το θεμα ειναι κατα ποσο κοντρολαρεις τη τσεπη σου. αν με το που εχεις λεφτα εισαι βουρ για τα ωραια τοτε καλυτερα 12χ1000Βασικά εγώ παίρνω καμιά 15αρια χιλιάρικα αλλά μπορεί να τα πάρω σε τρεις δόσεις δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερο. 12 με 1000 ανά μήνα ή τρία τάλιρα? όλο και κάποιος θα υπάρχει που να μπορεί να πει τι γνώμη του, δηλ. κάποιος που να έχει περάσει και τα δύο στάδια.
α, και +100 στο thread, πολύ καλό.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσα βγάζετε το χρόνο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 546
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εγω που περνω γυρω στα 50.000 σε μια δοση δηλαδη τι να πω???????????????????Βασικά εγώ παίρνω καμιά 15αρια χιλιάρικα αλλά μπορεί να τα πάρω σε τρεις δόσεις δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερο. 12 με 1000 ανά μήνα ή τρία τάλιρα? όλο και κάποιος θα υπάρχει που να μπορεί να πει τι γνώμη του, δηλ. κάποιος που να έχει περάσει και τα δύο στάδια.
εσυ να βαλεις και τα εσοδα απο το στοιχημα..εγω που περνω γυρω στα 50.000 σε μια δοση δηλαδη τι να πω???????????????????
οπως και να τα παρεις το ιδιο ειναι....το θεμα ειναι να κανεις σωστη διαχειρηση...Βασικά εγώ παίρνω καμιά 15αρια χιλιάρικα αλλά μπορεί να τα πάρω σε τρεις δόσεις δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερο. 12 με 1000 ανά μήνα ή τρία τάλιρα? όλο και κάποιος θα υπάρχει που να μπορεί να πει τι γνώμη του, δηλ. κάποιος που να έχει περάσει και τα δύο στάδια.
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Αν εχεις στοκ καποια χρηματα σε τραπεζα, προτιμησε τις τρεις δοσεις. Σηκωνε καθε μηνα 1250 και στο τετραμηνο που θα παιρνεις τα 5000, ριχνε τα παλι μεσα και αναπληρωνε.Βασικά εγώ παίρνω καμιά 15αρια χιλιάρικα αλλά μπορεί να τα πάρω σε τρεις δόσεις δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερο. 12 με 1000 ανά μήνα ή τρία τάλιρα? όλο και κάποιος θα υπάρχει που να μπορεί να πει τι γνώμη του, δηλ. κάποιος που να έχει περάσει και τα δύο στάδια.
μπααααααααααααα......το ψιλοεκοψα τον τελευταιο καιρο αδερφε...δεν εχω εμπνευση!!!εσυ να βαλεις και τα εσοδα απο το στοιχημα..
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
βρε παιδια ολοι οι πλουσιοι μαζευτηκανε στο σαιτ?μηπως τα μεγαλοποιειται!σα πολλα μου φενονται!
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Εγω δε σας λεω γιατι δε ξερω τι εχω
Ελληνας κροισος με 12 γραμματα...
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
εχω δικια μου επιχειρηση ιδιοκτητο καταστημα και επιχειρηση καφε ενα απο τα γνωστωτερα της πολης (Θεσσαλονικη) γυρω στα 150.000 ετησια το ποσα μενουν αστα να πανε τα γουστα πληρωνονται
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
τι σημασια εχει ποσα βγαζουμε αφου ολοι στο ιδιο μερος τα καταθετουμε javascript:void(0);
Boobies
Boobies
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Με την κατω παυλα ειναι 13!Εγω δε σας λεω γιατι δε ξερω τι εχω
ρε trueno του ΣΔΟΕ εισαι και κανεις πλακα???????????
ή
του αλογοσκουφη κολλητος?
ή
θες δανεικα?
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
παντως απο οτι βλεπω ολοι οι κροισοι εδω ειναι μαζεμενοι
ρεεεεε κανα δανεικο και απο εδω παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ή
του αλογοσκουφη κολλητος?
