Νέα

Πόσα πιστεύετε ότι σας έχουν «φάει» οι σερβιτόροι από κωλόμπαρα, στριπ κλπ.;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolarmenistis-123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Με βάση μια συζήτηση που είχαμε με ένα φιλαράκι πάνω σε αυτό το θέμα θα ήθελα να ακούσω τις εμπειρίες σας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συνήθως αυξάνουν το λογαριασμό χωρίς να το πάρετε πρέφα και τα κρατάνε από τα ρέστα σας

OP
OP
P

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Είσαι εξαρχής συμβιβασμένος ότι θα σου φάνε το μεδούλι με το που παιρνάς την είσοδο ενός κωλόμπαρου. Υπάρχει περίπτωση να του ζητήσεις και τα ρέστα;
Προφανώς. Όχι θα τον αφήσω να με μαδησει

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.525
Πόντοι
4.615
Τα κωλάδικα είναι πεταμένα λεφτά κατά βάση, έχω φάει πολλά στο παρελθόν αλλά τα έκοψα μαχαίρι πλέον.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.160
Πόντοι
3.846
έχουν προσπαθήσει αρκετοί αλλά πρέπει να γνωρίζουν ότι τα 10 ευρώ που θα μου φάνε θα τους κοστίσουν έναν καλό πελάτη που δε θα ξαναπατήσει ποτέ.

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
888
Πόντοι
81
Μηδέν, δεν πηγαίνω για προσωπική διασκέδαση εκεί. Βαριέμαι και τη φάση του να βλέπω ανατολικομπλοκίτισσα να γυρίζει σαν κοτόπουλο στη σούβλα και το να μου κουνάει τον κώλο μες στη μούρη και να μην μου επιτρέπει να τον πιάνω. Η να θέλει κι άλλα λεφτά γι'αυτό.
Εχει τύχει να βρεθώ σε φάσεις bachelor party, PR εταιρικά κωλοτρυψίματα με πελάτες κτλ. Αλλά πάντα την έβγαζα χαλαρά με καναδυο ποτά σ'όλη τη βραδιά.

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
Τυπε τις καλές εποχές δεν ένοιαζε κανένα λεφτά υπήρχαν....

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456
Μηδέν, δεν πηγαίνω για προσωπική διασκέδαση εκεί. Βαριέμαι και τη φάση του να βλέπω ανατολικομπλοκίτισσα να γυρίζει σαν κοτόπουλο στη σούβλα και το να μου κουνάει τον κώλο μες στη μούρη και να μην μου επιτρέπει να τον πιάνω. Η να θέλει κι άλλα λεφτά γι'αυτό.
Εχει τύχει να βρεθώ σε φάσεις bachelor party, PR εταιρικά κωλοτρυψίματα με πελάτες κτλ. Αλλά πάντα την έβγαζα χαλαρά με καναδυο ποτά σ'όλη τη βραδιά.

μηπως εισαι απλα τσιπης ?

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
888
Πόντοι
81
μηπως εισαι απλα τσιπης ?
Μ'αυτήν την ερώτηση περιμένεις πως θ'αρχίσω να σου αποδεικνύω ότι δεν είμαι ή θες να μου κάνεις κοινωνικό shaming που δεν κάνω συνεισφορές στο ταμείο υποστήριξης ανατολικομπλοκίτισσας κωλοκουνίστρας? Γιατί έχω και στα δυο ανοσία, δικά μου λεφτά, όπου θέλω τα δίνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom