Νέα

Πώς ξυρίζεστε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
1.λολ για τις μηχανες που τραβαν την τριχα απο την ριζα φυσικα το ξυρισμα δεν ειναι αποτριχωση ειναι ξυρισμα. στην αποτριχωση η τριχα βγαινει απο την ριζα και ποναει λιγακι

2.δεν εχω ιδεα παντως απο σιγουρες πηγες σου λεω οτι δεν ειναι μονιμη η αποτριχωση με λειζερ μετα απο κανα δυο χρονια ξαναβγαινουν οι τριχες

1. Εγω αποτριχωση το λεω και αυτο  :grin:
2. Δικιο εχεις.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κοιτα τωρα δεν ξερω πως εχει γινει αλλα πριν κανα 3αρι χρονια που τα παρακολουθουσα μου αρεσε το σωμα του...ασε που δεν ειναι ετσι ευα ολη την ωρα(με τοσο κοφτερους μυς εννοω)ετσι ειναι για τους αγωνες  ;)

χρησταρα victor martinez  :rockon:

δεν ξερω πες οτι εχω περιεργα γουστα αλλα δεν μου αρεσει η υπερβολικη γραμμωση.... να ειναι γυμνασμενος ο αλλος αλλα μεσα στο ορια του νορμαλ ρε γαμωτο να μην εχει γινει διπλος απο την γυμναστικη..... ενα σωμα σαν του μπραντ πιτ στο τροια για να καταλαβεις ειναι το μεγιστο οριο της γραμμωσης που αντεχω.....

Επισκέπτης
δεν ξερω πες οτι εχω περιεργα γουστα αλλα δεν μου αρεσει η υπερβολικη γραμμωση.... να ειναι γυμνασμενος ο αλλος αλλα μεσα στο ορια του νορμαλ ρε γαμωτο να μην εχει γινει διπλος απο την γυμναστικη..... ενα σωμα σαν του μπραντ πιτ στο τροια για να καταλαβεις ειναι το μεγιστο οριο της γραμμωσης που αντεχω.....

ευα αλλο γραμμωση αλλο ογκος...εσυ μιλας για ογκο...γραμμωση εχουν κ οι αλβανοι που δουλευουν στην οικοδομη την λεγομενη αλβανικη γραμμωση αλλα δεν εχουν ογκο...  :)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
εδω συνφωνω... αντρας χωρις τριχα δεν ειναι αντρας ρε γαμωτο....... προσωπικη αποψη φυσικα

Διαφωνω καθετως.
Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να περιποιησαι τον εαυτο σου ειτε εισαι αντρας ειτε εισαι γυναικα.
Ενταξι δεν ειπα να αρχσιμουμε να κανουμε κι εμεις ολα αυτα τα κουλα που κανουν οι γυναικες αλλα οχι και να εισαι εντελως απεριποιητος!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ευα αλλο γραμμωση αλλο ογκος...εσυ μιλας για ογκο...γραμμωση εχουν κ οι αλβανοι που δουλευουν στην οικοδομη την λεγομενη αλβανικη γραμμωση αλλα δεν εχουν ογκο...  :)

λολ αλβανικη!!! εστω ο ογκος το βρισκω αποκρουστικο.... οπως και οι πολυ αδυνατοι αντρες δεν ειναι ωραιοι

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
δεν ειπαμε κι ετσι αλλα αλλο γυμνασμενος κι αλλο φουσκωμενος
ο 'φουσκωμενος' που λες εχει μονο ογκο και τιποτα αλλο,εγω μιλαω για σωμα με ογκο-συμετρια-γραμμωση και[μεγαλο 'πουλι' για να μην παρεξηγουμαστε]

Επισκέπτης
μωρη ξεχασες τα τσιμπιδακια σου χτες σπιτι...

Επισκέπτης
ο 'φουσκωμενος' που λες εχει μονο ογκο και τιποτα αλλο,εγω μιλαω για σωμα με ογκο-συμετρια-γραμμωση και[μεγαλο 'πουλι' για να μην παρεξηγουμαστε]
ναι ρε συ ενταξει αλλα να μην το παρακανουν μερικοι αυτο λεω

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Διαφωνω καθετως.
Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να περιποιησαι τον εαυτο σου ειτε εισαι αντρας ειτε εισαι γυναικα.
Ενταξι δεν ειπα να αρχσιμουμε να κανουμε κι εμεις ολα αυτα τα κουλα που κανουν οι γυναικες αλλα οχι και να εισαι εντελως απεριποιητος!

ναι δεν σου ειπα να ειναι απερηποιητος αλλα το να εχει τριχες δεν το θεωρω σημαδι οτι δεν προσεχει τον εαυτο του.... εκτος απο εκει κατω... ε μην φαω και καμια τριχα  ;)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
1

Συνημμένα