You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσα τρώμε στις πουτάνες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 73K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σε ποια περιοχη ????....πιστευω οτι μια γκαρσονιερα 40-50τ.μ. την εχω φαει στις τανες.
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Από το να σε τουμπάρει ελλεεινίδα και στα δυο-τρία χρόνια να σε κερατώσει και να σου πάρει τα χωράφια και τα σπίτια ( ) που κληρονόμησες, μια γκαρσονιέρα δεν είναι τίποτα, συναγωνιστή!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
υπολογισε 1000+κατι το τετραγωνικο και βαλε εσυ οποια περιοχη νομιζεις
.
ωραιος !!!! σε τί διαστημα ????
ε ναι.. τα χουμε ξαναπει αυτα. ό,τι οικονομοτεχνικη μελετη και να κανεις, παλι στο + εισαι..Από το να σε τουμπάρει ελλεεινίδα και στα δυο-τρία χρόνια να σε κερατώσει και να σου πάρει τα χωράφια και τα σπίτια ( ) που κληρονόμησες, μια γκαρσονιέρα δεν είναι τίποτα, συναγωνιστή!
συμφωνω απολυτως μεγαλε.και να σου πω και την θεωρεια μου για τις τανες.μετα απο τοσα χρονια(οχι κ πολλα 15)εχω κιαταληξει στο συμπερασμα κ ευτυχως το καταλαβα πολυ νωρις,οτι η τανα ειναι το φθηνοτερο γαμησι.πιστεψε με.αν αυτα που ετρωγα σε τανες τα ετρωγα σε γκομενες ουτε τα τριπλά δεν φτανανε.να δωρακια,να γευματα,να κλαμπ,να μπουζουκια,να γουστα γενικως γαμησετα.παρε με τηλ,γιατι δεν με πηρες κτλ.ενω τωρα κανω την καταθεση μου κ δεν εχει απαιτησεις κανενας.ουτε εγω ουτε η τανα.καταλαβες?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
προσπαθω σκληρα......καταλαβες?
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
ενταξει το θεμα ειναι οτι αλλες φορες τρως λιγοτερα αλλες περισσοτερα.δεν υπαρχει στανταρ.εγω δηλ που αρχισα το χομπι απο τα 17 μεχρι τωρα που ειμαι32 δεν γαμουσα με τηνη ιδια συχνοτητα παντα.α και κατι αλλο που το εχουν πει καποιοι.δεν σημαινει οτι εισαι νεος στο σαιτ εισαι νεος κ στο χομπι ετσι?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σωστος !!!! τωρα γαμας πιο συχνα !!..εγω δηλ που αρχισα το χομπι απο τα 17 μεχρι τωρα που ειμαι32 δεν γαμουσα με τηνη ιδια συχνοτητα παντα.
Ε + ΝΝΟ + ΕΙΤΑΙ !!!!....δεν σημαινει οτι εισαι νεος στο σαιτ εισαι νεος κ στο χομπι ετσι?
Αυτό το θέμα εξαρτάται απο πολλά.
1) Αν παίζει και σταθερή γκόμενα (που πολλές φορές δεν μπορείς να συγκρατήσεις πόσα σου τρώει αυτή).
2) Τι free καβάτζες για παίζουν ανά περίοδο και πόσο συχνά μπορούμε να βρεθούμε με αυτές.
3) Τι έξοδα θα έχω ανά μήνα για τις υποχρεώσεις μου. Ανάλογα με αυτά που μου μένουν βγαίνει και το σχετικό "μπάτζετ"
Για παράδειγμα υπάρχει μήνας που δεν χάλασα περισσότερα από 150 ευρω, αλλά έπαιζε και γκόμενα τότε. Υπήρχε και μήνας που δεν χρειάστηκα την ανάγκη να πληρώσω για να καλύψω τις καύλ.... Υπήρχε, όμως, και μήνας που έσκασα και 1.500 για τις τάνες. Και ευτυχώς τότε είχα την οικονομική άνεση να το κάνω και πέρασα αρκετά καλά. Γενικά, όμως, δεν έχω στάνταρ ποσό που θα δαπανήσω. Είναι ανάλογα και σε τι φάση είμαι, αλλά ένα μ.ο. κοντά στα 250 με 300 ευρώ νομίζω πως τα δίνω κάθε μήνα.
1) Αν παίζει και σταθερή γκόμενα (που πολλές φορές δεν μπορείς να συγκρατήσεις πόσα σου τρώει αυτή).
2) Τι free καβάτζες για παίζουν ανά περίοδο και πόσο συχνά μπορούμε να βρεθούμε με αυτές.
3) Τι έξοδα θα έχω ανά μήνα για τις υποχρεώσεις μου. Ανάλογα με αυτά που μου μένουν βγαίνει και το σχετικό "μπάτζετ"
Για παράδειγμα υπάρχει μήνας που δεν χάλασα περισσότερα από 150 ευρω, αλλά έπαιζε και γκόμενα τότε. Υπήρχε και μήνας που δεν χρειάστηκα την ανάγκη να πληρώσω για να καλύψω τις καύλ.... Υπήρχε, όμως, και μήνας που έσκασα και 1.500 για τις τάνες. Και ευτυχώς τότε είχα την οικονομική άνεση να το κάνω και πέρασα αρκετά καλά. Γενικά, όμως, δεν έχω στάνταρ ποσό που θα δαπανήσω. Είναι ανάλογα και σε τι φάση είμαι, αλλά ένα μ.ο. κοντά στα 250 με 300 ευρώ νομίζω πως τα δίνω κάθε μήνα.
tsirikapis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
20 ή 40 ευρώ, Lol
LION7