TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.716
- Πόντοι
- 18.496
μπα απαγωγεας μαλλον,ψαχνει να βρει τον πιο πλουσιο εδω μεσα να του τη στησει κ να τον απαγαγει για λυτραΕφοριακός εισαι?
μπα απαγωγεας μαλλον,ψαχνει να βρει τον πιο πλουσιο εδω μεσα να του τη στησει κ να τον απαγαγει για λυτραΕφοριακός εισαι?
Fixed!Περιττή η ερώτηση ....εδώ στο bou όλοι έχουν τουλάχιστον μυριο στην άκρη , έχουν πέος οβερ1720 cm ,κάνουν κτηνωδες σεξ και έχουν οποια γκόμενα ποθούν ...άσχετο το ότι διατηρούν λογαριασμό σε σάιτ για σεξ επί πληρωμή
Ο μαλακας ο νηματοθετης εβαλε τοσες επιλογες με ανωτερη τα 100 χιλιαρικα...παλι καλα που δεν εβαζε επιλογη καθε 500 ευρω...τι μαλακιές φτωχατζες ποσά ειναι αυτα στην δημοσκόπηση ;;;
Αυτα δεν ειναι ποσά για "ακρη" , ειναι για κανα συρταρι κουζίνας να ανοιγεις να παιρνεις κανα φραγκο να πληρωσεις κανα ντελιβερι
κανα κηπουρό και τετοια πραγματα ..
Στήν πωλήτρια έδινες 900 ευρώ...τό 2008 ?Ο τυπος δουλευε για 750 ευρω μηνιατικο το 2008. Εγω στην πωλητρια που ειχα τοτε εδινα 900 + το ΙΚΑ της. Και ρωταει γιατι δεν εβαζε στην ακρη. Γιατι δεν του εκοβε να αλλαξει δουλεια. Απο το 2010 και μετα γαμηθηκαν ολα στην Ελλαδα.
Ο τυπος δουλευε για 750 ευρω μηνιατικο το 2008. Εγω στην πωλητρια που ειχα τοτε εδινα 900 + το ΙΚΑ της. Και ρωταει γιατι δεν εβαζε στην ακρη. Γιατι δεν του εκοβε να αλλαξει δουλεια. Απο το 2010 και μετα γαμηθηκαν ολα στην Ελλαδα.
Θεωρώ μεγάλο κορόιδο όποιον κρατάει μεγάλα ποσά σε fiat, ενώ ξέρει ότι του τα ροκανίζει ο πληθωρισμός...3 bitcoin εχω που για καλη μου τυχη δεν πουλησα οταν ηταν γυρω στα 40Κ τωρα θα δειξει
Χρυσο αμα ειχες φιλε...τωρα δεν ειναι να αγοραζεις χρυσο, μονο να πουλαςΘεωρώ μεγάλο κορόιδο όποιον κρατάει μεγάλα ποσά σε fiat, ενώ ξέρει ότι του τα ροκανίζει ο πληθωρισμός...
Ως εναλλακτική υπάρχει και ο χρυσός (λίρες).
Τύπε υπάρχουν προβλέψεις ότι θα πάει €5000 η λίρα.Χρυσο αμα ειχες φιλε...τωρα δεν ειναι να αγοραζεις χρυσο, μονο να πουλας
Αμα ειναι ετσι εκανα μεγαλη μαλακια που τις πουλησα περυσι, νομιζα ότι αυτό ήταν το πικ τους...Τύπε υπάρχουν προβλέψεις ότι θα πάει €5000 η λίρα.
Πάω στοίχημα ότι αν σου έλεγε κάποιος το 2002 να αγοράσεις στα €74 επειδή θα έφτανε €600 το 2024, δεν θα τον πίστευες.
Protip: δεν πουλάς ποτέ.Αμα ειναι ετσι εκανα μεγαλη μαλακια που τις πουλησα περυσι, νομιζα ότι αυτό ήταν το πικ τους...
Γαμησε τα...θα ζησουμε δυσκολες εποχες...Protip: δεν πουλάς ποτέ.
Έρχεται μεγάλη οικονομική κατάρρευση αυτή την δεκαετία...