το καταλαβαίνω ,
υπάρχει σε όλους αυτή η κοινωνική πίεση
να κάνει ο καθένας αυτό που κάνουν όλοι ώστε να μην αποκλίνει
αλλά και πάλι εγώ θα είχα υποστεί 100φορές αυτήν την "κοινωνική πίεση"
για χάρη της αδέσμευτης απόλαυσης !
Η κοινωνική πίεση, το πρωτόκολλο, τι θα πει ο κόσμος, και γαμω το μουνι της μάνας του κοσμου.
Εφτασα στα 45 μου για να κάνω αυτό που πραγματικά θέλω.
Αύριο όλοι θα τρωνε αρνί σουβλιστό.
Εμένα δεν μου αρέσει το αρνί. Ξέρετε γιατί; Εχετε δει ποτέ αρνί να το σφάζουν; Να σε κοιτάει στα μάτια με αυτό το αθώο βλέμμα σαν να σου λέει.... "ρε μαλακα τι κάνεις; "
Αύριο θα φάω ψάρια με σαλατίτσα.
Δεν θα μου ξαναπεί ξανά καμμιά αρχίδω...
1. "Πρέπει να πάμε στο χωριό στο σόι μου" Αντε γαμήσου κι εσύ και το σόι σου
2. "Α όχι σεξ. Νηστεύω.." Αει στο διαόλο μωρή που θα περιμένω μια βδομάδα να γαμήσω.
3. " Το Σαββατο μετά την Ανάσταση θα φάμε μαγειρίτσα στη μαμά μου." Αντε γαμήσου και εσύ και η μάνα σου η καριόλα.
4. "Την Κυριακή να σηκωθείς νωρίς να ανάψεις φωτιά για να ψήσουμε το αρνι" Όχι μωρή. Δεν σηκώνομαι. Την Κυριακή θέλω να κοιμηθώ όσο γουστάρω και να σηκωθώ να φάω μία σαλάτα κι ένα μήλο. Αυτά μου αρέσουν!
5. " Φέρε τα λεμόνια!"
6. " Η φωτιά καίει πολύ. Θα καεί το αρνί"
7. " Μην κάθεσαι! Εχουμε κόσμο" Στα αρχίδια μου ο κόσμος που κάλεσες καργια. Κάτσε και φάτον μόνη σου. Εγλω θέλω την ηρεμία μου.
8. "Πέρυσι μας είχαν καλεσμένοι οι Πετρόπουλοι! Ειδες πως σε πειριποιήθηκαν;" Αρχίδια με περιποιήθηκαν. Όλο το ψήσιμο πάλι εγώ το έκανα κι είχα τον μαλάκα να με ρωτάει πως το κάνουμε αυτό, πως το κάνουμε εκείνο....
9. " Σημερα ανήμερα Πάσχα σεξ; Που την βρίσκεις την όρεξη; Ε βέβαια εσύ δεν έκανες τίποτα όλη μέρα γι αυτό είσαι ξεκούραστος και θες τρελίτσες! Εμένα μου φυγε η ψυχή με τόσον κόσμο, δεν μπορώ είμαι κουρασμένη! Και κάνε μπάνιο κι άλλαξε ρούχα. Βρωμάς τσίκνα! " Εκανα μπανιο 3 φορές μωρή κάργια. Η γαμημένη η τσικνίλα δεν φεύγει ό,τι και να κάνω!
Σκηνές απείρου κάλλους....
Αυριο λοιπόν θα πάω για μπάνιο παρείτσα με έναν συνεργάτη και φίλο...
Θα παίξω ρακέτες.
Θα κάτσω στη θάλασσα μέχρι να βαρεθώ.
Μετά θα πάω να φάω τα ψαράκια μου.
Και θα ξανακοιμηθώ όσο θέλω. Και το απόγευμα θα πάω για καφέ.
Και δεν θα μυρίζω και τσίκνα.
Αει σιχτίρι.