StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 111
- Like
- 531
- Πόντοι
- 1.211
Ενημέρωνε bbwlover χάνουμε επεισόδια.σημερα εφαγε 5 κομματια παστιτσιο μονον. Η μανα της φωναζε οτι θα παχυνει. Ο πατερας της την ειπε ζωων
Ενημέρωνε bbwlover χάνουμε επεισόδια.σημερα εφαγε 5 κομματια παστιτσιο μονον. Η μανα της φωναζε οτι θα παχυνει. Ο πατερας της την ειπε ζωων
τυπε εσυ απο δουλεια τιποτα?βρηκε και αλλο γερο να καθαριζει. ποιος μιλησε στην Ελλαδα για ανεργια. η γυναικα μου δουλευει φουλ
τυπε εσυ απο δουλεια τιποτα?
αδυνατησε ρε τυπε πλακα η κοιλια
μονο τα χερια ειναι σαν χεβυγουειτ πυγμαχου
μηπως την εχεις πειραξει στο φοτοσοπ την φωτογραφια?
γιατι την ειπε ζωον...? αν ειναι δυνατον...σημερα εφαγε 5 κομματια παστιτσιο μονον. Η μανα της φωναζε οτι θα παχυνει. Ο πατερας της την ειπε ζωων
ποναει η μεση του τυπεο τυπος ειναι μηντια μανατζερ ρε τυπε
ποναει η μεση του τυπε
λες να παιρνει κανα επιδομα?
μετα την εγλυψες τυπε? η πηγε χαμενη η μπυρα?Σημερα την ελουσα με μια μπυρα χα χα χα . ετσι για πλακα χα χα χα. αλλα μου την εδωσε το καθησιο.
οταν δεν εχω τι να κανω την τραβαω βιντεο με το κινητο οταν ειναι γυμνη. Σημερα την εριξα μπυρα στα μουτρα ,
δεν εχω δουλια ειμαι επιδοτουμενος . Σημερα την ελουσα με μια μπυρα χα χα χα . ετσι για πλακα χα χα χα. αλλα μου την εδωσε το καθησιο.
οταν δεν εχω τι να κανω την τραβαω βιντεο με το κινητο οταν ειναι γυμνη. Σημερα την εριξα μπυρα στα μουτρα ,
Ρε φιλε εμετο θες να κανουμε νυχτιατικαοριστε
μολις εφαγα κ παω να ξερασω....Της εχω γλυψει και παγωτο απο την κωλοτρυπιδα.
Aυτο το πορτοκαλι ειναι εκεινο το οξυ που ριχνουν στις τουαλετες;γιατι . δεν θα γλυφατε αυτη την ωραια κωλοτρυπιδα
Φτιαξε μας καβλιαρη...Την εγλυψα οχι θα αφηνα την μπυρα να παει χαμενη. Της εχω γλυψει και παγωτο απο την κωλοτρυπιδα. αυτο θα το γυρισω ταινια