σχεδον μισα-μισα σε σπιτι και πουτανα. Αντε να παιρνει το σπιτι 10, η πουτανα 8 και η τσατσα 2 ευρω απο καθε πελατη.
υ.γ. μη μιλατε πολυ με πουτανες και τσατσαδες και ιδιοκτητες γιατι θα τους φατε τη δουλεια ετσι αλανια που ειστε...
Επισκέπτης
και τι ειπα εγω καβλιαρη μου? το αφεντικο παιρνει τα πιο πολλα ,η πουτανα αντε να παιρνει 6-7 και η τσατσα τα υπολοιπα...κατουρα παρακατω τωρα ...
Εσυ ελεγες οτι η τσατσα παιρνει οσα και η πουτανα.
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
περιπου ειπα καβλιαρη μου...κι επαναλαμβανω,οτι σας λενε μη το χαφτετε αμεσως...Εσυ ελεγες οτι η τσατσα παιρνει οσα και η πουτανα.
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
λες να μας πουν αληθεια? γι αυτο σας λεω μη λετε τετοια...Γιατί δεν ρωτάτε αυτές που είναι συνδεδεμένες αντί να βρίζεστε μεταξύ σας;
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
17 σελιδες στη πιο ηλιθια απορια που υπαρχει.
ε ρε τικι τακα μαριγουλα μαριγω
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ολες οι αποριες στο σαιτ ηλιθιες ειναι17 σελιδες στη πιο ηλιθια απορια που υπαρχει.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ολες οι αποριες στο σαιτ ηλιθιες ειναι
εκτος απο την απορια "ποσοι ηλιθιοι γραφουν"