You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσα τρώμε στις πουτάνες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 73K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
όποτε ξανα ερχεται στην επικαιροτητα αυτο το θρεντ, κανω εναν υπολογισμο και μετα πηγαινω στο αρχικο ποστ, καθως το ανοιξα εγω το θρεντ, και τρομαζω..
Γιαυτο εχουν παει στα υψη οι κηδειες?όποτε ξανα ερχεται στην επικαιροτητα αυτο το θρεντ, κανω εναν υπολογισμο και μετα πηγαινω στο αρχικο ποστ, καθως το ανοιξα εγω το θρεντ, και τρομαζω..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ναι αλλα για τα μελη του σαιτ παρεχεται εκπτωση 40%..Γιαυτο εχουν παει στα υψη οι κηδειες?
αρκει να πεθανεις on time να κανουμε τζιρους..
Θα το εχω υποψη μου.ναι αλλα για τα μελη του σαιτ παρεχεται εκπτωση 40%..
Μια ερωτηση... μονο στης κηδειες η σε ολα τα μυστηρια?
Μηπως θες να πεθανω καμια δεκαρια φορες για να παν καλα οι δουλειες?ναι αλλα για τα μελη του σαιτ παρεχεται εκπτωση 40%..
barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Αστα μαστορα - αμα τα ειχα τωρα μαζεμενα
8α τα επενδυα πιο σωστα.
Για να το κανω πιο σαφες,
8α μαγκωνα δυο τρια μουνακια τη μερα απο citytours
για κανα μηνα και 8α ξεχναγα το ονομα μου εντελως ομως.
Ερημητης μετα αλλα με υπεραναμνησεις
8α τα επενδυα πιο σωστα.
Για να το κανω πιο σαφες,
8α μαγκωνα δυο τρια μουνακια τη μερα απο citytours
για κανα μηνα και 8α ξεχναγα το ονομα μου εντελως ομως.
Ερημητης μετα αλλα με υπεραναμνησεις
τον τελευταιο μηνα εχω χαλασει γυρω στα 600 € χωρις να πηδηξω καμμια πουτανα. πως το καταφερνω? ειμαι απλα εξαρτημενος απο τα στριπτιζαδικα, μ αρεσει να ερχονται τα κοριτσια και να διαλεγω αυτες που μ αρεσουν. αυτο αν γινοταν και στην πραγματικη μας ζωη θα ημασταν αρχοντες και επειδη αυτο μας λειπει το βρισκουμε εκει, οποτε γινεται μια επικινδυνη χρηματικα εξη. το καλο ειναι οτι ρε παιδια δεν τα κλαιω τα λεφτα και τα δινω με χαρα, μαλιστα αν παω καπου και δεν χαλασω πολλα θα στεναχωρηθω...για το σ/κ που ερχεται με βλεπω να χαλαω καμια 200αρα στο χαλαρο.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
...για το σ/κ που ερχεται με βλεπω να χαλαω καμια 200αρα στο χαλαρο.
γεια σου μεγαλομετοχε ... / εγω γενικα ειμαι φειδωλος στα εξοδα μου και προσεχω / τωρα που πεφτει και το ΧΑΑ εχω χασει πολλα ....
γεια σου μεγαλομετοχε ... / εγω γενικα ειμαι φειδωλος στα εξοδα μου και προσεχω / τωρα που πεφτει και το ΧΑΑ εχω χασει πολλα ....
προσεχε γιατι εισαι σε ηλικια γαμου εσυ
αν και προτιμω να επενδυω τα λεφτα μου στα κωλομπαρα, πιστευω οτι τωρα ειναι μια ευκαιρια να μπεις στο ΧΑΑ γιατι αναγκαστικα θα ανεβει / πιο κατω δεν παει..
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
προσεχε γιατι εισαι σε ηλικια γαμου εσυ
ναι ναι αυριο θα παω να της κανω και κανταδα κατω απο το μπαλκονι της - ξερεις εσυ ....
ναι ναι αυριο θα παω να της κανω και κανταδα κατω απο το μπαλκονι της - ξερεις εσυ ....
τι ρομαντικο μονο προσεχε αντι για γλαστρα μη σου πεταξουν απο πουθενα καμια χειροβομβιδα και σου φυγει η μαγκια