ή
θες δανεικα?
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
παντως απο οτι βλεπω ολοι οι κροισοι εδω ειναι μαζεμενοι
ρεεεεε κανα δανεικο και απο εδω παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 893
- Πόντοι
- 96
Το χάλι μου ηθελα να δω!!!
Ενταξει με 30,000€ το μήνα δεν εισαι κροισος αλλα αρκετά ανετος!!! Τα 150,000€ ειναι καλα λεφτα (αν και αν πληρωνε ενοικιο θα ηταν πάνω απο 60,000 το χρονο τα έξοδα).
Αντε μαγκες ψηφιστε και οι χαμηλόμισθοι γιατι βλεπω ο Αλογοσκουφης να τυπωνει την ψηφοφορία και να την παραδιδει στην Κομισιον!!!!
Ενταξει με 30,000€ το μήνα δεν εισαι κροισος αλλα αρκετά ανετος!!! Τα 150,000€ ειναι καλα λεφτα (αν και αν πληρωνε ενοικιο θα ηταν πάνω απο 60,000 το χρονο τα έξοδα).
Αντε μαγκες ψηφιστε και οι χαμηλόμισθοι γιατι βλεπω ο Αλογοσκουφης να τυπωνει την ψηφοφορία και να την παραδιδει στην Κομισιον!!!!
και μετα σου λέει η ελλαδα εχει λεφτα και τον βγαζουν ψευτη. ή η ελλαδα εχει λεφτα ή εδω μερικοι τα παραλενε λιγακιΤο χάλι μου ηθελα να δω!!!
Παίδες
δεν ξέρω τι λέτε εσείς εδώ ολοι οι κροίσοι,
αυτο που εχω να σας πω
είναι οτι κάθε πέρισι και καλύτερα ,
και κάθε φέτος και χειρότερα .
Γενικά πάμε κατά διαόλου , δυστιχώς αυτή είναι η αλήθεια ,
και δεν ξέρω τι θα γίνει μετά από μερικά χρονάκια.
Βέβαια θα μου πήτε οτι το θέμα ειναι γενικό ,οκ ,
αλλά εδώ στην ελλάδα το εχουμε παρακάνει.
Μην κοιτάτε μόνο την βιτρίνα....... ,ο κόσμος ταχει παίξει .
Οταν βρέπετε ειδήσεις ρε παιδιά, αισθάνεστε ωραία ? ?
Μην τρελαθούμε .
Είμασταν ο πιο περίφανος λαός ,
και τώρα ο κλέψας του κλέψαντος.
Μήπως πρέπει να μεταναστεύσουμε ? ?
δεν ξέρω τι λέτε εσείς εδώ ολοι οι κροίσοι,
αυτο που εχω να σας πω
είναι οτι κάθε πέρισι και καλύτερα ,
και κάθε φέτος και χειρότερα .
Γενικά πάμε κατά διαόλου , δυστιχώς αυτή είναι η αλήθεια ,
και δεν ξέρω τι θα γίνει μετά από μερικά χρονάκια.
Βέβαια θα μου πήτε οτι το θέμα ειναι γενικό ,οκ ,
αλλά εδώ στην ελλάδα το εχουμε παρακάνει.
Μην κοιτάτε μόνο την βιτρίνα....... ,ο κόσμος ταχει παίξει .
Οταν βρέπετε ειδήσεις ρε παιδιά, αισθάνεστε ωραία ? ?
Μην τρελαθούμε .
Είμασταν ο πιο περίφανος λαός ,
και τώρα ο κλέψας του κλέψαντος.
Μήπως πρέπει να μεταναστεύσουμε ? ?
Επισκέπτης
σε λιγα χρονια θα υπαρχουν μονο πλουσιοι και φτωχοι ετσι οπως παει η δουλεια.
εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι μονο πλουσιοι κ φτωχοι υπαρχουν..