stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Dηλαδη θες να μας πεις οτι αυτη ειναι η γυναικα σου,μου φαινεται μας δουλευεις ολους εδω μεσαγιατι . δεν θα γλυφατε αυτη την ωραια κωλοτρυπιδα
Dηλαδη θες να μας πεις οτι αυτη ειναι η γυναικα σου,μου φαινεται μας δουλευεις ολους εδω μεσαγιατι . δεν θα γλυφατε αυτη την ωραια κωλοτρυπιδα
Αν και γουστάρω να έχει κάποια κιλά η γυναίκα, αυτή δεν θα την έγλυφα. Για κανένα λόγο όμως...γιατι . δεν θα γλυφατε αυτη την ωραια κωλοτρυπιδα
Έχει άφθονο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό για να μας δουλεύει ο bbwlover. Αλλά αν το κάνει και μας τρόλαρει έτσι, μπράβο του.Dηλαδη θες να μας πεις οτι αυτη ειναι η γυναικα σου,μου φαινεται μας δουλευεις ολους εδω μεσα
Ρε bbwlover είσαι ανωμαλάρα ρε φίλε αλλά γουστάρουμε! Btw... στο 0:42 ακούγετε μια κατσίκα!Γιατι να σας δουλευω δεν υπαρχει λογος
παρτε να δειτε το καινουργιο βιντεο απο τις διακοπες
Εγω παντως θα καβλωνα.
Καλο μουνι η μανα της;
Εσυ ήσουν;κατσικα ?
γιατι . δεν θα γλυφατε αυτη την ωραια κωλοτρυπιδα
ωραιος ρε τυπεΓιατι να σας δουλευω δεν υπαρχει λογος
παρτε να δειτε το καινουργιο βιντεο απο τις διακοπες
τυπε πρεπει να εχει παρει 2-3 κιλαεδω σκπουζει το μουνι της με την πετσετα
Της πανε ομως τα παραπανω κιλα.τυπε πρεπει να εχει παρει 2-3 κιλα
Τι διαιτα και μαλακιες.κανει διαιτα αυτο τον καιρο.τρωει γιαουρτακια και μετα σουβλακια και το βραδυ μονον παγωτο τκποτα αλλο
μονο τοσα λιγα ρε τυπε?κανει διαιτα αυτο τον καιρο.τρωει γιαουρτακια και μετα σουβλακια και το βραδυ μονον παγωτο τκποτα αλλο
τυπε μηπως τρωει τραχανα πριν το κωλογαμησι?οταν την γαμαω απο τον κωλο μετα ολο το βραδυ κλανει. Σας συμβαινει αυτο με τις γυναικες σας