Νέα

Πόσα να βγάζουν άραγε όσοι έχουν τα στούντια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
Δεν πανε να ανοιξουνε οσα θελουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο εφευρετικος επιχειρηματικος επαγγελματισμος δεν υπαρχει εδω και ουτε θα υπαρξει. (εξαιρειται το φυλης 104)

Θα ανοιγουν και θα ειναι ολα τοσο τυπικα και τοσο ιδια.

Αυτο βεβαια στην Ελλαδα ειναι αρκετο..........
εχει παει κανενας σε στουντιο σε αλλη ευρωπαικη χωρα?
τι παιζει εκει ξερουμε?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Λοιπον μαγκες παιρνω δανειο απο τραπεζα για να ανοιξω και γω το "σπιτακι" μου. Πρεπει να ριξω μπροστατζα κανα 2 νοικια, επιπλωση, air condition στο χωρο υποδοχης και στα δωματια, εισαγωγη "προσωπικου", λαδωματα και λοιπα. Ευχηθείτε μου καλες δουλειες και σας περιμενω για να μου κανετε ποδαρικο...πελάαατες μου   :2funny:

Καλά πές μας πότε και πού ανοίγεις να έλθουμε να σε γμσουμε!!! :grin:

Επισκέπτης
τους πελάτες να τους κάνεις 50-60
Στα έξοδα ξέχασες το διευθυντη του τοπικου αστυνομικου τμήματος,δωράκια στο ηθών και ένα ταξιτζη που τις παει σπίτι,οι περισσότερες δουλευουν υπο καθεστος σφιχτής επιτήρησης καί ελεγχου.

Εχω την αίσθηση ότι οι μπάτσοι δεν παίρνουν απλά δωράκια αλλά ζητάν κέτι σαν συνεταιριλίκι επομένως είναι πολλά τα έξοδα και δεν μπορούν να υπολογιστουν ούτε με το μήνα.
Μια στραβη να κάτσει και έχασες τα ετήσια έσοδα.
νομίζω πως αυτες οι μπιζνες δεν είναι για τον καθενα, θέλει γερό στομάχι, ανεπτυγμένη ευφυια και μεγάλη εμπειρία απο μικρή ηλικία.

κοινως, αντε άνοιξε κανα σουβλατζίδικο καλύτερα...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
με εναν προχειρο υπολογισμο πρεπει να βγαζουν 50*2700*1,2/3 εις την νιοστη*0,6 συντελεστη εμπορικοτητος*7/5*8=85000 ευρω ετησιως.

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
φιλε εσυ το λες για πλακα, αλλα αμα δεις ποσα καινουργια στουντιο και μπουρδελα
ξεφυτρωνουνε, πολλοι ανοιγουνε στα σοβαρα! εχουνε βρει τη κοτα με τα χρυσα αυγα!
τις γυναικες με τα χρυσα μουνια θα ελεγα  :2funny:

Τα περισότερα νέα στούντιο που έχουνε ξεφυτρώσει, είναι αλυσλίδες δηλαδή συνεργάζοντέ το ένα με το άλλο. Μπορεί να τα έχει και ένα ή δυο άτομα μια αλυσίδα.
Ανοίξανε καινούρια μόνο και μόνο για την προβολή που άρχισε να γίνετε απο το ίντερνετ.
Τα μουνια που έχουνε όμως δεν μας εχουν εντυπωσιάσει, ούτε σε εμφάνιση ούτε σε υπυρεσίες.  :tits2: :S

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Τα περισότερα νέα στούντιο που έχουνε ξεφυτρώσει, είναι αλυσλίδες δηλαδή συνεργάζοντέ το ένα με το άλλο. Μπορεί να τα έχει και ένα ή δυο άτομα μια αλυσίδα.

οπως δεν θα συνεργασουτε ποτε τα mc donalds με τα goodys ετσι και στα στουντιο δεν υπαρχει θεμα συνεργασιας αλλα ιδιας ιδιοκτησιας. Και ο ιδιοκτητης ειναι παντα ενας και οχι 2-3  ανεξαρτητα αν εχει 1-2-3-4-5 στουντιο δικα του

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
οπως δεν θα συνεργασουτε ποτε τα mc donalds με τα goodys ετσι και στα στουντιο δεν υπαρχει θεμα συνεργασιας αλλα ιδιας ιδιοκτησιας. Και ο ιδιοκτητης ειναι παντα ενας και οχι 2-3  ανεξαρτητα αν εχει 1-2-3-4-5 στουντιο δικα του

Γιατί να μήν είναι 2 οι ιδιοκτήτες σε ένα μαγαζάκι;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom